Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

STEP For All Et nyt program for Y´s Men I samarbejde med B.F. fonden

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "STEP For All Et nyt program for Y´s Men I samarbejde med B.F. fonden"— Præsentationens transcript:

1 STEP For All Et nyt program for Y´s Men I samarbejde med B.F. fonden
Og Time of Fast fonden

2 Formål med et Step for All besøg:
At se hvad der sker i et andet Area af Y´s dom. At deltage 2 til 3 uger i et specifikt Time of Fast projekt. At hjælpe og opmuntre lokale med Time of Fast projektet. At dele ud af ens oplevelser når man kommer hjem igen. At virke som ambassadør for Time of Fast og Step for All .

3 Hvem kan deltage: Åben for alle Y´s Men
Som er i stand til selv at afholde omkostninger til rejse, indkvartering, måltider og forsikringer Som har en stærk forståelse for Y´s dom og specielt for det specifikke projekt Som har mindst 2 års erfaring som aktiv Y´s Man Som har en gyldig helbredserklæring og rejseforsikring

4 Blanketter er tilgængelig på (www.ysmen.org):
Step for All politik og procedure. STEP For All ansøgningsskema. Bilag til rejseomkostninger. Bilag til udfyldning af ansøgningsskema. RD/AP´s vurdering af Step for All ansøgningen Feed back skema for Step for All deltager og projektleder.

5 Deltageren er ansvarlig for
Fremskaffe en lægeerklæring. Som viser at man er i stand til at klare strabadser i forbindelse med rejse og deltagelse i projektet Repræsentere og virke som ambassadør for Y´s Men´s bevægelsen på en positiv måde. Føre dagbog og tage billeder mens man følger Time of Fast projektet. Anerkende arbejdet fra det lokale team, både for projektet og for værtskabet.

6 Omkostninger for deltagelse i STEP For All:
Step for All deltagere kan ansøge B.F. fonden om op til 50% af rejseomkostninger Omkostninger i forbindelse med STEP For All deltagelse: Visa ansøgning Forsikring (rejse forsikring og helbreds erklæring) Indkvartering Andre omkostninger (mad, lokal transport, underholdning, etc.)

7 Åben for deltagelse Er du klar til at deltage?
STEP For All Åben for deltagelse Er du klar til at deltage?


Download ppt "STEP For All Et nyt program for Y´s Men I samarbejde med B.F. fonden"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google