Rødekro Kommune Præsentation af Rødekro Kommunes Indkøbsnet Eva Minke Andersen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Urtekram’sk VMI 13. April 2011 M3UG årsmøde 2011.
Introduktion til eBusiness
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Ved ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Kort præsentation af Kompetencedelen April 2012 Ved.
København den 17. november 2010 Dias 1 DFFU Rammeaftaler, indkøbscentraler og kvalifikationsordninger – kan konkurrencen sættes ud af kraft? Sune Troels.
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Afsendersystemer.
Digital Offentlig Byggesagsbehandling ABT-fondsprojekt med Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Vejle og Århus EBST og KL DOB MAJ KONFERENCE.
Dokumentboks og NemSMS Præsentation ved Myndighedsforum 24. juni 2009.
Af Udbudsjurist Janni Hadulla Nielsen
ERFA DRUPAL Open Source CMS Erfaringer fra Ballerup Kommune og Headnet 12:30 – 13:
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
20.2 Bidragskalkulation udarbejdet som en efterkalkulation
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
UDBUD.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Backoffice præsentation
Würth Danmark A/S Etableret 1964 i DK 500 medarbejdere i DK
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
1udbud / februar 2006 Udbud og udlicitering Finansministeriets cirkulære af dec om udbud og udfordring af statslige drifts- og anlægsopgaver:  Ministerierne.
1 © Capacent Sparebanden Indkøbsområdet 20. maj 2010.
DM 75 Jonas Kristensen – Jesper Kiel Jensen Alex Ly – Ronni Hansen
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
E-handel og Facilities Management - DFM 31.august
Aktiv brug af Søften Portalen
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Backoffice præsentation
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Søgning - et værktøj til videndeling Inspirationsseminar 31. oktober 2006.
Københavns Tekniske Skole 9 afdelinger fordelt i Hovedstadsområdet
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
Videnskabsministeriets arbejde med åbne standarder Vicedirektør Mikkel Hemmingsen, Videnskabsministeriet
Vi er, hvor kunden er… E-Handel. Vi er, hvor kunden er… Sækkos filosofi Vi er, hvor kunden er… Vi går sammen omkring løsningen…
NemHandel, OIOUBL og lovgivning
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Program Indkøb i Frederiksberg Kommune Nuværende miljømål og indkøbspolitik Fremtidens grønne indkøbspolitik.
Digitalisering af indkøb Tjeneste ydelser IKA e-handelsfokus gruppe 25. september 2013.
Nyt Fælles Bibliotekssystem
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
E-handel og FM Program: Kl Introduktion
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Ved Kort præsentation af APV-delen April 2012.
Indkøb & Medicoteknik Informationsmøde vedr. Hæmodialysemaskiner udbud 2012/S april 2012.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Dialogmøde Udbud hosErhvervsrådet Herning & Ikast-Brande Kommune.
Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation.
Leverandørmøde Snedker 20. april 2014 kl på Selandia.
Arbejdsdirektoratet, Finsensvej 78, 2000 Frederiksberg Tlf: Fax: E-post: Hjemmeside: Projekt sikker Internet.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Handleplansarbejde Opstart af udarbejdelse af handleplan 2 2 Borger 1 1 henvender sig til kommunen Deltagelse i handleplansmøde
AKTIV HELE LIVET HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015.
Værdikæden og kommunikation Porters værdikæde består af 2 ting; De primære processer handler om de ting som virksomheden først og fremmest skal udføre.
Betaler en professionel bestyrelse sig ?. Professionel bestyrelse og ejerskifte… Mindre pres på virksomhedens daglige ledelse En rigtig pris Mindre bøvl.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
19. september 2018 Digitale Udbud Specialister i Danmark.
Procesflow indkøb & fakturamatch i Apovision (1/2)
Bestilling og ordrebekræftelse
Virksomheden og Elevplan
Markedsmodning, proces
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
En klassifikations-case
Workshop for bilagsbehandlere
Præsentationens transcript:

Rødekro Kommune Præsentation af Rødekro Kommunes Indkøbsnet Eva Minke Andersen

Rødekro Kommune Lidt om Rødekro Kommune indbyggere 1 hovedby og 4 lokalbyer Der er ca. 650 fuldtidsansatte Heraf er 75 placeret på rådhuset – resten fordelt på 27 institutioner. Beregnet potentiale, der kan e-handles – ca. 50 mio.

Rødekro Kommune Baggrund og proces Politisk ønske om at ændre indkøbs- og leverandørpolitik. Regeringen pressede på for at få en handlingsplan for e-handel Nedsættelse af arbejdsgruppe med deltagelse af de lokale leverandører, erhvervsrådet og kommunerepræsentanter

Rødekro Kommune Valg af leverandør Stærk fokus på enkelthed og overkommelighed for leverandøren –Næsten alle udbydere af e-handelssystemer arbejder med varekataloger – det ville de lokale leverandører gerne undgå Mercell kunne levere en udbudsportal= Rødekro Kommunes Indkøbsnet

Rødekro Kommune Rødekro Indkøbsnet Portalen gik i luften den 1. april 2003 Den 27. maj i år havde vi 187 leverandører - Løbende tilgang – også efter behov Alle institutioner er oprettet som ”indkøbere” – så de kan handle selvstændigt Leverandørerne på Rødekro Indkøbsnet skal tilmelde sig forskellige produktgrupper – f.eks. Legetøj, gulvbelægning m.m.

Rødekro Kommune Rødekro Indkøbsnet

Rødekro Kommune Forespørgsel

Rødekro Kommune Leverandør 1 Leverandør 2 Leverandør 3 Forespørgsel Rødekro Kommune lægger en forespørgsel ud i Røderko Indkøbsnet –> der sendes en mail til alle leverandører inden for en given produktgruppe mail

Rødekro Kommune Leverandør 1 Leverandør Denne leverandør har valgt ikke at afgive tilbud i denne omgang – dette noteres i Rødekro Indkøbsnet Tilbud Leverandørerne logger på Rødekro Indkøbsnet, og tager stilling til, om de ønsker at afgive tilbud på den forespurgte vare – hvis ja, lægger de tilbud ind (samt evt. bilag) – ellers takker de nej, og logger af. Ved afgivelse af tilbud, sendes en mail til indkøberen ved Rødekro Kommune

Rødekro Kommune Leverandør 1 Leverandør 2 Leverandør 3 Denne leverandør har valgt ikke at afgive tilbud – så han får ikke flere henvendelser fra Rødekro Kommune omhandlende denne ordre. Tildeling Herefter sammenligner Rødekro Kommune tilbudene og vælger en leverandør. Der sendes nu en besked til den valgte leverandør om, at han har fået ordren. Samtidig får de andre leverandører besked om, at de ikke fik denne ordre. Mail – har fået ordren Mail – har ikke fået ordren

Rødekro Kommune Erfaringer Større konkurrence - prisniveauet ændrer sig Vi får kontakt med nye leverandører De lokale leverandører er også med – og kan konkurrere Der skal arbejdes MEGET med interne processer Har lavet retningslinier og etik ved e-handel

Rødekro Kommune Etik og gode råd for e-handel Hvad gør man, hvis man skal have gode råd Hvad med at pristeste via portalen. Hvad med telefonen – der det forbudt Hvad med de lokale leverandører, som ikke ønsker at deltage i portalløsningen. Hvad med varer, der er omfattet af monopollignende tilstande O.s.v.

Rødekro Kommune Hvad kræves af leverandørerne? Skal have internet-adgang Leverandørerne betaler kr. årligt til Mercell for at være med på Rødekro Indkøbsnet – de slipper for opdatering af varekataloger

Rødekro Kommune Fremtiden Fremtiden er e-handel Skal udvikles til en fuldt integreret proces (her kommer gevinsten for begge parter) Lovgivningen om elektroniske fakturaer vil sætte gang i processen Dette er en modningsfase Det skal være nemt, enkelt og billigt for alle parter