Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ghetto in New Orleans. Introduktion Vi har i vores digte skrevet om ghettoer i New Orleans, derunder orkanen Katrina, som terroriserede byen og adskillige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ghetto in New Orleans. Introduktion Vi har i vores digte skrevet om ghettoer i New Orleans, derunder orkanen Katrina, som terroriserede byen og adskillige."— Præsentationens transcript:

1 Ghetto in New Orleans

2 Introduktion Vi har i vores digte skrevet om ghettoer i New Orleans, derunder orkanen Katrina, som terroriserede byen og adskillige menneskeliv. I vores digte har vi forsøgt at ramme den sørgelige stemning, da orkanen ødelagde byen, og det fattige miljø, samt den utrygge stemning, som er i en ghetto. Vi har skrevet tre digte, to på dansk og et på engelsk, som på hver sin måde appellerer til følelserne, da vi har prøvet at skabe en stemning, så læseren bliver grebet og får lyst til at læse videre.

3

4

5


Download ppt "Ghetto in New Orleans. Introduktion Vi har i vores digte skrevet om ghettoer i New Orleans, derunder orkanen Katrina, som terroriserede byen og adskillige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google