Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet Ankerhus 110 Års Jubilæum Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet 2012 Lise Justesen
Fra ernæring over fødevarer til måltider tur/retur Ernæring - Levnedsmidler Pædagogik Naturvidenskabens levnedsmidler – teknologi og hygiejne. Fødevarer - kvalitet Maden – kulinarisk kvalitet Måltidet – Ankerhus Seminarium Lejre Forsøgscenter Roskilde amts kostcenter Landbohøjskolen Økonomaskolen Suhrs Seminarium Metropol Ålborg Universitet
At se maden og måltidet som Hospital Foodscapes At se maden og måltidet som At skyde Five Aspect Meal Model til hjørne Tidsligt Rumligt Kropsligt Dynamisk interagerende i bevægelse Fokus på praksis sprogligt Sanseligt Socialt Materielt
Værtskaber Rum og Stemninger Gensidig og ubetinget anderkendelse i mødet. Rum og Stemninger Det anerkendende sociale møde Tingens og teknologiernes materialitet Madens materialitet Praksis og proces
Tingenes og teknologiernes materialitet Relationer til buffetvognen Varm mad Valgmulighed Rummet Social interaktion Sansning Stemninger
Forår - Tidslige aspekt og det anderkende møde
Dynamiske – sociale og materielle - værtskaber
Det præ-kognitive - praksis
Ib Meyer, Hestetorvet 2004 Det gode måltid Det som ikke kan forklares