Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvem synger? "Kom i gang igen - arbejd arbejd.".
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen.
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Highlights fra fokusgrupperne Næstved, Undervisnings- og læringsformer med iPad (10-15 minutter) Hvad er nyt/hvad er kendt? Giv eksempler.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan får du et Print Screen
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
Undervisningsfilm Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
En uvidenskabelig undersøgelse af en tablet-computers muligheder i undervisningen.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Digital aflevering ved skriftlig eksamen
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Beskyt din computer og dine data!
Tilsyn Aabenraa Friskole 2012
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Psykoedukation til patienter med skizofreni
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
GP 4, 19/ Grundlæggende programmering Efterår 2001 Forelæsning 4 onsdag 19/ kl. 9:15 – 12:00.
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af tema 1.
Brug af tablet-PC i undervisningen. Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
EDB og terminsprøve – prøve
Mr. Raggys prøveeksamen
Billeder.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
VELKOMMEN.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
OPGAVE 1 AF : MIA MARSCHALL Kommunikation / IT. XCF XCF er gimps eget format. Dette format gemmer både lag & gennemsigtighed. Ulempen ved xcf er, at den.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
ViTre til MAC TalkingWeb. ViTre til MAC Version 1: (ViseOrd) Hjælpeprogram der kører i baggrunden. Oplæsning med highlight i ViTre læsevindue. Læsehjælp.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Brug af internet i klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Tips og tricks til PowerPoint
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Skabelon mailopsætning
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Vejledning i at scanne..
Modul 07, Elektronisk post
Velkommen til det nye PowerPoint
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter

En uvidenskabelig undersøgelse af en tablet-computers muligheder i undervisningen

Om mig Jesper Sejersen Har undervist en (længere!) årrække på Ingeniørhøjskolen Underviser pt. i – Matematik (Bioprocesretningen og Adgangskursus) – Elteknik (maskinretningen) Bruger tablet-computeren i alle fagene

Forsøg med tabletcomputer i undervisningen Baggrund – Jeg blev tilbudt af Helle Wivel at deltage i et forsøg med brug af tabletcomputer i undervisningen Jeg sagde ja, fordi – Det er spændende at være med i et forsøg og dermed være blandt de forreste i feltet – Jeg kunne få en ny computer med 2.53 GHz i5 Intel processor til erstatning af min gamle Dell- computer

Amerikansk forskning viser, at Anskaffelse af ny konsumelektronik giver visse personer en lykkefølelse på niveau med det der sker, når man ser et nyfødt barn smile første gang, idet der i begge tilfælde forekommer en øget serotoninproduktion Jeg er en af denne type personer Så jeg sagde ja tak

Hvad kan jeg bruge tabletten til? I stedet for eller som supplement til kridttavle/white board. Mine slides fra tabletten lægges efter timen ud på Campusnet Give de studerende mulighed for at slippe for at notere tavleindholdet ned, så koncentrationen kan bruges andetsteds. Som den computer, jeg altid har med alligevel til Campusnet, matematikprogrammer, PowerPoints, PLC-programmering etc.

Læringsstile Udbyttet og den ekstra gevinst for den studerende ved min brug af mine uploadede slides er afhæng af den enkelte studerendes læringsstil.

Læringsstile Hvad siger sagkundskaben om læringsstile? Jeg har undersøgt den fremmeste faglitteratur

Fordele/mindre fordele Størst fordele for – SE-barnet – HØRE-barnet Mindre fordele for – RØRE-barnet – GØRE-barnet – men næppe nogle egentlige ulemper

Statements ”Det er fedt, når man skal repetere” ”Træls, at formatet er så småt sammenlignet med kridttavlen” ”Et godt supplement til kedelige, statiske PowerPoints” ”Det ville være rart, hvis man kunne bladre tilbage til de foregående sider”

Overset facilitet på Ingeniørhøjskolens IT- system: Webstorage – Mulighed for at gemme på almindelig netdrev og – Hente (en kopi af) filen via nettet

Gå ind på adressen jespersejersen.com eller jespersejersen.org: – Undlad at læse om min person – Klik på linket Hot Spot om tabletcomputere og iPads 17. september 2012Hot Spot om tabletcomputere og iPads 17. september 2012 Klik på HotSpot tabletcomputere.ppt Denne PowerPoint vises – Undlad at bladre fremad!

PDF Annotator PDF-læser med udvidede skrive- og tilføjefunktioner Fås i prøveversion Licens fås for ca. 400 kr. Er det program, jeg bruger til mit tavlesupplement (eller næsten erstatning) Er også velegnet til håndretning af PDF- dokumenter

PDF Annotatoreksempel Fra AK-matematikken: Faktorisering af andengradspolynomier. – Filen findes allerede på Webstorage i en TV- køkkenudgave – Åbn den og udlad at bladre frem – kun tilbage (og så frem igen, men kun dertil, hvor jeg er kommet!)

Ønsker - visioner En mere mobil udgave af computeren med trådløs forbindelse til projektoren (måske en iPad) En iPad, som kan ligge ved siden af til at bladre frem og tilbage i egne dokumenter (eller en ekstra computer) Flere projektorer – større areal Smartboard Etc.

Spørgsmål?

Tak for venlig opmærksomhed