Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Målgruppen, Konceptet og Kommunikationsplatformen af:
Advertisements

Kulturpas - Som afsæt til arbejdet med Den nye skolereform FABUK 27. februar 2014.
•Hvorfor skal vi have en hjemmeside????. Mål for hjemmesiden
Om os  Skjoldholm Forlag er et nystartet forlag som er netbaseret.  Her udgives der bøger indenfor forskellige kategorier, projekter, undervisningsmaterialer.
Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
”Markedsføring og pressetræning”
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Introduktion til Sprogpakken
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Implementering på Fenrishus
1 It-tanker for fritidsdelen. 2 Læse & sprogpolitikken •It-strategi kobles på sprog- og læsepolitikken for fritidsområdet, således at den bliver et delelement.
Fastholdelse af medlemmer
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion,
Artikler om annoncehajer Hvad kendetegner en annoncehaj ? Markedet Etiske retningslinier. Nyt initiativ fra FDIM Sådan undgår du falske fakturaer. Løsblad.
Dialogmøde d. 9. dec. •Velkomst •Præsentation af Skive Kommunes deltagere: –Hanne Greisen, Kultur og Markedsføring –Laila G. Jensen, Indkøb –Katrine Hovaldt.
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
1. Forventninger og information • Vejlederbrev med den rette detaljeringsgrad tilgængelig på hjemmeside og sendes efter første henvendelse fra studerende.
Voksenvejledningsnetværk Delresultater fra evalueringen ved Randi Skovhus Debat- og formidlingsseminar 12. marts 2009.
Introduktion til borger.dk-uge 2011
Her kan du søge oplysninger om de forskellige lande, se videoklip med børn og unge, lave dine egne kort, statistik og lave wiki’er Med kortgeneratoren.
BIBLIOTEKET LIGE VED HÅNDEN 8. December Hotel Scandic Kongens Ege, Randers Afsluttende temadag.
4K-pårørendegruppe Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Policy vedr. sponsorarbejde Hvorfor skal klubben have en policy/strategi vedr. indgåelse af sponsorater. Hvad skal policy/strategi papiret anvendes til.
Videreudvikling af skolehjem samarbejde
Faglig fordybelse i indskolingen
Kampagneaktiviteter September – December 2006 v/Gitte Casparij, Microsoft.
SFO OG SKOLEINTRA – SET MED SFO ØJNE. Ove Lauridsen Fritidspædagogisk leder Strandskolen SFO.
18. november 2014 Vedligeholdelse og højnelse af viden om hygiejne i fødevarevirksomheder Zanne Dittlau, Specialkonsulent, Dyrlæge, Fødevarestyrelsen.
Velkommen til Grundkursus Tema 1
Kommunikation Intern kommunikation
Lederforum Dagsorden: Velkommen Samarbejde med de lokale medier
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
SEMINAR I NUUK OKT 2014 FAMILIERÅDSLAGNING LIS HELBO.
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
Vejledning og sociale medier Jan Gaardboe Jensen.
Esports af Joakim Dan og Artur
Køge Erhvervsservice 6. Februar Agenda -Præsentation af os -Lidt om Køge Erhvervsservice -Vores biks og værdier.
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Mit medieprodukt er en plakat til en miljømesse..
Skoleparathed Sunds skole.
Projekt - Rent vand i en økologisk kommune Undervisningsprojekt for skoler i Lejre Kommune.
Fritidspas.
Udvikling på IT-området
Fællesoffentlig kampagne for offentlig digital selvbetjening 2013 Fokus og mål: Informere om overgangen til obligatorisk digital kommunikation - med.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Hvordan tackles pårørenderollen – tilbud til pårørende til hjerneskaderamte i Randers kommune Forløbskoordinator Lone Aagaard.
1 Midtvejsevaluering af Nationalt Netværk af Skoletjenester.
Efterskolernes Dag Inspiration til kampagnen Erfaringer fra Danmarks Indsamling Idekonkurrence på Facebook Sparring med elever fra Ryslinge Elevtræf.
 Historie / erfaring.  Miljø terapi  Arbejde i grupper.  Gruppedynamiker.
Cabi Lykkens rutschetur og Lykke. Lykken er Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
noRA, LARS, HAJAL,SIMONE,ISMAIL team 4
Spejdernes Lejr juli (uge 30)
Dagsorden LK Pkt. 3. baptist.dk – hvor går vejen? Materiale udsendt til menighederne og med dagsordenen. Forslag om overgangsordning, baptist.dk.
Best practice i sociale medier
BOG: ”Kaj er hest” DUÅ: Hjælpe hinanden FRI FOR MOBBERI:
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Badminton Danmarks Udviklingskonsulenter
Hvad er Gør det lettere? Nationalt udviklingsprojekt mellem Gladsaxe og Vejle Bibliotekerne og 8 deltagerbiblioteker + en række samarbejdspartnere, herunder.
Anitas løsning af hjemmeopgaven
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
Præsentationens transcript:

Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller giver dem et los bagi. Vi samarbejder med alle, der kan hjælpe med at nå målet og målgruppen uden at det koster en bondegård – eller også med dem, der vil betale bondegården.

Medier Kontaktpersoner Nyhedsbrev (plakat) Annonce E-nyhedsbreve Deltagerpakker Godt materiale Spændende temaer Vejledning Info til forældrene

Fra skoletjeneste til pædagoger og lærere Kontaktpersoner, nyhedsbreve, invitation og annoncering Videre til forældrene Foldere, hjemmeside og pressearbejde. Evalueringen er vigtig Fotokonkurrence, mailadresser og kommentarer.

Fra skoletjeneste til pædagoger og lærere Kontaktpersoner, nyhedsbreve, invitation og annoncering Videre til forældrene Foldere, hjemmeside og pressearbejde. Evalueringen er vigtig Fotos, mailadresser og kommentarer. Læs mere på