Vordingborg Idrætsråd

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

-En lærerig arena for alle aldre
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Fællesprojekt i Øster Hornum. Hvorfor Fællesprojekt i Øster Hornum? •Styrke sociale netværk •Tilbud om aktiviteter til alle aldersgrupper •Gøre byen attraktiv.
Fokuspunkter ved udarbejdelse af en god folkeoplysningspolitik
Værktøjet til planlægning af arrangementer og Værktøjet til politikformuleringsprocesser To ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet.
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Idræt og bevægelse På Søndersøskolen i skoleåret 2014/15 Version 1.3 Implementering af skolereform.
FægteKlubben Trekanten Vordingborg. Det vil vi kunne tilbyde : • Fægtetræning for - B&U, bredde, talent og elite. ( mindst 2 træningspas om ugen for alle.
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Folkeoplysning2010 INDHOLD •Historie og grundlag •Principperne i folkeoplysningsloven •Krav til golfklubben •Tilskudsmuligheder •Hva’ gør jeg nu? •Fremtiden.
Miniseminar med Lokale- og anlægsfonden Mandag 13. maj 2013.
FredericiaC – mere end en ny bydel.
Erhvervs- & Sponsorklub
Lokalcenteret Rækker Mølle
”Madsby Event Park”. Logistiske forhold  Placeret midt i landet  Kun 5 km. fra motorvejen (ideelle forhold hvis Ydre Ringvej føres til DMH)  4500 P.
Landsbypedel – et socialøkonomisk projekt og et projekt til genrejsning af landsbyer.
Prioriteringsliste Godkendte / igangværende projekter
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Newcomers – Bibliotekerne og de nye arbejdsmigranter En ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 16. september 2010 Highlights.
Danske Handicaporganisationer – for retten til lige muligheder Konventionspiloterne på besøg i DH’s afdelinger.
Vores projektskitse er baseret på ideen om bugten
Lystrup Liv i Lystrup. Glem aldrig køkkenbordets perspektiv Mennesker kan ikke undvære fællesskaber Motion er et dagligt behov Børn kommer først Convinience.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Oplevelsesøkonomisk satsning Økonomidirektørforeningens Årsmøde 2012 Direktør for Økonomi, Borger og Personale Erik Hattens Direktør for By, Erhverv og.
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Vision for Solbakken 2020 En vision set fra den anden side af Københavnsvej En vision, som ser potentialet i en sammenhæng mellem de to områder: Solbakken.
Værktøjet til planlægning af arrangementer og Værktøjet til politikformuleringsprocesser To ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet.
En fast Kattegatforbindelse
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
FIL medlemsmøde torsdag 10. januar 2013 Orientering om arbejdet med Lyngby Idrætsby.
MULTIHUSET FREDERIKSHAVN Idéudviklingsseminar Den 19. juni 2007 Johan Bramsen og Lene Bak Pluss Leadership.
Randers Kommune 22. april Fremtidens drift af idrætsanlæg.
Lokalområde 5 Med venlig hilsen Dagplejen Daginstitutionen Tumlegården Børnehaven Grankoglen Vestsalling Skole og Dagtilbud.
Drift af haller og idrætsfaciliteter Favrskov Idrætssamvirke Hammel Idrætscenter 14 april 2009.
Fra Akropolis til Solbakken 23. januar 2014 Af Anders J. Andersen Handicaprådet, fmd.
Kultur på tværs Biblioteksverdenens synspunkt Kulturdirektør Lone Gladbo Gentofte Kommune.
Velkommen til Brugerforum
Ekstra ordinær indsats Uddannnelsesområdet Oplæg ved Poul H. Jørgenen Vejlederkonference November 2014.
OPGAVEN En faserapport vedr. Multihuset - et (evt. to) scenarier: Overordnet profil (Erhvervspolitik, Idræt-folkeoplysning, Sundhedspolitik) Indholds-
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Hvem skal kommunerne samarbejde med i fremtiden på idrætsområdet? Oplæg til Breddeidrætsudvalgets møde tirsdag d. 6. november v/ Børne- og Fritidsdirektør.
Biblioteksstrategi Den 8. maj 2015
Skolesport på Ellebækskolen Pernille Pedersen Hagstrøm – Pædagog – Ildsjæl – Gennemgående i skolesport fra 2010 Lotte Gilså – SFO leder – Ildsjæl – Gennemgående.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Billede fra holstebro... Opstart 1. jan 2015 Opstart 1. jan 2012 Opstart 1. nov 2015.
1 Vindmølle- testcenter En klassisk konflikt om naturbeskyttelse og fremskridtets pris. DN viser konkrete alternativer til Østerild.
Økonomiudvalgets møde den 12. august 2013 Formandens præsentation af driftsbudgettet for for Udvalget for Kultur og Fritid Økonomiudvalget 12.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Kultur Idræt Bevægelse
Forenings Partnerskaber -Idrætsklubber og forvaltning i forening
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Fra ejendomskontor til servicecenter Bedre service til færre penge – hvordan gør vi det? Beboerrepræsentantskabsmødet 2017.
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Samskabelse gennem et Bynetværk
FIC Udviklingsplan 2020.
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Aftenens tema ”Anlægsønsker til idræts- og bevægelsesfaciliteter”
Paneldebatten til landsmødet i Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Erhvervslivsprofil i campusarbejdet
Præsentationens transcript:

Vordingborg Idrætsråd En stor sportshal, som ved store nationale og internationale arrangementer kan rumme op til 3000 tilskuerpladser. En hal som til daglig kan deles op i 3 haller ( stadig af normal størrelse 25 x 50 meter ), hvor mange forskellige foreninger kan have deres daglige aktiviteter.

Vordingborg Idrætsråd Et svømmecenter der rummer et 50 meter bassin med de faciliteter der normalt er i en svømmehal, endvidere et wellness område med varmtvands bassin, børnebassin, sauna. Ydermere kan man forestille sig, at der er mulighed for andre arrangementer i svømmehallen, f.eks. ved at dele af bassinbunden kan hæves op i niveau. Svømmecenteret skal være det største i en radius af 90 km. Fra Vordingborg.

Vordingborg Idrætsråd Stadion / atletik faciliteter, de nuværende faciliteter i Vordingborg er ikke længere tidssvarende og skal derfor være en del af det fremtidige område. Træningsbaner og kunststofbaner bør ligge i umiddelbar nærhed af selve Solbakken, så disse brugere også kan bruge de fælles faciliteter, der er på dette område.

Vordingborg Idrætsråd Skøjtehal, der findes ikke en skøjtehal øst for Storebælt uden for Stor København, med undtagelse af Lalandia. Ved at lave en skøjtehal, vil man kunne tiltrække et helt nyt segment af brugere og derved øget aktivitet på Solabakken.

Vordingborg Idrætsråd Områder til selvorganiserede / foreningsløse, der skal tænkes ind at, foreningslivet ændre sig, så der skal være områder hvor de nye idrætter kan være, dette gælder både inde som ude.

Vordingborg Idrætsråd Et stort Cafe område, hvor foreningernes medlemmer kan slappe af sammen på tværs af tilhørsforhold til forskellige foreninger, samt for alle borgere som har lyst til at komme i området. Klub faciliteter, en række lokaler som foreningerne kan bruge til klublokale, mødelokale og andre aktiviteter, samt lagerlokaler hvor foreningerne kan have deres rekvisitter.

Vordingborg Idrætsråd Tilgængelighed, området skal gøres tilgængeligt for alle kommunens borgere, dette kunne gøres ved at man sørger for at den offentlige transport til og fra Solbakken er koordineret med stedets aktiviteter. Der bør være personale i centeret i hele åbningstiden, som kan føre tilsyn, samt servicere brugerne. Området skal være tilgængeligt for brugere med forskellige handicap.

Vordingborg Idrætsråd Overnatning, området bør råde over en række overnatnings muligheder. Hvis der er tilstrækkelig mulighed for overnatning, vil man kunne tiltrække foreningers træningslejre fra andre dele af landet. Disse træningslejre vil og så kunne give øget aktivitet til Cafe området og resten af lokalområdet. Overnatning kunne evt. være i flytbare containere / skurvogne, som kan sættes op på parkeringsarealerne efter behov.

Vordingborg Idrætsråd Kultur, ved at lave en multihal, giver det mulighed for at lave store kulturarrangementer, koncerter og teaterforestillinger. Området bør være udsmykket med kunst fra lokale kunstnere. På området bør der være steder indrettet til teater og kunstnere, disse vil også kunne bringe ekstra aktivitet og liv til området.

Vordingborg Idrætsråd Erhverv, ved at tænke området stort, vil det give mulighed for en lang række erhverv på området. Der skal være en lang række af personer til at sørge for driften af området. Der kan være plads til en række private udbud af forskellige aktiviteter, squash, fitness, vandland, betalings idræt på timebasis. Cafe drift, vandrehjemsdrift, samt mulighed for udlejning af træningsfaciliteter til klubber uden for kommunen.