Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Værktøjet til planlægning af arrangementer og Værktøjet til politikformuleringsprocesser To ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Værktøjet til planlægning af arrangementer og Værktøjet til politikformuleringsprocesser To ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet."— Præsentationens transcript:

1 Værktøjet til planlægning af arrangementer og Værktøjet til politikformuleringsprocesser To ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet Kan downloades på: www.handicapmainstreaming.dk

2 Hvorfor er det vigtigt, at et arrangement er tilgængeligt for alle? Eksempler på arrangementer: borgermøder, foredrag, konferencer, teaterforestillinger, festivaler, koncerter, sportsstævner, foreningsmøder m.v. Hvad er et tilgængeligt arrangement?

3 Hvorfor er det vigtigt at kunne deltage i politikformuleringsprocesser? Hvordan sikrer man deltagelse i politikformuleringsprocesser?

4 Målet med de to værktøjer At medarbejdere tilegner sig viden om, hvordan de gør arrangementer og politikformuleringsprocesser tilgængelige for alle. Således at man sikrer: Den størst mulige tilgængelighed til arrangementer At mennesker med handicap kan deltage og bliver inddraget i de politikformuleringsprocesser, der vedrører dem.

5 Oversigt over indholdet i værktøjet til planlægning af arrangementer for alle 1.Baggrundsviden om handicap i forhold til planlægning af arrangementer 2.Guiden Planlægning af arrangementer for alle 3.Guiden Planlægning af arrangementer - for deltagere med særlige behov 4.Tjekliste 5.Tjekliste i forbindelse med invitation og tilmeldingsprocedure

6 Oversigt over indholdet i værktøjet til politikformuleringsprocesser 1.Guiden til politikformuleringsprocesser Guiden indeholder gode råd om metoder for inddragelse af borgere med handicap. Eksempler på metoder for inddragelse: Borgermøder, dialogmøder, idé- og fremtids- værksted, fokusgrupper og elektroniske borgerpaneler.

7 Præsentation af workshoppen Lone Damgaard, udviklingsmedarbejder i Middelfart Kommune (15 min). Susanne Brockstedt, handicap- og psykiatrichef i Middelfart Kommune (15 min). Spørgsmål og debat (25 min).


Download ppt "Værktøjet til planlægning af arrangementer og Værktøjet til politikformuleringsprocesser To ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google