IAA Marketing Management Session 1 forberedelse til: Marketings rolle i virksomheden.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken forskel gør spørgsmål?
Advertisements

”Kan ledelse kurere sygdom?” Masterclass, tirsdag den 21. juni 2011
Lidt om vejleder rollen
Lokal kompetencedag marts / april Velkommen Lokal kompetencedag: • Opfølgning fra internatet • Fastholdelse af projektets mål • Input fra nulpunktsanalysen.
Sundhedsaftaler Dialog og input
TPG handleplans-skema
Velkommen til varigt rygestop! RYGESTOP Dokumenteret høj effekt i kliniske studier.
REACH Status for forhandlingerne i EU
Struktur: ”Quiz og byt”
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Lederudvikling.
Psykoedukation til unge i OPUS
- Et interaktivt kursus i forandringsledelse
Skabelon til strategisk plan
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
IAA Marketing Management Session 1 forberedelse til: Marketings rolle i virksomheden.
Innovation – et mindset hos ledere og medarbejdere Tina Lambrecht Danske Fysioterapeuter.
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Velkommen til Campus Roskilde Studieaktiviteter 2010 – 2011.
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
VEJLEDERUDDANNELSEN // AARHUS UNIVERSITET Modul 1, september 2007 Godmorgen… Velkommen til dag 3 på AUs vejlederuddannelse!
COSMOS GROUP A/S – MOVING PEOPLE AND PERFORMANCE member of En samtale – to vindere  Den vanskelige samtale.
Tine Nielsen, CBS Learning Lab
Introduktion til vejledning i projektarbejde Anette Kolmos og Søren Hansen 30/8 og 20/
How to publish as a PhD-student. Dagens program Præsentation Hvilken person er du selv? Forventninger til PhD-studerende fra instituttet Hvordan bruger.
Relationer handler om troværdighed og tilgængelighed
Procesværktøjer.
Respiration Spørgsmål: Under hårdt arbejde, når man kraftigt ventilere og nervesystemet vælger at afslappe den abdominalevæg. Hvilke omkostninger har det.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
Recovery-mentor projektet
Serviceinnovation & Oplevelsesdesign Matchmakinggruppe 17. feb Agenda Indledning Diskussion 1. virksomhedsprojekterne 2. Metoder 3. Ledelsen som.
Ø90 Nyheder Cirkler Ø90 Cirkler - Noget for dig?
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
Session 3: Bipolar affektiv sindslidelse, forløb og årsager Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
2.lektion:Demokrati 2.Lektion i undervisningsforløbet ”Det politiske system i Danmark” baseret på kapitel 6 i bogen Luk Samfundet Op! af Brøndum & Hansen,
Kollegavejledning i praksis Eksempler til diskussion.
Forudsætninger for en god samtale
Vores fælles fremtidige opgave med gråzoneelever……… ”Hvordan vil du fremover indtænke ”gråzoneelever” i din undervisning”? Hvordan ser du din egen rolle.
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Digital forandringsledelse
Det stærke samarbejde - Relationernes betydning Virklund torsdag den 11. september.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
ITAPC 1 Præsentation 6: Presentations. Agenda Motivation Hvordan.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
Afgangsprojekt om sygefravær 2013 Lystrup skole Morten Fjord.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
KNÆK KODEN Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 3 – Det danske arbejdsmarked.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 SIP4 Pædagogisk ledelse i praksis – fra ord til handling.
Landsorganisationen i Danmark Har Arbejdstilsynet et godt øje til arbejdsmiljøet ? - Den 25. august LO-sekretær Ejner K. Holst Landsorganisationen.
Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Overenskomst-forhandlinger 2018
Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger.
SIP4 Pædagogisk ledelse i praksis – fra ord til handling
Stresshåndteringsgruppe
Firmamødets titel Oplægsholder.
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Digital forandringsledelse
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Netværksdage om sygehusbyggeri 17. september 2019
CØ SMV – Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Præsentationens transcript:

IAA Marketing Management Session 1 forberedelse til: Marketings rolle i virksomheden

2 Forberedelse Som inspiration til undervisningsforløbet og dagens diskussioner den 15. september vil vi bede dig orientere dig i artiklen: ”Understanding the Marketing Department’s influence within the Firm”, som blev bragt i Journal of Marketing, March Artiklen drøfter helt centrale ledelsesmæssige udfordringer for Marketing. Du skal samtidig forholde dig til Marketing’s rolle og muligheder for øget værdiskabelse i din egen virksomhed og som forberedelse vil vi bede dig udfylde de 2 templates, som følger på de næste slides: Roller, ansvar og vigtigste målsætninger for Marketing i din virksomhed Udviklingsmuligheder for Marketing i din virksomhed Vil på session 1 inddrage templates såvel som den enkelte deltagers beskrivelser af situationen i egen virksomhed.

3 Roller & Ansvar Ansvar vi har generelt:.. Marketing processer vi deltager i:.. Ansvar og Processer Overordnede opgaver og leverancer vi har:.. Rolle(r) i processer vi deltager i:.. Opgaver og Roller Målsætninger vi bidrager til og måles på:.. Målsætninger Udfyld tabellen med situationen, som den er for Marketing i din egen virksomhed i dag.

4 Hvad gør vi – Hvad vil vi? Det vi gør og gerne vil: – x Det vi ikke gør, men gerne vil: –x Det vi gør, og ikke vil: – x Det vi ikke gør, og ikke vil: –x Udfyld matricen med situationen, som du oplever den for Marketing- funktionen i din egen virksomhed i dag.