LOF Ikast/Brande Samskabelsesprojekt vedr. sundhed og frivillighed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Sæt viden i bevægelse Temadag om Samarbejde og vidensdeling Forældres involvering og indflydelse.
Advertisements

Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Forandringsteori for Frue i Eget Liv / Indvandrerkvindecenteret 2013
”Sæt viden i bevægelse og …” Tema eftermiddag Udvikling af samarbejde, vidensdeling og koordinering • Udvikling af samarbejde, koordinering og vidensdeling.
 23. april ”Det danske foreningsliv og det frivillige Danmark som sådan er en del af fundamentet for vores demokrati. Regeringen vil give det frivillige.
der var engang behandlingspsykiatri Idræt og motion – en ny vej
Danske Forsamlingshuse
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
FBUs visionsplan 2015.
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Etableringssekretariatet for Beskæftigelsesregion Syddanmark Karl Schmidt Beskæftigelsesregion Syddanmark DSI temadag om det fremtidige beskæftigelsessystem.
Temadag om forebyggelse og sundhedsfremme for personer med handicap
Konference om styring af specialundervisning og inklusion, 4. oktober 2010.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
UU og Jobcentret Campussamarbejde Signe Molde, Søndag Live
Det Sociale Kapitel
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
Ungeindsatsen Konference den 4. juni Baggrund UTA-projektet Politisk ønske Byrådsbeslutning april 2009 Etablering oktober 2009.
Landsorganisationen i Danmark LO-fagbevægelsens synspunkt på en styrket indsats i forhold til efter- og videreuddannelse af voksne Oplæg på opstartskonference.
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Skole, børnehave, kultur- og Idrætscenter Udvikling gennem ”Top Nu” Ejer Bavnehøj Mandag d. 09. januar 2012.
Samskabelse Den 19. februar 2014 blev der afholdt Visionsseminar for Kommunalbestyrelsen i Lemvig Kommune, hvor der på politisk niveau blev drøftet og.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
sammen om sundhed Sundhedsforum
Fritidspas.
National konference den 3. november 2009 Røgfrihed for alle Tobaksforebyggelse blandt socialt udsatte v/projektleder Helle Stuart.
Uddannelseskommissorium Intention med uddannelse er at skabe konsensus i DAI. Konsensus skal forankres, videreføres og forøges i DAI’s grene.
1 Værdidebat - synlighed og handling Værdidebat Globalisering Medborgerskab Bæredygtighed Pædagogisk udvikling.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
BROBYGNINGSPROJEKTET ”samskabelse af sundhed”
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Brønderslev Kommune Projekt Samvær.
Vision mission værdier handleplaner
Udbredelse af telemedicin til borgere med KOL - ØA16-aftale mellem regeringen, Danske Regioner og KL Bilag 7b Præsentationsslides til brug i landsdelsprogrammerne.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Vision Analyser, undersøgelser, projekterfaringer Navn Navnesen Anders Kragh Jespersen, DGI Lab 1.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
PiSiu – Det Grønlandske Kriminalpræventive Råd NFBO konference, aug Torben Weyhe – Medlem af PiSiu Christina Mølholm - sekretariatsmedarbejder.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
Efterskoleforeningens Årsmøde, 2013 Dialoggruppe 5 Vejledning og overgange v/ Bent Bisballe Østergård, Bestyrelsesmedlem Lis Brok-Jørgensen, Vejledningskonsulent.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Helle Anttila Arbejdsmarkedsafdelingen Frederiksberg kommune Implementering af rehabiliteringsindsatsen.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Frivilligkampagnen Styrker dig og fællesskabet DGI Ø ledelsesforum 30. november 2013 DGI Ø bestyrelsesmøde 10. december 2013.
Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune Forebyggende hjemmebesøg i Aarhus Kommune Ved områdechef Anette Poulsen Maj 2013.
Lær at tackle job og sygdom Lea Hegaard chefkonsulent, Komiteen for Sundhedsoplysning Malene Norborg senior projektkoordinator, Komiteen for Sundhedsoplysning.
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
‘En bevægende kommune - Bevæg dig for livet’
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Mine spilområder Faglig og kompetencemæssig koordination og synergi
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Hvad er gadeplan sat i verden for.
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Frivillig - Alle vil elske dig…også kommunen.
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
Kvalitet i folkeoplysningen
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
BADMINTON Netværksmøde foråret
LO’s udspil ”Bedre overgange fra grundskole til ungdomsuddannelse”
Lad de gode historier sælge din afdeling
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
OS2faktor Mission Statement.
Præsentationens transcript:

LOF Ikast/Brande Samskabelsesprojekt vedr. sundhed og frivillighed. Brobygning mellem rehabilitering og den frivillige verden.

Formål med projektet At fremme det sunde og brede samarbejde mellem foreningslivet og kommunen At sætte mere fokus på de overgange, der er imellem tilbud fra kommunen og tilbud i det frivillige foreningsliv At søge for at tilgodese social ulighed og fremme mental sundhed At skabe synlighed omkring bevægelsesaktiviteter og andre relevante aktiviteter.

Deltagere i projektet Frivillige foreninger i kommunen LOF Ikast-Brande, LOF’s Landsorganisation Ikast Brande Kommune.

Styregruppe 2 foreningsrepræsentanter (Senioridræt og Kræftens Bekæmpelse) Lederen af LOF Ikast-Brande, Konsulent fra LOF’s Landsorganisation, Lederen af sundhedscenter i kommunen Frivilligkoordinator i kommunen.

Mål 1. At bringe det, de frivillige kan, mere i spil ved at fremme den positive ”forskellighed”, som de frivillige besidder i forhold til kommunen Udvikling af de involverede partneres bevidsthed og kompetencer i forhold til at kunne styrke samarbejde og brobygning.   2. En styrkelse af hvordan frivillige foreninger og kommuner i højere grad tilgodeser personer med særlige behov. Merviden om det at arbejde med samskabelse med henblik på imødegåelse af social ulighed, styrkelse af mental sundhed og udvikling af tilbud der fremme fysisk aktivitet i hele Ikast-Brande Kommune.

Flere mål 3. Udvikling af nye indsatsområder for at minimere de ”gab”, vi oplever imellem de kommunale tilbud og tilbud i den frivillige foreningsverden. Afholdelse af temadage, etablering af nye kursustiltag, geografisk udbredelse af aktiviteter med videre med det formål at parterne kommer i tæt dialog omkring overgange mellem de kommunale tilbud og foreningslivets aktiviteter. Opkvalificering af kommunens medarbejdere.   4. Styrke de involverede parters erfaringer med udviklingsmuligheder i samskabelsesprojekter. Udvikling af de involverede partneres bevidsthed og kompetencer i forhold til at kunne styrke samarbejde og brobygning gennem vidensdeling og viden om, hvad der virker andre steder. 5. At inspirere til nye tilbud i den frivillige verden, med mulighed for at inddrage en bredere målgruppe. Viden om hvilke tiltag, der kan medvirke til at tiltrække en bredere gruppe af frivillige.