Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk."— Præsentationens transcript:

1 Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk gift par, og fordi i altid har været så kærlige over for hinanden, vil jeg give jer hver et ønske." Pludselig dukker en lille, men meget smuk fe op ved deres bord og siger:

2 Åh, jeg ønsker at rejse hele verden rundt sammen med min kære mand.
Feen svingede sin tryllestav og - poof! - To billetter til Queen Mary II landede i hendes hænder. Manden tænkte sig om et øjeblik:

3 "Nå, det er alt sammen meget romantisk, men en chance som denne vil aldrig komme igen. Jeg er ked af det min elskede, men mit ønske er, at have en kone der er 30 år yngre end mig."

4 Hustruen og feen blev dybt skuffede, men et ønske er et ønske.

5 Så feen svingede sin tryllestav og -- poof! --
manden var nu 92 år gammel. Moralen i denne historie er: Mænd, der er utaknemlige skarn, skal huske, at feer er kvinder.


Download ppt "Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google