A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg
Produktion og anvendelse af korn Produktion Bulk Kontrakt dyrkning Koncept avl Slutprodukter Øl Brød Kød Kornkvaliteter Malt Mel Foder
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Kvalitetsanalyser Maltbyg Spireenergi Protein Fusarium Kernestørrelse Foder Energi Stivelse Protein Mykotoxiner Brødhvede Meludbytte Protein/gluten Faldtal Mykotoxiner
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Kvalitet Kemiske egenskaber Kemiske indholdsstoffer Uønskede sporstoffer Proces kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Renhed Skader Vitalitet
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Zeleny Gluten Aminosyrer Mineraler Fiber Olie Stivelse Protein
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten Zeleny
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Rumvægt Kerne- størrelse Farve Vand indhold Skader Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten Zeleny
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Vand Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Rumvægt Kerne- størrelse Farve Vand- indhold Skader Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Vand Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Handel med korn Kornafregningsaftale Møllernes anbefalinger
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg