NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Produktionsfunktion Lang sigt Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Vi spoler lige filmen tilbage
Lean Salgskonsulentuddannelsen
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
”Vind gratis sex når du tanker”
(Automatic Delivery Rewards)
- en kort introduktion.
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Køb af andelsbolig - hvorfor man altid skal tænke sig om, når man køber bolig – også når der er tale om en andelsbolig!
Videreoverdragelse af software EU-Domstolens afgørelse i UsedSoft vs
Stjernholm Dagen 2011 – fokus på… InnovationsDesign v/Lars Fridberg.
Gruppe 4. En kunde henvender sig i butikken for at købe en vare. Ekspedienten scanner varen og modtager betaling. Systemet fjerner varen fra lageret og.
Formularer (Access, del 3)
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Brian, Christian, Jens, Nicklas
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement
Indledning, præsentation, baggrund
COSMOS GROUP A/S – MOVING PEOPLE AND PERFORMANCE member of En samtale – to vindere  Den vanskelige samtale.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Insidere og outsidere – den danske models rækkevidde Eksamensform og tips til eksamen og opgaver Steen E. Navrbjerg Dias 1.
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
Dansk Forening For Udbudsret, 20
Objektivitet findes ikke...mennesker gør. De næste 35 minutter... Baggrund Erfaringer….historier fra det virkelige liv Anbefalinger til jer.
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Rammeaftaler –Begrænsninger og fleksibilitet
Hvem er Parseport? -- ParsePort er en nystiftet, dansk virksomhed med speciale i data-opsamling, -behandling og - præsentation. Hvem står bag ParsePort?
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
SEMINAR I FISKERIETS SERVICEFAG HVAD SKAL DER TIL FOR AT SÆLGE MERE OG DYRERE FISK?
HVAD SKAL OVERVEJES VED LICENSANSKAFFELSEN? - TIPS, TRICKS OG IDÉER.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Nyt Fælles Bibliotekssystem
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Kapacitetsstyringens beskrivelsesmetoder
Lave egne visninger - kreditorer
Præsentation Improve your business. Strategi At være en af de førende partnere af Microsoft Dynamics løsninger At specialisere os i logistik, produktion,
ITB fra Produktsalg til løsningssalg Produktsalg til løsningssalg Indlæg på ITB møde Den 26. Oktober 2006 Henrik Fuchs.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Øvelseslærer på ITU cand.merc.(dat.) studerende på CBS.
Videregående pc-vejledning
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Gitter- og hjælpelinjer For at se gitter- og hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Gitterlinjer og/eller Hjælpelinjer Tip: Alt + F9 for hurtig visning af.
ET SAMARBEJDE MELLEM EKF OG DIN BANK / SLIDE 1 Et samarbejde mellem EKF og din bank Forsideslide, farvet eller med billede Indsæt billede: 1. Vælg EKF-fanen.
Ole.tange.dk Frie softwarelicenser Ole Tange Navigation blandt licenser for fri software Aalborg, juni 2008.
28. maj 2008 Open Source software – jura eller politik? Linux-dag på Christiansborg, onsdag 28. maj 2008 Anders Wernblad og Peter Kaas Lett Advokatfirma.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Produktudvikling og innovation i samarbejde med andre virksomheder – Thomas Bøtker Mortensen – s. 1 Produktudvikling og innovation i samarbejde med andre.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Betaler en professionel bestyrelse sig ?. Professionel bestyrelse og ejerskifte… Mindre pres på virksomhedens daglige ledelse En rigtig pris Mindre bøvl.
IT Offshore/Nearshore anno 2017
Sikkerhedskursus (følgende lektioner er tilgængelige i dette kursus
Forårsrengøring med Fabrikam
projekt eller lignende
Brikker til litteraturhistorien
Skabelon mailopsætning
Hvad er Teknisk analyse
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Klassifikation & Organisation
Præsentationens transcript:

NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. Software Vendor Terms

NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Præmisserne  De fleste virksomheder anskaffer årligt masser af nye licenser, kritiske såvel som ikke-kritiske, og det er ikke alle licensbetingelser, det kan betale sig at forhandle og ændre individuelt, men  det kan for alle virksomheder betale sig at have egne standard software vendor terms, som supplerer og har forrang for leverandørens licensbetingelser.  Erfaringsmæssigt accepteres vendor terms bredt af leverandørsiden, hvis disse er begrænset til de vilkår, der skal sikre fleksibilitet og et rimeligt udkomme af en audit.

NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Værdien  Værdien af godt indarbejdede software vendor terms viser sig over tid primært i forbindelse med  køb og salg af forretningsenheder,  outsourcing og  audits.  For virksomheder, der jævnligt frasælger eller køber forretningsenheder er værdien af godt indarbejdede software vendor terms enorm, idet softwarelicenser er ”en bekymring/omkostning mindre” i en hektisk transaktionsfase, idet f.eks. frasolgte forretningsenheder kan fortsætte på den sælgende virksomheds licenser i en transitionsperiode.

NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Indholdet  Indholdet af software vendor terms skal tilpasses den enkelte virksomheds behov, og der skal ske en afvejning mellem på den ene side antal og karakter af vilkårene i de terms, som man beslutter at anvende, og på den anden side antallet af tilfælde, hvor vilkårene ikke bare ”glider glat igennem” hos leverandørerne.  Software Vendor Terms indeholder stort set altid vilkår om  Change of Control  Køb og frasalg af forretningsenheder og datterselskaber  Outsourcing  Licensaudits

NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Indholdet  Software Vendor Terms kan indeholde vilkår om  Vilkår der udstrækker brugsretten til tilknyttede konsulenter, joint venture partnere m.v.  Lovvalg og værneting  Vilkår der sikrer, at virksomhedens kunder, der modtager information fra eller indlægger data i systemet aldrig skal tælle med som brugere. Dette er særligt relevant for SAP og SharePoint baserede systemer.  Vilkår om, at ændringer i vilkårene ikke gyldigt kan aftales ved uploading til en licensing URL el. lign.