Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
”Jeg vil hjælpe julemanden” af Lea Bodzioch talelærer/neurologopæd
Læsning og skrivning i børnehaveklassen
Manga.
Introduktion til PECS på Lysholm
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Læringsstile og lektier
Powerpoint fornuftig udskrivning
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Udarbejdelse af poster
Læsning..
Faglig læsning 7. – 9. kl. Work-shops.
”Hr. Altmuligmand” af Lea Bodzioch Talelærer/neurologopæd
Sofies dejlige dag.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Alléskolen. Skolen - 12 elever pr. klasse - 30 t. pr. uge incl. lektiehjælp - 2 lærere til hver klasse - Kontaktlærer til sagsbehandelere m. fl.
Faglig læsning 2.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Har I hørt det? Mission er et must! Soma Biblia - en mulighed 
Å.
Dansk 1. klasse.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Engelbert H – og den sidste chance
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Naja Marie Aidt Bavian.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Spørgeskemaundersøgelse feb. – marts
Gråzonesprog – hvorfor?
Navigation Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Rubrik. Rubrik Rubrik Artiklens overskrift hedder i avissprog rubrikken. Rubrikken fortæller, hvad artiklen handler om og giver læseren lyst til at.
Hvordan kan man læse dette regnestykke? -7 – 3
Bogstaver og tekst i design
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Faglig læsning i alle fag Nørholm Skole. Læsning er en del af alle fag Dansklæreren har ansvaret for, at eleverne lærer ”at knække koden” Alle lærere.
Materiale fra Billeder fra
Myten om den retoriske situation
SOUNDSLIDES Produktionsplan for: Gruppe:___________________________________________________ Klasse:______________ PRODUKTIONSFASER 1. Idéudvikling 2. Forberedelse.
Hvordan kan man læse dette regnestykke? -7 – 3
ER-diagrammer Hvad er det? Og hvad bruges det til?
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Bogkassen Michael Tillgaard 2/3 skoleleder 1/3 lærer
Læreren som læringsleder
Sammenligningsspejle
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
Vores relation til Gud: Når Gud taler. Hvordan kan jeg bede? Salmernes bog – Hjælp til at udtrykke både smerte og glæde Fadervor – Grundopskrift fra Jesus.
Læsning Elevernes foretrukne medie
Lav en fugle-folde-bog
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
projekt eller lignende
Matt. 5:3-11 Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal.
Bemærk! Du bør teste, hvordan disse kort udskrives på almindeligt papir for at sikre, at teksten er placeret korrekt, inden du udskriver på karton.
Jeg vil aldrig nogensinde klage over mit job igen…
Den gode tone Lse.
Den Store Plantejagt 5. klasse Forundersøgelse.
Den gode tone Lse.
Kilde: Kvalitetsrapport og Undervisningsministeriets Skoletal
Præsentationens transcript:

Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til billederne nede i ”note-feltet”. Du kan bedst bruge det, hvis du printer det ud således: Udskriv – udskriftslayout – noter Så kan du nemlig læse op fra papiret, mens børnene kan se billederne på storskærmen. Efter selve oplæsningsteksten følger de otte ord, som vi har valgt til ordlisten – og altså de 8 ord, som skal bearbejdes. Tegningerne er lavet af: Sofie Dahl Også her kan du få støtte, når ordene skal forklares for eleverne, ved at læse i ”note-feltet”.

 ” Thi det gælder altid, at ethvert menneske kun fatter, hvad han har brug for”  ”Af alle glæder er forventningens glæde den største”  ”Af alle latterlige ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt”