Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid."— Præsentationens transcript:

1

2 Vor tids paradoks Klik for næste side 

3 I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.

4 Vi har højere uddannelse, men mindre sund fornuft. Mere viden, men mindre dømmekraft.

5 Vi har flere eksperter, men flere problemer. Mere medicin, men mindre velbefindende.

6 Vi forbruger for ubekymret Ler for lidt Kører for hurtigt Bli’r for vrede for hurtigt Er oppe for sent Læser for lidt Ser for meget TV Og beder for sjældent

7 Vi mangedobler vore besiddelser, men reducerer vore værdier. Vi taler for meget, elsker for lidt og lyver for ofte.

8 Vi har lært hvordan man lever, men ikke et liv. Vi har tilføjet år til livet, men ikke liv til årene.

9 Vi har højere bygninger, men kortere temperament. Vi har bredere motorveje, men snævrere synspunkter. Vi forbruger mere, men har mindre. Vi køber mere, nyder det mindre. Vi har været hele vejen til månen og tilbage igen. Men vi har svært ved at gå over gaden for at møde vore naboer. Vi har besejret det ydre rum, men ikke det indre. Vi har splittet atomet, men ikke vore fordomme.

10 Vi skriver mere, lærer mindre, -------------------- planlægger mere, men udretter mindre. Vi har lært at haste, men ikke at vente. Vi har højere indkomst, men mindre moral. Vi bygger flere computere til at indeholde mere information og til at producere flere kopier Men mindre kommunikation Vi går op i kvantitet, men mindre i kvalitet. Dette er tiden for hurtig føde og langsom fordøjelse. Høje mænd, og lidt særpræg.

11 Mere fritid og mindre sjov,,,,, flere slags føde,,,,, men mindre næring. To indkomster,,,,, men flere skilsmisser. Flottere huse,,,, men brudte hjem.

12 Derfor foreslår jeg, at fra i dag, gemmer du ikke noget til en særlig lejlighed, for hver dag du lever er en særlig lejlighed. Søg efter viden, læs mere, sid på terrassen og nyd udsigten uden at tænke på hvad du behøver. Brug mere tid med din familie og venner, spis din yndlingsret, og besøg de steder du holder af.

13 Livet er en kæde af øjeblikke af glæde, det handler ikke kun om overlevelse. Brug dine krystalglas, gem ikke din bedste parfume, men brug den hver gang du ønsker det.

14 Fjern fraser som “en af dagene” og “en dag” fra dit ordforråd. Skriv det brev du ville skrive “en af dagene” allerede i dag. Fortæl din familie og dine venner hvor meget du holder af dem. Hold ikke det tilbage der giver latter og glæde til dit liv. Hver dag, hver time, og hvert minut er specielt. Og du ved ikke om det bliver dit sidste.

15 Hvis du har for travlt til at tage dig tid til at sende dette til nogen du holder af, og du siger til dig selv at du vil sende det “en af dagene “ er du her måske ikke til at sende det “en af dagene “ tro mig


Download ppt "Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google