Velkommen til informationsmøde om kommende 8. klasser Tingstrup Skole 2011 1.Hvem er vi – lidt fakta 2.Karakterer 3.Valgfag! 4.Hvordan er det at gå på.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Østervangsskolen 2010.
Informationsmøde på Mosedeskolen
Forældreorientering Skolereformen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Velkommen til 10.A Gentofte 10. klassecenter
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 11. november 2013.
Program: Overblik over fagfordelingen Velkomst Skolereformen generelt
Informationsaften for kommende 0.klasseforældre – 31.oktober 2012.
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Frøslev-Padborg skole
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
På vej mod folkeskolereformen
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Temalinjer •Samfundsfaglig •Naturfaglig •Kunst & Design •Drama & Musik •Idræt •Karrierepilen •Medie og It Samt: •Base 10 •ITO.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
Velkommen til valgmøde
Vejlby Skole –
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Skolereformen på Søndersøskolen
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Velkommen til orienteringsmøde Torsdag d. 13. marts 2014
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Forældremøde 2/ Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.
Rønde Skole Linje 10 Eleven i centrum -Et år med fokus på nutidens udfordringer til en afklaring om fremtiden.
Program i salen Kl (Klasse A,B,C,D,E,F) Kl (Klasse G,H,I,J,K,L,M) Skoleårets fokuspunkter Fravær Lejrskole Til-/framelding af fag.
17. nov. 2011:Orienteringsaften januar:Indskrivningsaften skole og SFO. (kl ) Senest d. 1. april:Børnehaverne sender overleveringspapirer.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Studiepraktik Program:
Velkommen til informationsaften på Enghaveskolen.
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
Temalinjer Samfundsfaglig Naturfaglig Kunst & Design Drama & Musik Idræt Karrierepilen Medie og It Samt: Base 10 ITO.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Folkeskolereformen Informationsmøde d. 7. maj 2014 Sorring skole.
Fokus på skolestarten Hedeboskolen Skagen.
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
Rullende skolestart August 2010.
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
Sædding/Ådalens lokalskole
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Velkommen til informationsmøde om kommende 7. klasser
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Præsentationens transcript:

Velkommen til informationsmøde om kommende 8. klasser Tingstrup Skole Hvem er vi – lidt fakta 2.Karakterer 3.Valgfag! 4.Hvordan er det at gå på Tingstrup Skole? 5.Forældreintra 6.Hvad så nu? 7.SSP 8.Uddannelsesvejleder

Hvem er vi? Vi er 600 elever og ca 650 elever næste skoleår Vi er fordelt på 31 klasser Ud over de almindelige klasser har vi en jobklasse, modtageklassen og grøn gruppe

Ansatte på skolen 48 lærere 2 ledere 1 skolesekretær 2 børnehaveklasseledere 3 pædagoger/undervisningsassistenter 2 pedeller 8 servicemedarbejdere 11 pædagoger og pædagogmedhjælpere 2 SFO ledere

Karakterer 12Den fremragende præstationA 10Den fortrinlige præstationB 7Den gode præstationC 4Den jævne præstationD 02Den tilstrækkelige præstationE 00Den utilstrækkelige præstation FxFx -3Den ringe præstationF I 8. og 9. klasse skal eleverne have karakterer. De får karakterer 3 gange om året. Og de kan ikke få 13……………

Valgfag Der vil være 2 valgfagsblok med 2 lektioner i ugen Alle elever skal have valgfag både før og efter jul. Valgfagene er delt op i semestre, men der er også valgfag, der strækker sig over to semestre. Hvis I har tysk som tilbudsfag, er I ikke forpligtet til at have valgfag. Men vi anbefaler det meget. Smykkeværksted, træsløjd, mad fra andre lande, IT- legomind, idræt osv. Der kommer senere en folder med hjem, hvor I kan vælge valgfagene. Der vil derudover være mulighed for at vælge lektiecafe som valgfag. Hvis I ikke har valgt tysk som tilbudsfag, skal I have valgfag. Men vi anbefaler meget, at I vælger at have tysk, da det giver flere muligheder mht. valg af ungdomsuddannselser.

Hvordan er det her? Det kan godt være, det er svært, men vi gør altid vores bedste. Vi arbejder for trivsel og stopper mobning Et godt sted at være - et godt sted at lære

Forældreintra Skoleporten: Det er skolens hjemmeside. Her kan I finde en masse oplysninger om skolen. I får nye koder til forældreintra til de elever, der kommer til at gå i kommende 8. klasse, da der bliver dannet nye klasser. Vi brug primært Forældreintra som kommunikation mellem skole og hjemmet. Ønsker man at få papirudgaver af vigtige beskeder, giver man skolen besked herom.

Tidsplan Informationsmøde i dag 17/5: Aktivitetsdag med efterfølgende fest for nuværende 7. klasser 27/5 kl uddeles klasselister for kommende 7. klasser 21/6 kl – 9.30 besøger 7. klasserne Tingstrup Skole og møder deres nye klasse og klasselærere 3/2 inviteres kommende elever fra Tilsted og Hillerslev til musical på Tingstrup Skole 5/4 eleverne inviterer Tilsted Hillerslev og Tingstrups elever til teater. Mandag den 15. august har de nye klasser 1. skoledag.

SÅ ER DER KAFFE/THE Vi har desværre ikke råd til det store sønderjyske kagebord, men vi vil alligevel byde på en kop kaffe I er nu velkommen til at gå en tur på skolen og se på de fysiske forhold. Som I nok vil bemærke, er vi godt på vej, men endnu ikke færdig med at renovere skolen.