Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus"— Præsentationens transcript:

1 University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus
Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus

2 Septembers himmel er så blå
1 Septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide, og lydt vi hører lærken slå som for ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med grønne lyse klinger, men storken længst af lande for med sol på sine vinger. 2 Der er en søndagsstille ro imellem træ'r og tage, en munter glæde ved at gro, som var det sommerdage. Og koen rusker i sit græs med saften om sin mule, mens bonden kører hjem med læs der lyser solskinsgule. 3 Hver stubbet mark, vi stirrer på, står brun og gul og gylden, og røn står rød og slåen blå, og purpursort står hylden. Og georginer spraglet gror blandt asters i vor have, så rig er årets sidste flor: oktobers offergave. 4 De røde æbler løsner let fra træets trætte kviste, Snart lysner kronens bladenet, og hvert et løv må briste. Når aftensolen på sin flugt bag sorte grene svinder, om årets sidste røde frugt den tungt og mildt os minder. 5 At flyve som et forårsfrø for sommerblomst at blive er kun at visne for at dø, kan ingen frugt du give. Hvis modenhedens milde magt af livet selv du lærte, da slår bag falmet rosendragt dit røde hybenhjerte.

3

4 Lokaleoversigt - saloner
Salon 1: [D003] Innovation og fremtidens sunde fødevarer Salon 2: [D004] Virker kost- og diætvejledning? Evidens og metoder Salon 3: [B007] Hvilke kompetencer og samarbejdsformer fremmer bæredygtig udvikling og Corporate Social Responsibility? Salon 4: [D014] Et paradigmeskift? Hvordan involverer vi borgerne? Salon 5: [D021] Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet. Fra ernæring over fødevarer til måltider – tur/retur Salon 6: [D002] Hvad kan en uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed også lede til? Salon 7: [D009] Hvordan kommunikerer vi om sundhed, fødevarer og udvikling? Salon 8: [E010] Professionsbachelor uddannelse i Ernæring og Sundhed – (stadigvæk) et utraditionelt uddannelsesvalg for en mand! Salon 9: [D010] Fysisk aktivitet og fysisk inaktivitet – betydning for sundhed, trivsel, præstation og vægt Salon 10: [Bibliotek] Rundvisning. Hvem og hvad har formet nutidens Ankerhus? VI SES HER IGEN KL

5 Optimistvisen 1 Alt ka´ la sig gøre, prøv at turde tørre,
tro at du er bedre, end de bedste, der er til. Bliv din egen herre, førend det bli´r værre, vis at du er til og gør så dét du vil. Tænk de tanker ingen turde tænke, førend nu, træd de stier ingen turde træde, førend du. Livet det er herligt! Du er noget særligt! Længe leve lysten til at være til! 2 Vov det halve øje, spræng din spændetrøje, tro at det kan nytte, det du gør og det du vil. Gå i lag med livet, intet, det er givet, går det galt, så prøver du blot en gang til. Glæd dig over chancen til at få det, som du vil, blæs på dem, der si´r, det hele går ad helved´ til. længe leve lysten til at være til! 3 Leve er at lære, prøv at lære mere, del din vid med flere, du ved mere, end du tror. Viden vinder venner, dumhed skaber fjender; lær så længe, du er hér på denne jord. Kun en tåbe tror, at han ved alt og han ved mest, kun den kloge ved, han intet ved – som folk er flest. Livet er herligt! Du er noget særligt! Længe leve lysten til at være til! 4 Frås i livets glæder, trøst, når nogen græder; Elsk det hele – kødeligt, udødeligt og ømt. Glæd dig, når din næste, findes blandt de bedste; andres lykke luner og gør livet skønt. Kærlighed til livet, det får hjertet til at slå; og hvis du er villig til at gi´, så vil du få. Livet det er er herligt! du er noget særligt!

6 University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus
Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus


Download ppt "University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google