Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Svend Gønge-skolens værdier...
Bjarne Ibsen Professor, Forskningsleder
Strategisk planlægning
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Kaj Schmidt Nielsen Nørrebro Taekwondo Klub
Værdibaseret ledelse i almen praksis
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Ny kultur-, idræts- og fritidspolitik. Velkommen • ”Verden ligger åben” – Hvor skal vi hen? – Hvad skal vores fælles hovedvej være? – Hvad skal vi række.
Dansk Svømmeunions politiske program
Mission Værdigrundlag Strategiske fokuspunkter
Livets Ord Tekst af Chiara Lubich Januar 2009.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Værdigrundlag. Bussen bliver glad når Der snakkes I en god tone til hinanden Man hjælper hinanden Der gøres plads for hinanden Dem, der ikke kan stå,
NOEA/Aalborg Universitet
Projektlederens rolle(r)
Arbejdsmiljønet – Årsmødet 2012 Ord er gode – Handlinger er bedre.
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Kick-off: Hele Ledelser
Intern kommunikation PR og presse
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Værdigrundlag AEU Chefkursus 2007 Hold 6.
D E T G O D E V Æ R T S K A B F O R D A N S K E C A M P I N G P L A D S E R B I L L U N D 1 6 – 1 7 J A N U A R R E F L E KT I O N E R O G A R.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Institut for Idræt Foreningsliv og kommuner. At agere i en projektkultur Charlotte Østergaard, Studieadjunkt Institut for Idræt, Københavns Universitet.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
Uddrag af politiske principprogrammer
Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!
Engelsborgskolens værdigrundlag. En værdi trækker en grænse mellem acceptabel og uacceptabel (Ole Thyssen) Denne grænse må være: 1. Operationel – synlig.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Grundlæggende sygepleje i Hjørring Kommune. Hvem er vi?
R ELIGION OG D EMOKRATI Adam, Diran, Jakob, Astrid, Trine, Nicolai, Mathilde og Therese.
Akutafdelingen På vej mod DNV Oplæg til gruppearbejde: Hvad gør vi først? Hvad gør vi siden?
Fritidspas.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Den unge projektgeneration - om det lokale guld, deltagelsesstrategier og medborgerskab. KL’s kultur- og fritidskonference Kolding maj 2011 Flemming.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Det frivillige arbejde giver overskud Det frivillige arbejdes indflydelse på samfundet og økonomien.
Hvem skal kommunerne samarbejde med i fremtiden på idrætsområdet? Oplæg til Breddeidrætsudvalgets møde tirsdag d. 6. november v/ Børne- og Fritidsdirektør.
Er foreningerne for alle – eller bare for de fleste?
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
IDRÆTS- OG FOLKEOPLYSNINGS- OMRÅDET Tid for periodisk syn? ‘KL’s Kultur- og Fritidskonference’, Hotel Marienlyst, Helsingør, 21/05/2015. Analytiker Malene.
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Mærk dig selv.
DGI’s kerne-fortælling og Living the brand. Navn Navnesen DGI´s kernefortælling.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Senioridrætten i vækst -idrætsvaner blandt 60+ i Danmark.
Fremtidens fagforening - hvad har det med miljø at gøre?
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
Værdigrundlag for Jobcenter Varde
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Idrættens Innovatører
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Se mere om L21 ansøgning på
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Danskerne findes i mange modeller
5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub
[klik og indsæt kommunenavn]
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de øvrige klubber? Hvordan præsenteres jeg for KAS? Præsenteres jeg for det, som er vigtigt for KAS at præsentere?

Hvad KAS’s værdigrundlag? Hvilke værdier sætter vi højt?

Hvad er en værdi? En værdi er en markering af en skillelinje, der adskiller det vi anser for positivt, fra det vi anser for uacceptabelt I idrætten er værdierne et udtryk for det som idrætten og foreningslivet skal bygge på.

Idrættens værdigrundlag Meget kan vi være uenige om og mange ting er under forandring, men akkurat dette står vi ved.

Eksempel på værdier Sådan taler vi til hinanden Hvem kan blive træner/leder hos os Sådan er vores træningsmiljø Sådan styrer vi vores forening Frivillighed/betaling Sportsmanship Loyalitet over for foreningen.

Idrætsværdier Ærlighed – fairplay. Demokrati. Fællesskab: Plads til den enkelte men respekt for alsidigheden. Frivillighed – engagement. Mangfoldighed: Mange niveauer. Glæde.

Vejen er lang! 1. Afklaring af værdigrundlag. 2. Visioner for fremtiden. 3. Målsætning og bestemmelse af delmål. 4. Handlingsplaner. 5. Budgetter der er afstemt med målsætningen. 6. Opfølgning. 7. Forfra fra pkt. 2.