Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen."— Præsentationens transcript:

1

2 VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen

3 VIRUS Virus er små programmer der sniger sig ind med vores mails som vedhæftede filer, og så snart vi åbner sådan en fil, installerer programmet sig, inficerer vores PC, forstyrrer os i vores arbejde på vores PC på mange ubehagelig måder, sender sig selv videre i de mails vi sender og i værste fald bryder vores PC sammen.

4 SPYWARE Spyware også små programmer, der kommer ind via cookies (småkager) som alle de hjemmesider vi besøger, lægger ind på vores PC, og fremgangsmåden hvorpå de arbejder er næsten den samme som virus

5 SPAM Spam er uopfordret reklame-email. Man modtager spam fra folk, der har opfanget ens email-adresse. De kan f.eks. have gennemsøgt websider eller news-artikler for at finde din email-adresse. "Spammeren" sender ofte hundrede eller tusinde spammails af sted af gangen. Normalt er afsenderen af en spammail ikke en gyldig e- mail-adresse, derfor kan og bør man ikke skrive tilbage og klage over spammen. Det kan i de værre tilfælde gå ud over en række uskyldige personer, som svaret er sat til at gå til.

6 SÅ ER DER HACKERNE! Hackerne går ind på vores PC og ser efter om vi har noget spændende liggende, vigtige bankoplysninger, fabrikshemmeligheder og andre følsomme oplysninger, de går hovedsagelig ind igennem ubeskyttet, trådløst netværk. Så! vi små almindelig PCbrugere er nok ikke så interesante for den slags tyveknægte.

7 OG HVAD GØR MAN SÅ?  Installere et ANTIVIRUS program  et ANTISPYWARE program  et SPAMFIGHTER program  en FIREWALL

8 HUSK AT OPDATERE! Det er ikke nok at installere programmerne, de skal også opdateres ellers hjælper det ikke noget, at opdatere vil sige at hente ny beskyttelse for nye angreb.

9 OG HVAD MERE?  TÆNK DIG GODT OM!  Når du surfer på nettet  Hvis du åbner mails fra folk du ikke kender  Hvis du udleverer din e-mailadresse  Før du klikker på en vedhæftet fil  Svar aldrig på SPAM

10 PROSTI! Go´ bedring! Molly Larsen mowilylas@gmail.comhttp://mowilylas.googlepages.com/home


Download ppt "VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google