Master i rehabilitering med specialisering indenfor …

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hans Lund lektor, studieleder Syddansk Universitet
Advertisements

Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Kvalitetsstandarder og individuelt skøn
Orientering om revisionen af social- og sundhedsuddannelsen
Kandidatuddannelsen i Sygepleje
Center for Kliniske Retningslinjer - en ny spiller i sygeplejen
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VISIONER FOR UDDANNELSE TIL SYGEPLEJERSKER INDENFOR.
Undervisningsplanlægning
Kommunens forventninger til, at UU er med til at opfylde 95 % målsætningen Ved Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør, Næstved Kommune.
Censorformandskabets møde 25. oktober 2012
Introduktion til Sprogpakken
1. Individuel start 3.1 Det bør være muligt at starte på kursus, når man har behov, uden at skulle vente til næste opstart.
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Informationsforvaltning
Meritordninger på TURs område Er fastsat i uddannelsesbekendtgørelsen for indgangen transport og logistik. • 2.3. Elever, der har haft kørekort B i mindst.
V ORES A GENDA  Os og vores speciale  Godt ved specialeprocessen  Knapt så godt ved specialeprocessen  Vejledning  Grupper  Gode råd.
Jeg har altid vist det….
Jeg har altid vist det…. Og her er Beviserne Der findes mange flere.
Professionsidentitet – og masteruddannelse
Universitetets formål
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Master i Rehabilitering
Virtuelle verdener og rum Lisbeth Klastrup og Troels Degn Johansson IT-højskolen I København F-2002, Design, Kommunikation & Medier.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Organisering af uddannelsesforløb Jens Bennedsen projektleder It-vest – samarbejdende universiteter.
Oplæg modul 13 Evidensbaseret sygepleje – klinisk forskning
Matematik. » varetage udformningen af de nationale moduler » varetage den fremadrettede udvikling af disse med sigte på at styrke fagligheden i læreruddannelsen.
Kandidatdag Onsdag 12. december Indhold Politik og Administration Can. IT-ledelse Øvrige uddannelser på AAU Uddannelser i udlandet Kandidatuddannelser.
Videnskabsteoretisk køreplan til AT på FG
30 oktober Kursus i miljøvurdering Screening af projekter - baseret på forudsætninger Ulf Kjellerup, COWI.
Fokuspunkter Hvem er vi? Hvad tilbyder vi? Samarbejdsaftaler mellem skole og UUV. Valg af uddannelse - tal på vejen.
TATIONpRÆSEN AARHUS UNIVERSITET Institut for Folkesundhedcand.cur. Afdeling for Sygeplejevidenskab MASTERUDDANNELSEN I KLINISK I SYGEPLEJE VELKOMST TIL.
Introduktion til 6. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
Aftale om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
Velkommen til valgfaget: ”Kliniske retningslinjer – kvalitetsudvikling herunder implementering, sundhedsinformatik og evidens Udarbejdet af Lea D. Nielsen,
Ny Fælles Naturfagsprøve
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Erhvervsuddannelser.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Nordisk Friluftsliv – 60 ECTS for krop og sjæl.
Fleksibel Master i Friluftsliv Arbejder du med sundhed, rekreation, idræt, friluftsliv eller turisme? Kunne du tænke dig at få en dybtgående viden om,
Hvordan skabes sammenhæng mellem teori og praksis
Masteruddannelsen i rehabilitering Syddansk Universitet
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Ny læreruddannelse og Learning Museum Niels Grønbæk Nielsen.
Teori-praksis i sygeplejerskeuddannelsen
Bacheloropgaven i idræt i ny LU
Hvem er vi? Charlotte Damkjær Jacobsen
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Mhtconsult Mangfoldighedsværktøj for Erhvervsskolerne Skemafasen.
6. sem. valgkursus Informationsvidenskabens teorier og metoder v./ Martin Thellefsen.
Pædagogisk it (pæd-it) Case fra Søndervangsskolen i Hammel som vandt e-læringsprisen i Uddannelsesinstitutionens tilrettelæggelse af uddannelsen.
Kompetenceudvikling ved HEV Hvordan ser vi fremtiden DSFR møde den 13. september 2013.
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
Orienteringsmøde for Apoteksspecialister Overgang fra apoteksspecialiststuderende til MKL-studerende.
Hvem er vi? Kurt Klaudi Klausen
Forskningstræning for HU-læger i Anæstesiologi
Institut for Socialt Arbejde, onsdag den 6. maj 2015
Lejrskole Afgørelse ved faglig voldgift lige før sommerferien Lov 409 siger 14 timer pr. døgn – uanset om læreren arbejder mere end 14 timer! Konkret arbejdstid.
Møde i aftagerpanel Institut for Psykologi Syddansk Universitet Marts, 2015.
Uddannelsesplaner Praktiklærerforeningens forårskursus 2016.
N-SN Diplomingeniør i Bæredygtig Energiteknik Studinævn for Energi N-SN
Transfer i AMU - Arbejdet med efter processen TUP Midtvejsevaluering onsdag den 14. Marts Roskilde Tekniske skole Sissel Kondrup, Forskerskolen i Livslang.
Først: Uddannelsesspecifikt fag Senere: Grundforløbsprøve Kontor, Handel eller Detail.
STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.
Persondata – kortlægning af skolens behandling
Overgang til den nye karakterbekendtgørelse på DPU:
Virksomhedssamarbejde
MASTER I MUSIKPÆDAGOGISK PRAKSIS
Praktik. Censorformand: Niels Tange Lokaler: Århus: D2.02 Kbh: K5.18
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Præsentationens transcript:

Master i rehabilitering med specialisering indenfor … Bilag 5 Videnskabelig teori og metode Rehabiliterings-paradigmet Funktionsevne – vurdering og evaluering Rehabiliterings-forløbet Evidensbaseret Praksis Retlige rammer for rehabilitering Sommeruniversitet SPECIALE MODUL SPECIALE MODUL SPECIALE MODUL MASTERPROJEKT Hvis uddannelsen tilrettelægges med specialiseringer, skal masterprojektet udarbejdes inden for specialiseringen, MASTER BEKENDTGØRELSEN, §11 STK. 2. Master i rehabilitering med specialisering indenfor …

Brev til nøglepersoner Kære ________ På masteruddannelsen i rehabilitering (MR) ønsker vi at tilrettelægge uddannelsen med mulighed for specialisering. Vi henvender os derfor til dig/jer da vi mener at du/I vil kunne være en nøgleperson i udviklingen og evt. i gennemførelsen af en sådan specialisering indenfor området: … . Rehabilitering er imidlertid et meget bredt område med mange specialer og dækker desuden over arbejdsområder indenfor forskellige sektorer og forvaltninger. Der er således mange flere potentielle specialiseringsmuligheder end MR vil kunne udbyde, og vi er derfor nødt til finde de specialer der er størst behov for i praksis.

s. 2 Forudsætningen for at et speciale kan gennemføres er derfor at følgende krav er opfyldt: Det er muligt at rekruttere mindst 8 studerende til specialet inden de konkrete forberedelser og offentliggørelsen af MRs specialer det kommende studieår. Det er muligt at rekruttere specialeansvarlig/e på lektorniveau og undervisere med klinisk viden om ---- og/eller med lektorkompetence. I nogle tilfælde vil Syddansk Universitet kunne rekruttere de nødvendige modulansvarlige/undervisere.

Hvilken målgruppe specialet retter sig imod Når en specialeansvarlig er rekrutteret skal vedkommende, sammen med nøglepersonerne fra specialemiljøet kunne formulere:   Hvilken målgruppe specialet retter sig imod Specifikke kompetencemål for specialiseringsforløbet Lektionsplan for 3 moduler á 5 ECTS der skal til for at opfylde de opstillede kompetencemål for specialiseringen, inklusiv prøveformer. Hvis du/I mener at I vil kunne gå nærmere ind i dette bedes du kontakte undertegnede enten på hlund@health.sdu.dk eller 25 72 11 25 så snart som muligt.