Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
Den lille Mads.
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Temadag om undervisningsmiljø
Trivselspolitik på Løsning Skole
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Det svære liv i en sportstaske
Vingsted den 4. november 2011 Peter Westmark
1. HF Introduktionsforløb Langkær Gymnasium og HF
Baggrunden for indførelsen af PALS
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Den gode klasse Forældrenes rolle
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
BGs evalueringsstrategi
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Forældremøde X årgang.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Evaluering af EMU Juni 2010 Undervisningsministeriet / Niras (
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
HVORDAN SKABER VI EN GOD TRIVSEL MOBNING – VI KAN OGSÅ OPDRAGE TIL FÆLLESSKAB Tine Guldager Lang.
”Hvordan kunne vi også arbejde med teksterne?”
 ”Svært at følge med på grund af så meget snak” › 54% ”helt enig” eller ”enig” (HHX-undersøgelsen)  Meget uro fra computere, der ikke bruges fagligt.
Hvordan passer jeg på mig selv ?
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Undervisningsmiljøundersøgelse 2010
Mobbe- og trivselsundersøgelse
Kort præsentation af principperne bag SOL (Samarbejde Om Læring)
- Hvad kan I forvente som forældre?
Cooperativ learning - også kaldet CL
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 1 December 2006 Vintersbølle Skole.
UGE PLAN Mandag 07/10 Tirsdag 08/10 Onsdag 09/10 Torsdag 10/10
PRAKTIKFASTHOLDELSE I FRISØR – OG KOSMETIKERUDDANNELSERNE Hold Fast.
Folkeskolereform 2014.
Resultater fra 50 skoler knækker mobbekurven – 1. Undersøgelsesrunde (2009) Mere mobning i 4.kl. end i 6.kl.,og 9.kl. (flest piger, 19,2 %) På alle klassetrin.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Tilgivelse.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole - Indskolingen.
Læborg skole- 4.kl kl. Undervisningsmiljø. 5./6. klasse 4 drenge
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Lind Skole Version 2 FYRAFTENSMØDE MED FORÆLDRE D. 8. OG D. 9. JUNI 2015.
Trivselsundersøgelse 2015 Uddrag af undersøgelsen.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Børns udvikling og samspil med ”de andre” Minileder 2 kursus august 2015.
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Tilsynserklæring Aabenraa Friskole 2016.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Præsentationens transcript:

Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse

Handleplan Diagrammet viser at de fleste elever er glade for at gå i skole. Målet er selvfølgelig at det er100 %,der er glade for at gå i skole. For at få de sidste med, må vi hver især, elever og ansatte, skabe de positive rammer som ligger til grund for lysten til at være på Knabstrup skole. Dvs. tænk ikke kun på dig selv og dit velværd, men også de andres. Besvarelser Nej8 Ja43 Måske2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Den individuelle elevsamtale må i høj grad give eleven mulighed for at udtrykke sig omkring spørgsmålet ”Er du glad for dine lærere?” Således at det sikres at børnenes kritik høres. Besvarelser Nej3 Ja50 Måske0 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Over 2/3 svarede at de er trygge i klassen. Ved tryghed skabes lysten og friheden til at lære. Fremtidens arbejde ligger i at få de resterende elever til at føle sig trygge. Eleverne indbyrdes skal lære at acceptere at det er i orden at være anderledes og at det er i orden at svare forkert! Besvarelser Nej13 Ja39 Måske1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan En stor del af eleverne har svaret, at de føler sig uden for kammeratskabet. Det kan være et øjebliksbillede efter konflikter. Der skal arbejdes kontinuerligt i klasserne med trivsel, og der skal være minimålinger, der kan opfange det ikke synlige. Det er et indsatsområde i skoleåret Besvarelser Nej37 Ja12 Måske4 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Alt for mange mener at de snakker grimt til hinanden. Klasserne må indbyrdes snakke om hvilke regler og normer der skal være for klassen. Elevrådet er/bliver også inddraget i denne problematik, hvorefter det vil blive videregivet til klasserne. Besvarelser Nej22 Ja29 Måske2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan En del synes at klasselokalet er mindre godt. Én del af forklaringen ligger i at indeklimaet ikke er godt, da der ikke bliver luftet ud jævnligt. Det er en fælles indsats at få luftet ud et par gange om dagen. Besvarelser Godt21 Mindre godt26 Dårligt4 Ikke besvaret2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan De elever som har besvaret ”mindre godt” til dette spørgsmål, kan være 3. samt 4. klasserne. Der sættes borde og stole op i gangen ved netop deres klasselokaler. Besvarelser Godt20 Mindre godt26 Dårligt6 Ikke besvaret1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Garderober tømmes til ferierne: jul – påske – sommer – efterårsferie. Derved skabes der mulighed for at kun relevant tøj/ting fylder i garderoben. Besvarelser Godt20 Mindre godt23 Dårligt8 Ikke besvaret2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Der er del, der synes at toiletforholdene er dårlige. Det oplyses at der bliver gjort rent hver dag på toiletterne. Hvis toiletterne skal holdes rene i skoletiden, må eleverne tage ansvar for deres brug af disse rum. Elevrådet vil opslå regler for benyttelse af toiletterne. Besvarelser Godt8 Mindre godt18 Dårligt25 Ikke besvaret2 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Der er ikke mange gruppelokaler på skolen. Biblioteket er fælles arbejdsplads. I frikvartererne er alle ude. Besvarelser Godt24 Mindre godt20 Dårligt9 Ikke besvaret1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Legepladsen har været under renovering i længere tid. Juni 2009 opsættes ny legeplads. Besvarelser Godt17 Mindre godt20 Dårligt16 Ikke besvaret0 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan 4.Klasse får nye skolemøbler i efteråret Besvarelser Godt25 Mindre godt16 Dårligt11 Ikke besvaret1 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Man er i fuld gang med at løse problemerne, der blandt andet skyldes problemer med indstilling af fyret. Besvarelser Godt11 Mindre godt29 Dårligt10 Ikke besvaret3 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)

Handleplan Lærerne inddrager eleverne i løsningen af problemerne. I skoleåret planlægges med fælles indsats/emnedage med fokus på støj. Skolen har fået materialer til brug for anskueliggørelse og undervisning i støjproblemer. Besvarelser Godt11 Mindre godt29 Dårligt10 Ikke besvaret3 (53 elever har besvaret dette spørgsmål)