Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement"— Præsentationens transcript:

1 Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement
4/5/2017 3:12 PM Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement Dynamics C5 v. Henriette Thaulow, Microsoft Danmark ©2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

2 Hvad får du for dit abonnement?
CustomerSource – klub med mange medlemsfordele bl.a. : Gratis onlinetræninger Gratis kursusmaterialer Artikler Vidensdatabase artikler Andre interessante informationer

3

4 CustomerSource = kundeportal

5 CustomerSource for C5 kunder
Gratis til seminar Rabat

6 Hvad får du for dit abonnement:
1: Investering beskyttet: Din investering i licens er beskyttet, og du kan til enhver tid få krediteret din investering ved køb af et andet Dynamics ERP produkt. Dette giver dig fleksibilitet til at udskifte dit ERP produkt i takt med din virksomhed vokser eller skrumper, og dine behov ændrer sig – dette uden at du skal ud og investere i en helt ny og kostbar licens. Dette har mange af vores XAL kunder gavn af nu! C5, NAV eller AX. Hvis du f.eks. har købt for kr. i licenser har du denne værdi til at købe et nyt/andet ERP system for senere. Dette er dog kun gældende til et andet Dynamics produkt. © 2007 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

7 Hvad får du for dit abonnement:
2: Produktrettelser/forbedringer iht lovkrav: Rettelser som sikrer at dit produkt lever op til både lovgivnings- og skattemæssive krav. Uden disse risikerer du at stå med et uddateret ERP produkt som ikke opfylder de gældende lovkrav, og din eneste mulighed vil være at skulle investere i en helt ny licens. Et godt eks. var da man fra det offentlige besluttede, at alle fakturerer til det offentlige SKULLE foregå via det som kaldes et OIOXLM format. Dette fik Microsoft hurtigt løst således vores brugere selv kunne dannne samt sende disse filer til det offentlige. Og et godt eks. på noget der skulle kunne tilgåes fra ens applikation meget hurtigt og ikke vente på en ny produktversion, men bliver frigivet via en servicepack. Et andet godt eks. var da der kom et lovkrav om, at man skulle kunne spore sine varer et led frem og et led tilbage, hvis man handlede med fødevarer. Løn: Der kommer løbende krav fra det offentlige i form af skat og lign. Det samme gælder indberetninger tilbage til det offentlige. OIOXML Varesporing Løn © 2007 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

8

9 Hvad får du for dit abonnement:
3:Løbende forbedringer til produktet: Servicepacks, hotfixes, såvel som både små og store releases. Endvidere betyder det at dit ERP produkt løbende tilpasses andre omkringliggende produkter (som eksempelvis Windows, SQL Server, Office), således at dit ERP system til enhver tid spiller optimalt sammen med disse.

10 Hvad får du for dit abonnement:
4. Adgang til kampagnepriser: Microsoft kører løbende kampagner, som kun abonnementskunder kan drage fordel af.

11 Hvad får du for dit abonnement:
5: Adgang til fora & communities: Som abonnementskunde har du adgang til CustomerSource, et selv-service website hvor du kan lære mere om produktfunktionalitet, tips- og tricks, produktnyheder, samt søge i supportdatabaser, deltage i diskussionsfora, og give input til produktforbedringer.

12

13 Eksempel

14 Hvad får du for dit abonnement:
6: Deltagelse i kundetilfredshedsanalyse. Hos Microsoft har vi en oprigtig interesse i at du er tilfreds med dit ERP produkt, og føler at det lever op til dine krav. Derfor har du som abonnementskunde mulighed for at deltage i vores halvårlige kundetilfredshedsanalyse, hvor du kan give ris og ros til produktet og stille forbedringsforslag. Alle svar bliver taget meget alvorligt og kanaliseret tilbage til den relevante udviklingsafdeling. Et par gange om året sender Microsoft en kundetilfredshedsanalyse ud. Vi håber I benytter jer af muligheden til at komme med ris og ros i den forbindelse. © 2007 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

15 Hvad får du for dit abonnement:
7: Adgang til relevante services: I takt med at fremtidens software bliver mere ”services orienteret” (også kaldet ”Software as a Service”) er det hensigten at levere tillægs services til dit Microsoft ERP produkt gratis eller til reducerede priser. Som abonnementskunde er du forberedt på denne udvikling, og vil automatisk få glæde af de nye tilbud i takt med at de bliver tilgængelige

16 Hvad får du for dit abonnement:
8: Beskyttede listepriser: Som abonnementskunde drager du fordel af vore beskyttede listepriser, hvilket vil sige at dit abonnement altid betales af den listepris du rent faktisk har betalt, og dermed ikke reguleres opad ved fremtidige prisforhøjelser..

17 Hvad får du for dit abonnement:
9. Det er dyrt at være uden for abonnement! Som ERP bruger/kunde er det temmelig usandsynligt at du ikke i løbet af produktets typiske levetid på år, vil komme ud for mange af de foroven beskrevne situationer hvor du kan drage fordel af dit abonnement. Desuden dyrt at genindtræde i abonnement .

18 Hvad får du for dit abonnement:
10: Adgang til træningsmateriale og e-learning. Som abonnementskunde har du fri adgang til det kursusmateriale og e-learning der er publiceret til dit produkt. Dette giver dig stor frihed og fleksibilitet til at optimere på dine omkostninger til uddannelse, således at du eksempelvis kan oplære nye medarbejdere hurtigere

19 C5 kursusmaterialer På CustomerSource https://mbs.microsoft.com/customersource/ 13 kursus-sæt på C5

20 Kursusmaterialer F.eks kan man hente dette kursus som er et 3 dags kursus. © 2007 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

21 C5 eLearning På CustomerSource https://mbs.microsoft.com/customersource/ 5 E-learning kurser på Microsoft C5

22 Online kursus – begynd her

23

24

25 13 stk. Kursusmaterialer på C5 C5

26 20 stk. gratis SQL rapporter, hvis man har abonnement

27

28

29 Referencer på abonnement C5 – Garmin NAV – Bianco Sko Hummel
AX – Århus Lufthavn Som kunde skal man holde øje med hvilke seminar og workshops som tilbydes via CustomerSource. De er naturligvis gratis. © 2007 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.


Download ppt "Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google