Information omkring studieretningsprojekt I skal begynde at overveje område allerede nu 7. december skal I via blanket vælge fag og område Her skal I også.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
StØrre skriftlige opgave hf
Advertisements

Større Skriftlig Opgave
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
Rungsted Gymnasium.
SRP på Faaborg Gymnasium 2013
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Skolereformen 2014 Herningsholmskolen 8. August 2013
Studieretningsprojektet Styringsgruppen september 2007.
2. fremmedsprog i gymnasiet
Velkommen til Handelsgymnasiet hhx
Studieretningsprojektet (SRP)
VID gymnasier N.P. Josiassens Vej 44 Hvis du skal på gymnasiet.
Studieretningsprojekt
Studieretningsprojekt
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
3g Studie Retnings Projekt
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g
Studieretningsprojektet (SRP)
Almen studieforberedelse Eksamen Tidsplan 28. januar: Offentliggørelse af ressourcerum og temaramme. 30. januar: Idétime for alle 3g’ere 8. februar:
SRP 2014.
Køreplan for studieretningsvalget: Orientering i klasserne Fyraftensmøde for elever og forældre den 20. november Afgivelse af ønske senest 1.december kl.
S TUDIERETNINGSPROJEKTET ÅSG H VAD ER ET STUDIERETNINGSPROJEKT ? En skriftlig opgave i typisk to fag Du skal tage udgangspunkt i et studieretningsfag.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
Praktikvejleder træf Tirsdag den 28/
Valgfagsorientering 21. November 2011
SRP 2014.
Eksamen.
Orienteringsaften på Byhøjskolen 24. januar 2012
Større Skriftlig opgave
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Intern mundtlig prøve Skriveperiode (synopsis) Vejledning Område, opgave, fag Dansk, engelsk, fransk/tysk/spansk Sprog, kommunikation & kultur Samfundsfag,
Opgaver i fremmedsprog 2.6 Ved opgaver, hvori et eller flere fremmedsprog indgår, skal en del af de anvendte kilder være på det/de fremmede sprog. 2.7.
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g Elevvejledning Studieretningsprojektet i 3.g Hvad, hvornår og hvordan! Egaa Gymnasium, september 2015.
SSO Orientering om Større Skriftlig Opgave SSO er en skriftlig eksamen SSO er en eksamen - ikke bare en almindelig opgave Rammerne for SSO er bestemt.
STØRRE SKRIFTLIGE OPGAVE HF EFTERÅRET 2015 SS. Formål  SSO giver dig mulighed for:  At arbejde med et selvvalgt emne og med fag, der har din interesse.
Studieretningsprojektet Anette Lind. Hhx-bekendtgørelsen § 22 Studieretningsprojektet skrives i 2 eller 3 fag med udgangspunkt i et studieretningsfag,
Studieretningsprojekt. SRP Skrives i ét af de studieretningsfag, eleven har på A-niveau, samt et fag på mindst B-niveau Lærerne udleverer en opgaveformulering.
1 FoU-projekt om studieretningsprojekt i de økonomiske fag 5. september 2007 Vejle Handelsskole.
- Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece Studieretningsprojektet i 3.g.
Studieretningsprojektet og Det internationale område Studiekompetence i fokus også på 3. år Flerfaglige forløb Faglige udfordringer både for elever og.
STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g
Studieretningsprojektet
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017.
Større skriftlig opgave i 2.hf
KNÆK KODEN.
Studieretningsprojektet
Udkast til justering af KS
Studieretningsopgaven i 2.g 2017
Valg af fag Valg af problem Blanket Pjece
Studieretningsprojektet 2017
SSO - Større skriftlig opgave
SSO - Større skriftlig opgave
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
Studieretningsprojektet
Studieretningsprojekt (SRP) 3g
KNÆK KODEN.
SRO SKRIV!.
Større Skriftlig Opgave
Større Skriftlig Opgave
Elevvejledning Studieretningsprojektet i 3.g
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Information omkring studieretningsprojekt I skal begynde at overveje område allerede nu 7. december skal I via blanket vælge fag og område Her skal I også tilkendegivet ”hovedfaget” eller hovedfagene – der skal indgå mindst 2 fag i SR-projektet et hoved fag er et fag, hvor du går ud over faget i fagets læreplan Herefter skal I arbejde med område og søge litteratur 1. februar får I udleveret opgaveformulering I skriver projektet i to uger – ugerne 6 og 7

Hvilke fag kan du skrive I? Udgangspunkt: altid i et SRF, som du har på A-niveau eller et valgfag på A-niveau, der var SR-fag på B-niveau Du kan kombinere med andre SRF eller Dansk A / Engelsk A Du kan vælge et eller flere hovedfag Et hovedfag skal være et SRF på mindst B- niveau Der kan være mere end ét hovedfag Udgangspunktet – et SRF på A-niveau - skal altid indgå, men det behøver ikke at være hovedfag

Specielle forhold SRP med fremmedsprog: Opgaven skrives på dansk, men en del af de anvendte kilder skal være på fremmedsproget Alle SRP skal indeholde et kort resumé på engelsk

Hvem er din vejleder? Skolen udpeger blandt skolens lærere en eller flere vejledere i de indgående fag

Hvem retter projektet? ministeriet udpeger en censor skolen skal finde en lærer, der kompletterer censors faglige kompetencer der gives én karakter ud fra en helhedsbedømmelse At ”skrive efter” takseres hårdt

Eksempler Tysk A + Engelsk A + Dansk A: Reklamer - forskellige reklamer for samme produkter i Tyskland, England og Danmark. Hvilke kulturforskelle ligger til grund herfor? Tysk A + Engelsk A: Tyskland og Storbritannien i EU IØ A + Tysk A/ spansk A/engelsk A: EU og Euroen Tysk A + Dansk A: H.C. Andersen i Tyskland afsætning A-engelsk/2. fremmedsprog : Matas på det engelske marked / det spanske marked