Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

løser virksomhedsproblemer

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "løser virksomhedsproblemer"— Præsentationens transcript:

1 løser virksomhedsproblemer
H.C Handelscenter Innovative elever løser virksomhedsproblemer

2 Verdens befolkning vokser. I dag er verdens befolkning ca
Verdens befolkning vokser. I dag er verdens befolkning ca. 6,8 milliarder, men man regner med befolkningen vil vokse til godt 9,2 milliarder frem til år 2050. Ifølge WWF kan ca. 11,4 milliarder hektar, af jordens areal bruges til at dyrke mad til klodens befolkning. Resten af jordens areal er enten for koldt eller goldt til at dyrke kendte produkter til mad/foder.

3 H. C. Handelscenter køber og sælger alle slags afgrøder
H.C. Handelscenter køber og sælger alle slags afgrøder. Nogle af afgrøderne bilver til dyrefoder, andre bliver til produkter til mennesker såsom øl og brød. WWF har regnet ud, at der ca. er 1,9 hektar landbrugsbrugsjord til hvert menneske, hvis vi deler det ud til hele verdens befolkning. Nu er forbruget ca. 2,3 hektar pr. menneske. Dvs. at arealet, med de dyrkningsformer vi bruger nu, ikke slår til uden at nogle må sulte. I Danmark har vi, sammen med resten af den vestlige verden, gode betingelser til at dyrke korn.

4 H. C. Handelscenter er en gammel, familieejet virksomhed. Grundlagt d
H.C. Handelscenter er en gammel, familieejet virksomhed. Grundlagt d. 7. marts Der er ca. 45 medarbejdere. H.C. Handelscenter i Venslev har gennem flere generationer værnet om at være et mødested for faglighed, kvalitet og oplevelser. H.C. Handelscenter stræbes efter at være alsidige og målrettede, når det gælder løsninger og rådgivning til landbrug og byggeri.

5 En plante skal bruge sollys, vand, ilt, kuldioxid og uorganiske næringsstoffer for at leve. Det gælder både for planter, der vokser på land og i vand. Planten bruger energien i solens lys til at danne sukker og ilt. Den proces, hvor planterne danner sukker og ilt ved hjælp af solens energi kaldes fotosyntese.

6 Lidt eftertanke Ifg. minimumsloven skal samtlige vækstfaktorer være til stede for at sikre optimalt høstudbytte.

7 Udfordring: Kom med forslag til nye afgrøder eller dyrkningsmetoder der kan nedbringe sult i verden.


Download ppt "løser virksomhedsproblemer"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google