MUSIK I SAN FRANCISCO PROTESTSANGE I 1960-70’ERNE.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Oplysningstiden.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
100 års fødselsdag Maj 2011.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Dialogisk læsning Hvorfor og hvordan.
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
Med dejlige varme farver
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
Tema: De nye kvinder stemmer i
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Jeopardy – Hit med Historien! 8. klasse [Folk og fædreland]
Area-konvent 2013 ”FRED I VORE HJERTER” af DG Mona Østergaard Klit.
Joken, der bringer dig held!
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Samtidshistorie på HHX
Krøniken, Rejseholdet Nikolaj og Julie, Riget
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
At vente på Guds time.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
DET MODERNE GENNEMBRUD
Lektor, ph.d. Jette Kofoed
Lonnie Molin Nielsen1 HIMMELSKE REJSER ApS - Få en superoplevelse hos os!
Joken, der bringer dig held!
Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H.
En hest, der kan flyve. Ure, der smelter, og mærkelige væsener, som ligner noget fra en drøm. De surrealistiske kunstnere malede det, de fandt i deres.
Tema: Årets danske debutanter Bliv inspireret i temaet på.
Grønt Flag Grøn Skole Undervisning om miljø og bæredygtighed Grønt Flag Grøn Skole handler om virkelige miljøspørgsmål og spørgsmål om bæredygtighed innovation.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Dolken Tove Ditlevsen, 1963.
”Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær.“

ved læsevejleder Dorthe Clausen
Hvordan spørger man anerkendende?
Samson Og Dalila.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
”Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær”
Vædderen Af Cecil bødker.
Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller.
barnabas wetton rikke hansen
Babylonerne 2400f.kr.-530'erne f.Kr.. Årsagen til det starte og sluttede Var det af de første organiserede civilisationer. Den lille provins blev først.
Ghetto in New Orleans. Introduktion Vi har i vores digte skrevet om ghettoer i New Orleans, derunder orkanen Katrina, som terroriserede byen og adskillige.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Stress En folkesygdom?.
Ludvig Holberg DAnsk forfatter.
Kvinders Valgret.
Euklid 325 f.Kr f.Kr..
Lavet af: Emil og Astrid
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
HERMAN BANG. HERMAN BANG BLEV FØDT DEN 20. APRIL 1857 OG DØDE DEN 29. JANUAR HERMAN BANG VAR EN DANSK KRITIKER, FORFATTER OG JOURNALIST. ALLEREDE.
Herman Bang.
Jellingestenen.
N.F.s gRUNDTVIG.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
 En hippie er også et ”blomsterbarn”. Det er oversat fra engelsk ”flower power” og betyde egentlig ”blomstermagt”. Det handlede sidst i 60erne om, at.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Opfølgning på PSYKISK APV
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Livets Ord Marts 2018.
Historisk oversigt fra antikken til 2010’erne
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Den glade skole på bjerget.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Præsentationens transcript:

MUSIK I SAN FRANCISCO PROTESTSANGE I 1960-70’ERNE

San Francisco var tilbage i 60-70’erne stedet for hippier, det var der de unge protestanter begyndte at dukke frem. De var i mod ignorance og kæmpede for, at folk skulle indse, hvad det er der sker og hvad vi gør rundt i verden. Haight-Ashbury er et distrikt i San Francisco, der er specielt kendt for deres historie af hippie-kultur. I gennem 1960’erne var musikken begyndt at få en større del, af folket fra San Francisco’s hverdag. Èn speciel kunster der trådte frem i denne periode, var Janis Joplin. Hun skrev sange der var meget provokerende i den forstand, at de nedgjorde og gjorde grin med hvad der var ’mainstreamt’ dengang; at sidde hjemme i sin forstad, på verandaen af sin mellemstore villa, og ikke indse hvad der foregik udenfor deres hække.   I 1967 var det, man kaldte Summer of Love. Det var et socialt fænomen, hvor op mod 100.000 mennesker mødtes i Haight Ashbury. San Francisco blev således centrum for det, der var kendt som hippie revolutionen. I vores digte har vi arbejdet for at indkapsle følelsen, stemningen og handlingen i forbindelse med hippiebevægelsen i San Francisco

LIFE OF A HIPPIE

MERCEDES BENZ

SUMMER OF LOVE