Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Bjarne Ibsen Professor, Forskningsleder
LinkedIn Intro.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Når lærere samarbejder med forældre
BIOANALYTIKERES KERNEFAGLIGHED OG PROFESSIONSIDENTITET
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Vi gennemførte en række interview ifm
PRODUKTER – DEL 1. Ledergruppen • Melde ærligt ud og slå ihjel – i både drift og udviklingsprojekter gennem ledelsesmæssige prioriteringer • Skabe motivation.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Leise Passer Jensen Version EK Netværk Iværksætter og selvstændig - et forum for iværksætterkvinder i EK, der ønsker at imødekomme nogle.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Jeg støtter barnet ved:
feedbackmøder - En systematisk tilgang til patientinvolvering
Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden.
Kommunikation i samarbejdet mellem Mentor og Mentee
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Formålet At rumme børn i vanskeligheder i klassen.
Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero.
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Research light om Værestedets betydning Sted: Forår-sommer 2012.
Velkommen til TEMA om Arbejdsmiljø-uddannelse
3. N OVEMBER 2009 DØGNKONFERENCE, HORSENS. I NDHOLD Hash- og Kokainprojektet Grupperne Formål Målgruppe Tilgang Udvalgte resultater.
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra skolens ledelsesteams’ selvevaluering.
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
APRIL 2010 AARHUS UNIVERSITET PÆDAGOGER OG FAGRESSOURCER.
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Læse/studiegrupper.
Tema 5 Hverdagsliv i familien
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Hvad kan skolebestyrelsen gøre for at hjælpe skolens arbejde? Færøerne Lørdag d. 28. februar 2009.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
brugerinddragelse i Danmark
Fritidspas.
Hvad ser BKF som de vigtigste indsatsområder i den nærmeste fremtid på børne- og ungekultur området? Flemming Olsen, Børne- og Kulturdirektør Herlev Kommune.
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
STATENS PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIK – SAT I SPIL.
Lige muligheder i livet Strategi for børn og unge i udsatte positioner.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark
Sådan arbejder den gode TR
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
PRODUKTER – DEL 1.
Præsentationens transcript:

Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse

Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009 til februar 2010 Ansat til blandt andet at lave en brugerundersøgelse i Det Folkelige Forum

Hvorfor lave en brugerundersøgelse? Fordi Det Folkelige Forum har… eksisteret i over 12 år over 140 medlemsforeninger Så er det godt at vurdere: Hvordan går det nu, og hvor skal det hen?

Hvordan er undersøgelsen blevet lavet? 1 fokusgruppeinterview med fire medlemmer 6 Enkelt interviews Med det henblik at få et generelt billede af Det Folkelige Forum

Hvad er Det Folkelige Forum? Et netværk til at støtte udvikling af frivilligt arbejde. Støtter gensidig erfaringsudveksling Give inspiration og input til frivillige Sikre dialog mellem frivillige og kommunalt ansatte

Hvad er Det Folkelige Forum for jer? En kilde til… Inspiration Information Et socialt netværk En måde til at promovere sig selv Det er som en paraply, der favner alle de frivillige foreninger og grupper

Hvordan vurderes det rent praktiske? Tilfredshed med: Emnevalget til seminarerne og de praktiske kurser I har I løbet af året At I kan blive indkaldt til seminarer både pr. brev eller mail I bliver indkaldt tidsnok til møderne Et passende antal seminarer i løbet af året Mødetidspunkt for seminarerne Ønsker at få gentaget seminarer og kurser

Hvordan vurderes samarbejdet på tværs? Mere forskelligt, om der ønskes mere samarbejde Nogle ønsker mere samarbejde – fx om sociale begivenheder, oplæg med dyre foredragsholdere Andre ønsker mindre samarbejde – de vil bare gerne have information fra Det Folkelige Forum Fælles: Sund By som styrende kraft i samarbejde PR: Der er god økonomi i at danne fælles front i Det Folkelige Forum

Ønskes der dialog med politikere i Horsens? Der gives udtryk for forskellige holdninger blandt aktive og mindre aktive brugere: Aktive: Politik skal ikke få for stor en plads i Det Folkelige Forum Mindre aktive: Dialog med politikere gennem netværket er et plus Men alle: Vigtigt at informere om foreningernes arbejde. Føler at I kan nå politikerne gennem Det Folkelige Forum Frivillighedspolitik i Horsens – det er vigtigt at der er en, og at kunne give et bidrag hertil.

Sund Bys rolle i Det Folkelige Forum? Vurderes til at være væsentlig da: Det Folkelige Forum er ”barn” af Sund By Det kan nærmest ikke eksistere uden ”Behandlingen derfra er i top” Personalet gør en forskel, de støtter foreninger og grupper i netværket

Hvordan ser Det Folkelige Forum ud fremover? Eksisterer Det Folkelige Forum fremover? Ja – mener både de interviewede og Sund By Det er et netværk med vokseværk!

Afrunding Det Folkelige Forum har betydning for frivillige I Horsens Nogle foreninger vil komme, andre vil gå, da de ikke har så stor et behov længere Succeskriterierne Give plads til hinandens mangfoldighed og forskellighed Lade netværket forblive en løs konstruktion, hvor alle kan komme til orde Så kan der fortsat komme nye informationer, som kan være til gavn for alle