Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag"— Præsentationens transcript:

1 Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Der er rigelig tid til at læse den kommende tekst!

2 A.G.S.D. er måske forklaringen på at vi næsten altid er i tidsnød!
Musikken følger tempoet i en læserytme som gerne skulle være nok til dig...

3 - ja hvad er A.G.S.D. (Aldersbetinget Galopperende Senil Demens.)
- Jo for nylig fik jeg konstateret A.G.S.D: (Aldersbetinget Galopperende Senil Demens.) - her følger mit problem...

4 Jeg har besluttet, at jeg vil vaske bilen.
På vej til garagen ser jeg, at der ligger post på køkkenbordet. Altså skal jeg lige se posten igennem, der kunne være noget vigtigt. Jeg lægger bilnøglerne på køkkenbordet, tager regningerne fra postbunken og smider reklamerne i skraldespanden, men opdager, at den er fuld til randen! Jeg lægger regningerne tilbage på bordet, for først, inden jeg glemmer det, at tømme skraldespanden. Men da containeren er lige ved siden af postkassen og jeg alligevel skal i den retning, er det bedre først at se regningerne igennem og ordne girokortene..

5 Jeg tager min ordner med girokort og fastslår, at der ikke
er flere formularer. Den anden ordner ligger i kontoret. Der finder jeg ved siden af tastaturet til min computer en halvfuld coladåse. Jeg lader girokortene ligge, thi først må jeg drikke resten af colaen, så den ikke ved et uheld bliver væltet ud over tastaturet. Men colaen er blevet lunken, det er ikke særlig lækkert, ergo først må den lægges i køleskabet til afkøling. Og mens jeg går ud i køkkenet med colaen, ser jeg, at blomsterne i vasen trænger til vand ! Jeg sætter colaen på anretterbordet, hvor jeg tilfældigvis finder mine læsebriller (som jeg har savnet siden i går).

6 Det er bedst, at jeg først giver blomsterne vand, inden jeg lægger mine briller tilbage i kontoret.
Jeg lægger brillerne tilbage på anretterbordet, fylder en kande med vand, og der ser jeg fjernbetjeningen til fjernsynet. En eller anden har ladet den ligge på køkkenbordet.. Jeg tænker: Når vi i aften vil se fjernsyn, vil vi lede overalt efter fjernbetjeningen og ingen kan huske, at den ligger i køkkenet. Altså vil jeg lægge fjernbetjeningen på sofabordet. Men allerførst vil jeg give blomsterne vand. Jeg giver blomsterne vand. Derved støder jeg imod døren og spilder vand på gulvet.

7 Og om aftenen: - bilen er ikke vasket - regningerne er ikke betalt
Jeg lægger fjernbetjeningen tilbage på køkkenbordet, henter en gulvklud og tørrer vandpytten op, før jeg får våde fødder. Så går jeg tilbage til hoveddøren og forsøger forgæves at komme i tanke om, hvad jeg egentlig var beskæftiget med. Og om aftenen: - bilen er ikke vasket - regningerne er ikke betalt der står lunken cola på anretterbordet i køkkenet blomsterne har fået for lidt vand skraldespanden er ikke tømt

8 Vil du gøre mig en tjeneste ?
- hvor er min ordner med girokort blevet af ? - jeg kan ikke finde fjernbetjeningen - jeg ved ikke, hvor mine læsebriller er blevet af - og jeg kan ikke finde mine bilnøgler noget sted. Og mens jeg må fastslå, at jeg intet har udrettet i dag, kan jeg ikke begribe det, thi jeg var travlt optaget hele dagen og er nu dødsenstræt ! Jeg har et seriøst problem og jeg må søge hjælp et eller andet sted.. Men først må jeg lige kontrollere min . Vil du gøre mig en tjeneste ?

9 At blive ældre er uundgåeligt. men at le ad sig selv er terapi!
Send denne beretning til alle dine venner, thi jeg ved ikke længere, hvem jeg har sendt den til. Du behøver slet ikke at le, hvis ikke i dag, så kommer din tur i morgen!! At blive ældre er uundgåeligt. Visdom er en fordel, men at le ad sig selv er terapi!

10 Denne historie er redigeret
Du må ikke spørge mig om hvor pokker mit tøj nu er henne, men jeg fandt heldigvis noget til fødderne og et slips... Denne historie er redigeret af Bent Kaiser i 2010


Download ppt "Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google