Skoleledermøde 28. november 2012. Opstart på klubtilbud 1.Afklaring i bestyrelse – hvilket tilbud SFO2, Dagtilbud, Folkeoplysning 2.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Proces – trin for trin Leder afsøger alternativer til udpegning
Forældremøde på Stestrup Skole
Velkommen til 10.A Gentofte 10. klassecenter
En sund sjæl ……. i et sundt legeme?.
Netværksmøde 27. november 2012  Siden sidst fra ledelse og bestyrelse  Trafik  En orientering  Ny børnepolitik  En orientering  Skolens økonomi 
Skolebestyrelsens opgaver
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Uddannelse og Job.  Markedsarena  Viden og kompetencer i UU  Erfaring med salg af ydelser  Edison – innovation  Bevare et slagkraftigt UU  De ”80%”
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Årshjul Skolebestyrelse 2010/11
Skolebestyrelsesvalg 2012 Højvangskolen efterår 2012.
Nov.-jan. feb.-april maj-juli aug.-nov. EFFI er en kendt idrætsforening i hele Syddjurs Kommune og skaber aktiviteter for hele arbejdspladsen og familien.
Økonomien > - giv mig sindsro til at acceptere de ting
Styring og dialog Reformgrupper Ledelsesudvikling - Sikre at lederne er rustet til opgaven. Politisk system De overordnede rammesættende beslutninger for.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
1udbud / februar 2006 Udbud og udlicitering Finansministeriets cirkulære af dec om udbud og udfordring af statslige drifts- og anlægsopgaver:  Ministerierne.
Fælles forældremøde Thurø
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Informationsmøde Velkomst ved Team Copenhagen
Det har vi gang i… Bestyrelsens aktiviteter i dette skoleår samt forbindelse til skolens værdier/målsætninger Status pr
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
KORINTH I.F. MULTIBANE.
Ny skole i Brøndby Strand
Ny skole i Brøndby Strand
Region Midtjyllands forslag til rammeaftaleudvidelser/ reduktioner for 2011.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Forhistorie. Indtil Tidligere amtsskole med tilknyttet ”fælles kommunal” SFO. ”fælles kommunal” SFO. 2 adskilte budgetter. Lærerne arbejdede.
Overblik over afkast/resultat mål ifm. klubpolitikken Klub- politik - Udvikle og styrke det gode ungdoms- liv Overgang skole og klub Samarb.aftale vedr.
Nyt Fælles Bibliotekssystem
Rengøring Dialogmøde den 14. november 2014 Medarbejdere fra Absolut Rengøring.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Befordring af småbørn og skoleelever. Mødets indhold Velkomst Om formalia Gennemgang af kontrakten Erfaringer og samarbejde Dialog med forældre. Erfaringer.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Sammenlægning af 2 institutioner
Velkommen til fælles Informationsmøde
Budgettering der virker ! Hvordan får jeg budgettet til at afspejle mine mål ? v. Chefkons. driftsøkonomi Bjarke Poulsen.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Velkommen til region Midtjyllands takstundervisningsdag.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Arbejdsgruppe om organisering af sekretær- og fuldmægtigbistand til kliniske professorer Tina Bach Aaen Sekretariatsleder, Institut for Klinisk Medicin.
1 Implementering af Fremtidens Fritidstilbud Møder mellem områderne, skolerne og institutionerne MAJ-JUNI 2015.
August 2008 PLUSTID - vil vi have det ? Det statslige område.
1 Udvikling af skolens samarbejde med interessenter Fælles indsats for murerfaget.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Skævinge Skole respekt – tillid – nærvær Indskrivningsmøde, Skævinge skole d. 28/10 Ny Harløsevej 17, 3320 Skævinge,  ,
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Morgendagens Børne- og Ungeliv FORÆLDRE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:13 Powered.
Den tekniske del - en vigtig del af faserne fra A-Z.
Årskursus i Hjertemotion
AULA.
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Gennemgang af Førtidspension i Winformatik 4. maj 2016
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
OK18 Det kommunale og regionale forlig
Skolen og praktik Overgangen
Skolebestyrelsens årsberetning
Søgårdsskolens økonomi 2017 og 2018
Ledelsens handleplan: Skolen lige nu  Formål og proces.
Ordinært Interessentskabsmøde 2018
Præsentationens transcript:

Skoleledermøde 28. november 2012

Opstart på klubtilbud 1.Afklaring i bestyrelse – hvilket tilbud SFO2, Dagtilbud, Folkeoplysning 2

2.Afklare budget, normering og takst Aftale med Lars - forventning til børnetal Normering via regneark Takst 3

4

3.Dialog med evt klub-bestyrelse (LS deltager) Dato for opstart Virksomhedsoverdragelse (Bente Bjørn har skabelon til brev) Opsigelse af aftaler, ændring af ansættelsesvilkår Info til forældre – Dagtilbud (Kaja Mensel har skabelon) Christian Dahl koordinerer stillinger – dvs stillinger i SFO1 og SFO indmeldes til Christian. 5

Inddragelse af medarbejdere på skolen vedr tilbud Tilskud pr elev – regulering i foråret Deadline for tilbagemelding på tilbud – ultimo januar –skal overholdes Eksisterende tilbud kører videre indtil nye er på plads – gælder både SFO og Fritidsklub. Indmeldelse af deadline til Bjarne og mig 6

7