Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole - Indskolingen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole - Indskolingen."— Præsentationens transcript:

1 Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole - Indskolingen

2 Handleplan Det fremgår tydeligt at den overvejende del eleverne i indskolingen har det godt. Besvarelser Ja23 Nej1 (24 elever har besvaret dette spørgsmål)

3 Handleplan Der skal fra skolestart arbejdes bevidst for et stærkt klassefællesskab. Her kan forældrene også inddrages. Besvarelser Ja22 Nej1 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

4 Handleplan Her fremgår det, at en del elever føler sig uden for kammeratskabet. Dette kan være et øjebliksbillede, og der bør derfor følges op med minimålinger på trivslen. Det er en voksenopgave at have fokus på om der er nogle børn, der føler sig udenfor, samt arbejde på, at det enkelte barn føler sig som en del af fællesskabet. Besvarelser Ja13 Nej11 (24 elever har besvaret dette spørgsmål)

5 Handleplan I klassens omgangsregler er det vigtigt, at også brug af sproget indgår. Besvarelser Ja4 Nej19 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

6 Handleplan Det lader til at alle klasser har regler for, hvordan man opfører sig overfor hinanden. Besvarelser Ja23 Nej0 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

7 Handleplan En del oplever meget uro. Det opleves ikke helt sådan af lærerne. Der skal være fokus på indretning af klasserummet, så der i større grad kan tages individuelle hensyn. Besvarelser Aldrig6 Ofte17 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

8 Handleplan Kun en enkelt giver udtryk for ikke at lære noget. Også her er det formentlig et øjebliksbillede, som vi kan følge op på. Besvarelser Ja22 Nej1 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

9 Handleplan Der kan indføres ”oprydnings og indretnings” –dage sammen med eleverne. Besvarelser Godt19 Mindre godt2 Dårligt2 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

10 Handleplan Toiletterne bliver gjort rene hver dag. Hvis der er beskidt, så tænk på hvad der bliver taget med ind efter hvert frikvarter. Som prøveordning bliver toiletterne henne ved 1 og 2. klasse delt. Dvs. der vil være et pige- og et drengetoilet. Besvarelser Godt9 Mindre godt1 Dårligt13 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

11 Handleplan Der er ny legeplads fra juni 2009. Besvarelser Godt1 Mindre godt6 Dårligt16 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

12 Handleplan Nogle af de gamle stole som ikke fungerer mere, vil blive skiftet ud i den nærmeste fremtid. Besvarelser Godt9 Mindre godt5 Dårligt9 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)

13 Handleplan Der blevet gjort noget ved problemet. Meget få elever har svaret på dette spørgsmål. Besvarelser Godt4 Mindre godt7 Dårligt0 (23 elever har besvaret dette spørgsmål)


Download ppt "Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole - Indskolingen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google