Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.
Advertisements

Introduktion til OK13. Det generelle resultat 2 årig overenskomstperiode Rammen:  1. år: 0,82 % - da reguleringsordning er i minus => ingen lønstigning.
Løn •Generelle lønstigninger i 2013: 0,70 % •Generelle lønstigninger i 2014: 1,21 % •Forbedringer af overenskomsterne pr. 1. januar 2014: 0,25 % •Reguleringsordningen.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
KTO-forlig / KL-området – 19. februar 2011 • Pr. 1. april 2011 – 31. marts 2013.
Ytringsfrihed og sygeplejersker
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KONFERENCE FOR SYGEPLEJERSKER I KOMMUNERNE 11.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VISIONER FOR UDDANNELSE TIL SYGEPLEJERSKER INDENFOR.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Debatoplæg ok’o8 Velkommen til medlemsmøde ok’o8.
Foreløbige krav.
KTO-forlig / RLTN-området – 27. februar 2011
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Rammer og roller.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE SUNDHEDSKARTELLETS FORLIG Overenskomstforhandlingerne.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. TR-OMRÅDEMØDE 18. MARTS 2013 OK 13 REGIONAL.
Hvordan kan samarbejde mellem medarbejderrepræsentanter og leder skabe øget social kapital Kreds Midttræf 2013.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE FREMTIDENS LEDELSESSTRUKTUR – HVAD ER DER BRUG.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-13 FÅ FOR TRIVSEL.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KRAV TIL OK 11 DET REGIONALE OG KOMMUNALE OMRÅDE.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. ARBEJDSTID SELVTILRETTELÆGGENDE.
PLO-konflikt orienteringsmøde. Program: Kl Velkommen v. kreds/regionspolitiker Præsentation af DSR og dbio konsulenter Forhandlingerne mellem.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Løn Generelle lønstigninger i 2013: 0,71 % Generelle lønstigninger i 2014: 1,21 % Forbedringer af overenskomsterne pr. 1. januar 2014: 0,25 % KTO-forlig/RLTN/22.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
TR-træf om OK15 Ved Ghita Parry, formand Line Posselt, direktør &
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE PRIVAT ANSATTE SYGEPLEJERSKER.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS.
Jytte Wester TR og medlemsmøder Overenskomstforhandlingerne – 16. marts 2011.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 20 FEBRUAR. GOD KVALITET.
INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap.
xx RESULTATET OK15. RESULTATET  Lønstigninger, så reallønnen forventes sikret  Signal om at tidsregistreringen skal fungere  Partsprojekt på erhvervsgymnasierne.
Forlig med RLTN Den 20. februar 2015 OK-15. OK-15 Forlig - med RLTN / 20. februar Sikring af reallønnen De samlede generelle lønstigninger i overenskomst-
RLTN. OK15 Alle aftaler er 3-årige Der er indgået generelt forlig på RLTN- området den 20. februar 2015 Der er indgået aftale om Den regionale kompetencefond.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE JOB MED LØNTILSKUD TIL FØRTIDSPENSIONISTER MØDE.
FORSIDEVARIANT 2 SYGEPLEJERSKERS JURIDISKE RETTIGHEDER VED SELVSTÆNDIGE OPGAVER FAGLIGT SELSKAB FOR GASTROENTEROLOGISKE SYGEPLEJERSKER KOLDING DEN 21.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-15 FÅ FOR SYGEPLEJEFAGET.
OK 15 CFU og Finansministeriet Det generelle forlig
FORSIDEVARIANT 2 1 LEDER MIN LEDER MIT ARBEJDSMILJØ – OG HVEM LEDER HANS/HENDES? VED GRETE CHRISTENSEN, FORMAND, DANSK SYGEPLEJERÅD PÅ FAGDAG I KREDS MIDT.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Rammevilkår - statslig.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE ER NUTIDENS KRÆFTSYGEPLEJE RETTET MOD FREMTIDEN?
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KARRIEREUDVIKLING I DSR.
Velkommen til medlemsdebat Overenskomst 2011
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN ER JEG EN GOD KOLLEGA? 1 DOG SÅDAN.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE DEN DANSKE BESKÆFTIGELSESPOLITIK - FØR, NU OG.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN FAGPROFESSIONELLE PÅVIRKES AF NEDSKÆRINGER.
FORSIDEVARIANT 2 HVOR ER AKUTOMRÅDET PÅ VEJ HEN? VELKOMST VED KREDSFORMAND ANJA LAURSEN Den 16. marts 2015.
OK11 Highlights KOMMUNER. Den samlede økonomi I alt: Generelle lønstigninger1,841,100,203,14 Skøn for udmøntning af reguleringsordningen.
OK-11 Centrale problemstillinger info, baggrund og nyheder på
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Hvad siger medlemmerne ER vigtigt til OK15
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Temaer for OK18 og en temperaturmåling
Overenskomst-forhandlinger 2018
Introduktion til OK13 1.
Medlemsmøde for statsansatte
OK18 – Samlet resultat for DS
VELKOMMEN TR møde STAT OK18 Ghita Parry, formand
OK 2018 – i mål i overtiden Hvorfor var det så svært
VELKOMMEN TR stormøde SHK OK18 Ghita Parry, formand
OK18 Det kommunale og regionale forlig
Hvad betyder det på efterskolerne?
X OK15 resultatet.
Introduktion til OK13 1.
Præsentationens transcript:

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING KRAVINDSAMLINGEN indsamling Debatoplæg udsendes primo august 2012 Kravindsamling i kredsene medio august til primo september 2012 TR og AMIR's rolle behandling Kredsbestyrelsen prioriterer kredsens forslag - modtaget i DSR-C behandling HB prioriterer og udvælger krav DSR's krav sendes til SHK

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING VI VIL HAVE MERE I LØN, ET BEDRE ARBEJDSLIV OG EN GOD PENSION Langsigtede mål: Samme løn som privatansatte med samme uddannelse Bedre sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv Sikre en pensionsprocent på 18 for alle Kortsigtede mål: ???

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Arbejdsliv Pension Løn

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING KRAVENE Kravene skal indeholde et fremadrettet perspektiv Dagligdagens problemer skal afspejles i kravene! Medlemmerne skal kunne se sig selv i kravene! TR/AMIR’s rolle som politisk bindeled: Stemningen på arbejdspladsen, hvordan er den i forhold til forventninger til Ok13 ? Hvad fylder mest i forhold til løn, arbejdsvilkår eller pension? 4

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING OK 2011 Kreds Midtjylland: Sikring af realløn – brug alle midler til dette Resultatet 2011: Generelle lønstigninger i 2012 Fortsat aftale om seniordage Forbedring i alt: KL: 3,03% DR: 2,73%

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING UDFORDRINGER OK 2013 OK 13 temaer OK på det private arbejds- marked Det internatio nale perspek- tiv Den økonomi ske situation 3-parts forhand- ling? Den politiske situation Fremtid- ens forhand- lingssy- stem 6

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Overordnede temaer for OK 13 Løn Ligeløn Centrale løn krav Lokal løn Arbejdsliv Værn om arbejdstid Arbejdsmiljø Kompetenceudvikling Sygeplejefaglig ledelse Pension

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Den politiske situation Mandatet til OK 13 gives i folketingets økonomiudvalget Regeringsskiftet – konsekvens? Finansloven - tilbagetrækningsreform Nytårstalen – en hilsen? Markering af de politiske fløje. Treparts aftaler?

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Den økonomiske situation Fremskrivning af Danmarks økonomi

Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Fremtidens forhandlingssystem Morgenthaler med rovdyr til forhandlingen