Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med 131.600 medlemmer. Vi arbejder med forskning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Baggrundsviden og pædagogiske redskaber
Advertisements

Hvad er behovene i Danmark?
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Men hvad er forskellen på disse to lovgivninger?
Regionskursus Region Syddanmark Udviklingsfysioterapeut, Martin Walsøe
Præsentation af mig selv
Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2009 under FS K&T
Orientering fra bestyrelsen
Økonomien i det boligsociale arbejde Bo Andersen Konsulent Boligsocial Funktion.
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Rehabilitering Brønderslev Kommune
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Frivillighed og foreningsliv sat på spidsen Hjerteforeningen, Region Midt.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Kommunikationsstrategi Scleroseforeningen
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Introkursus for frivillige
Status på danske patientforeninger
Introduktionskursus for frivillige
Lean Netværk AAU.
Danske Handicaporganisationer Handicapbevægelsens paraplyorganisation siden 1934.
Danmarks Naturfredningsforening Velkommen til årsmøde.
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
Fremtiden med hjerte-kar-sygdom
Mobility management og sundhed Mobility og Sundhed.
SF Ungdom Ved..
Marketing & Fundraising
Frivilligt foreningsarbejde i idrætten
af den ældre medicinske patient
Temadag distrikt 3, Ældre Sagen, d
Odense, d. 4. feb Kl Velkommen Kommissorium version 2 Kl Ny skole- og ny klubstruktur i Randers v. Henrik Bille, afd.leder, og Ina.
Integrationsministeriets puljer København, 27. august 2010.
Sundhed & Patientstøtte Introduktionskursus Charlotte Kira Kimby, Sundhedschef.
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
Hjertemotion Hjertemotion og patientstøtte. Hjertemotion Hjerteforeningens bidrag til den vedligeholdende rehabilitering – at fastholde de livsstilsændringer.
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Forebyggelsesafdelingen v/Morten Ørsted Rasmussen, Forebyggelseschef
Regionsmøder forår 2016 Nyt fra frivilligafdelingen.
Hjertemotion – motion for livet v/ udviklingsfysioterapeut Martin Walsøe, Hjerteforeningen.
Bestyrelsens beretning 2013 og 2014 Inger Duus Nielsen.
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
1940 ”Landsforeningen for Sukkersyge” stiftes i Danmark Der oprettes samme år afdelinger rundt om i landet I 1980 nyt logo (Motion, Medicin og Mad) I 1984.
Introduktionskursus tirsdag den 20. oktober 2015.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Hjerteforeningens interessevaretagelse Politisk konsulent Signe Elkrog Friis Den 20. oktober 2015.
Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune Forebyggende hjemmebesøg i Aarhus Kommune Ved områdechef Anette Poulsen Maj 2013.
30. marts 2016 Kort om Hjerteforeningen Patientforening, stiftet i medlemmer og Danmarks næststørste patientorganisation 3 faste rådgivninger.
Introkursus for frivillige Hjerteforeningens kommunikationsafdeling 2015.
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Hjerteforeningen Middelfart
Hjertemotion i praksis
Introduktionsdag Nye frivillige i Hjerteforeningen
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Levnedsmiddelselskabet
Hjertecafèer - tilbageblik
Hjerteforeningens sundhedskonference 12. oktober 2016 VELKOMMEN ved adm. direktør Kim Høgh Tak for ordet. Først og fremmest vil jeg gerne starte med at.
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
FTF FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Inspirationsmodellen
Præsentationens transcript:

Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med 131.600 medlemmer. Vi arbejder med forskning i hjertekarsygdomme, forebyggelse af hjertesygdomme og patientstøtte. ♥ Hjerteforeningen er en privat organisation, der arbejder for indsamlede midler. Hvert år yder vi økonomisk støtte til en stor del af den danske forskning på hjertekarområdet, i alt omkring 25 mio. kr. ♥ Hjerteforeningen varetager hjertekarpatienters interesser over for beslutningstagere og sundhedsvæsen gennem en aktiv politisk indsats både internationalt og nationalt.

Hjerteforeningen i Holbæk Afdelingen i Holbæk er en underafdeling af Hjerteforeningen og har til opgave at forestå foreningens arbejde inden for Holbæk Kommunes område. Den lokale afdelings formål er på samme måde som Hjerteforeningens, at oplyse om hjerte- og kredsløbssygdomme og deres forebyggelse, samt at yde støtte og rådgivning til hjertepatienter og deres pårørende

Baggrunden… 15.000 dør om året af hjertekarsygdom – en mand og en kvinde hver time! Minimum 420.000 danskere lever med hjertekarsygdom 142.000 indlæggelser pga. hjertekarsygdom hvert år Omkring 950.000 danskere lider af for højt blodtryk Mere end halvdelen af den danske befolkning over 25 år, har forhøjet kolesterol

Hjerteforeningen i Holbæk Den lokale afdeling af hjerteforeningen består af syv bestyrelsesmedlemmer som vælges på skift på den årlige generalforsamling og vælges for to år ad gangen Der er omkring 2.500 medlemmer lokalt hvoraf en del hjælper til som frivillige Vi arrangerer jævnligt kolesterol- og blodtryksmålinger Vi formidler også kontakt vedrørende anskaffelse af hjertestartere og anlæg af hjertestier fortsættes…

Hjerteafdelingen i Holbæk Vi arrangerer temadage, ofte på Holbæk bibliotek, med foredrag samt besøg af sygeplejersker, diætister, hjertelæger m.fl. fra vores hovedkontor i København eller fra forskellige sygehuse Lokalafdelingen deltager også aktivt i kommunens ”sundhedsdage” og arrangerer Kystvandring sammen med Danmarks Naturfredningsforening m.m.

Hjerteskolen Hjerteforeningerne i Odsherred og Holbæk Kommune, driver i fællesskab en aftenskole i regi af Folkeoplysningsloven, dvs. at vi modtager tilskud fra kommunerne. Vi tilbyder forskellige kurser fordelt geografisk i de to kommuner. Vi tilbyder p.t. kurser i Hjertemotion og genoptræning Hjerterigtig ernæring og gode kostvaner Vi tilbyder også ”gå hjem kurser” til foreninger og virksomheder i Livreddende Hjerte-lungeredning samt genoplivning med hjertestarter Vi opretter gerne nye hold hvis der kan samles nok interesserede.

Andre aktiviteter Bowling er også sund og sjov motion! Hver anden tirsdag (ulige uger) klokken 13:45, hele året rundt, bowler vi i Mega Bowl, Mellemvang 5 i Holbæk Vi Bowler mellem klokken 14:00 – 15:00 Vi arrangerer stavgangskurser hvis der kommer ønsker derom Ud at se med Hjerteforeningen Vi afholder busture af flere dages varighed rundt i Danmark til forskellige seværdigheder Efterårsfest Den sidste fredag i oktober måned, holder vi vores ”Hjertefest” på Hotel Strandparken med hjertevenlig buffet, dans og lotteri med mange præmier

Besøg os på…… hjerteforeningen.dk eller hjerteforeningen.dk/lkholbaek Find os på hjerteskolen.dk og meld dig på et hold Du kan også finde os på FaceBook (selvfølgelig) under Hjerteforeningen Holbæk