dig der arbejder i nattelivet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bilag 3 · Bekendtgørelse om fiskeres hviletid Bekendtgørelse om fiskeres hviletid 1) I medfør af § 4, stk. 3, § 57 og § 70 i sømandsloven, jf. lovbekendtgørelse.
Advertisements

EN SAMTALE OM VOLD I NÆRE RELATIONER
Læsning i danskfaget i Island
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Samspilstema 1: SMIL Vis positive følelser – vis at du er glad for barnet Det er vigtigt for barnets tryghed,
DTaF’s Lovmappe Afsnit 8 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Chat og SMS på den fede måde!
Side 6Side 3 hittegods: Under oprydning finder du bag en stol en læderjakke med en tegnebog. Tegnebogen indeholder ingen penge, kun kørekort,dankort,sygesikringsbevis.
Mindreåriges patientrettigheder
Pædagoguddannelsen Professionsbachelor 3½ år Teori – praksis
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Nyborg Strand 29. januar 2014 Stig Hedegaard Kristensen
Pligtetik.
Forudgående underretning om tvangsindgreb
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Vold - et fælles anliggende
Miljøskadeloven Miljøskader & overhængende fare for miljøskader
At leve i Guds ubetingede kærlighed!
Behørigt udkig, søvagt, skibsførerens ansvar
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Arbejdsmarkedsforhold – Hvad der er godt at vide for fiskere om organisationer, beskæftigelse, regler og rettigheder.
Trænerens ansvar og pligter. I forbindelse med pensum Pensum til elevernes bæltegrad Dobog reglement Bælteregulativet Nødværgeparagrafferne.
Støvring den 11. september 2007
Danmark i en globaliseret verden
Arkitektur - Sikkerhed
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Landinspektør Jørgen Heinemeier, Naturstyrelsen
Læring i et vejledningsperspektiv
Henning Boddum Mobil tlf Kordegnenes Årsmøde Velkommen til Strategi og Social kapital.
Notatpligt, vejledningspligt & Partsrepræsentation
VELKOMMEN.
Temadag den 26. januar 2010 ATV Jord og Grundvand v/Lene Juul Nielsen Vejledning om undersøgelse og oprensning af forurening fra villaolietanke – juridisk/administrativ.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
R etsplejelovens § 115 b. Tavshedspligt POA Politiet kan videregive oplysninger om enkeltpersoners rent private forhold til andre myndigheder, hvis videregivelsen.
1 Vejledning om anmeldelse af voldssager til politiet. Vold og trusler Vold er når en person angriber en anden person, f.eks. med slag og spark. Lette.
Dialog og kontrol går hånd i hånd – Østjyllands Politi Indsatsformer i kredsene. Lokal ”statistik” – Lokal politiet i Grenaa. Lokal indsats/tiltag. Effekten.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Afklaring af arbejdsevnen/ arbejdsprøvning
Tekniske hjælpemidler Bekendtgørelse Anvendelse af tekniske hjælpemidler § 1. Bekendtgørelsen omfatter: anvendelsen af tekniske hjælpemidler ved.
Den europæiske arrestordre Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen.
Antimobbestrategier for Langhøjskolen. Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid.
Konflikter Forstå betydningen af at arbejde med konflikthåndtering Læringsmål: -Du skal kunne fortælle om de forskellige trin i konflikttrappen. -Du skal.
Kapitel 4 Erstatning uden for kontrakt. 1.Betingelser for erstatningsansvar 2.Ansvarsgrundlag 3.Årsagsforbindelse – kausalitet 4.Påregnelighed – adækvans.
ANDRE AKTØRER v. Birger Stein Christensen. 2 Andre aktører - Dagsorden Sygedagpenge Udsendte principafgørelser om ugyldighed/gyldighed Arbejdsmarkedsstyrelsens.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Dokumentationskrav ved.
Ansøgning for dummies.
Sikrede døgninstitutioner
Læring gennem registrering og indberetning
Voksenansvar for anbragte børn og unge
Kort gennemgang af begreberne:
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Kapitel 6 Erstatning.
Voksenansvar overfor anbragte børn og unge Nødværge og nødret
Voksenansvar for anbragte børn og unge
Hver en ny dag er bedre end i går,
Hvem har myndighedsansvaret for den akutte skadesafhjælpende indsats
Bandepakken 3
Persondata v/kontorchef Peter Fogh Knudsen
Den kriminelle fødekæde i bander og
Personligt Tillæg Folkepension.
Rapportering af fremdrift eller status
Erstatning uden for kontrakt
Personoplysninger i årsrapporter, bestyrelsesreferater og medlemsblade
Kompendium: Scenarier - Øvelseskoncept for kommunale krisestabe
Tvang i somatikken Præsentation af os 27. September 2018.
Emner Konsekvenser af valg Straffeloven Straffeattest
TÅRNBY KOMMUNE SSP Nyhedsbrev Billede- og videodeling.
Kapitel 6 Erstatning.
Kapitel 2 Danske retskilder og juridisk metode
Præsentationens transcript:

dig der arbejder i nattelivet Vejledning til dig der arbejder i nattelivet NØDVÆRGE OG NØDRET: Du står i døren og har tidligere afvist en voldelig person, som nu pludselig står foran dig med en brødkniv i hånden. Det eneste der er indenfor rækkevidde er en barstol. Har du lov til at bruge barstolen som forsvars/slagvåben? Som aktør i nattelivet kommer man ud for mange forskellige situationer, hvor det er nødvendig, man griber ind. Ofte er man usikker på, om man må eller skal foretage sig noget, eller om det er lovligt, det man har gjort. Med denne folder håber vi, du er ”klædt på” til at løse de fleste situationer, du måtte komme ud for i dit arbejde. Hvis du mangler noget i folderen, er vi interesseret i at høre om det, så vi kan gøre folderen så aktuel som mulig. Kommer du ud for situationer, du føler dig utryg ved, kan du - uden at nævne navne – kontakte Politiets Præventive Afdeling. Hvad siger loven? Straffeloven: § 13. Handlinger foretagne i nødværge er straffri, for så vidt de har været nødvendige for at modstå eller afværge et påbegyndt eller overhængende uretmæssigt angreb og ikke åbenbart går ud over, hvad der under hensyn til angrebets farlighed, angriberens person og det angrebne retsgodes betydning er forsvarligt.     Stk. 2. Overskrider nogen grænserne for lovligt nødværge, bliver han dog straffri, hvis overskridelsen er rimeligt begrundet i den ved angrebet fremkaldte skræk eller ophidselse.     Stk. 3. Tilsvarende regler finder anvendelse på handlinger, som er nødvendige for på retmæssig måde at skaffe lovlige påbud adlydt, iværksætte en lovlig pågribelse eller hindre en fanges eller tvangsanbragt persons rømning. § 14. En handling, der ellers ville være strafbar, straffes ikke, når den var nødvendig til afværgelse af truende skade på person eller gods, og lovovertrædelsen måtte anses for at være af forholdsvis underordnet betydning. Udgivet af: Holstebro Politi, Præventiv Afdeling – Tlf. 9610 1448 Flemming O. Jeppesen: Lokal 3062 - Heine S. Madsen: Lokal 3063 Side 8