Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

SYDBYSKOLENS FORTÆLLING OM FOLKESKOLEREFORMEN
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Arbejdsgruppens og mødernes formål ARBEJDSGRUPPENS FORMÅL Det er os, der sørger for at vi her på skolen: • Stiller skarpt på vores skole-hjem samarbejde,
Præsentation af materialer på personalemøde
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Med særlig fokus på de tosprogede forældre
Elevplaner: Lov f.o.m. 2007/08 Grundlaget nævnes også i ”En guide til arbejdet med elevplaner”, Aalborg Kommune. Brev til forældrene er undervejs, men.
Den gode klasse Forældrenes rolle
Et væksthus for børn og voksne
Frøslev-Padborg skole
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Forældremøder 2010 Egeskovskolen
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Værktøjskasse Skoleledelse
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Kontaktforældre - et vigtigt led mellem skole og forældre Kontaktforældrene er et vigtigt led mellem skole og forældre. Kontaktforældrene repræsenterer.
Vestre Skole og Åløkkeskolen 2014
Vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet
Line Holst Jensen Mette Wybrandt Forældre, børn & læring
Årsberetningen For Høng Skole.
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Mandag d. 1.november 2010 på Mørdrupskolen
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Inklusion med læring Hvilke navne??.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Folkeskolereform 2014.
Præsentation af materialer på personalemøde
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Læring, kommunikation og samarbejde
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Ledelse på vej Gentofte Kommunes uddannelse af ledelsestalenter Personalepolitisk Messe Bella Center, 12. januar 2010.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Værktøjskassen Skoleledelsen. Baggrund Amondo og AZENA har udviklet værktøjskassen for Integrationsministeriet Værktøjskassen er en i en serie af 5 værktøjskasser,
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Læreren som læringsleder
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Sådan bruger du præsentationen
Vision og mål for Aalborg Kommunes skoler
Inklusion og Specialviden
KICKSTART DET GODE SAMARBEJDE
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Det vi skal de næste tre kvarter
Princip for kontaktforældre
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Præsentationens transcript:

Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden Planlægge det I vil gøre for at føre de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde ud i livet – altså planlægge nogle konkrete skole-hjem aktiviteter Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere

Til skolelederen: Indsæt den PP præsentation, arbejdsgruppen har lavet om de 6 vigtigste udsagn, elevrådets input og udkastet til de reviderede principper.

Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Tal i teamet om det, I har hørt Hvad synes I er særlig interessant? Hvad tænker I om det, elevrådet siger om deres oplevelse af skole-hjem samarbejdet? I har 10 minutter.

Møde for medarbejdere ”Hvad gør vi fremover i skole-hjem samarbejdet?”

Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Hvert team skal nu Tale om, hvordan I vil gennemføre forventningsafstemningen, og det I ønsker sker på forældremødet med udgangspunkt i Arbejdsarket Udfylde den venstre side af Arbejdsarket 2 og 2 I har 10 minutter.

Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Værktøjskassen Forældredidaktik Forældredidaktik: At skabe læringssituationer i og uden for skoletiden, hvor forældrene kan bidrage aktivt til barnets læring Egnet til alle forældregrupper uanset social, etniske eller uddannelsesmæssig baggrund. Indeholder konkret inspiration til det, du kan gøre for at inddrage forældrene i deres barns læring og udvikling Guider dig gennem din planlægning af, hvordan forældrene skal inddrages Indeholder konkret inspiration til at planlægge et undervisningsforløb for hele klassen eller en familieopgave for en enkelt elev Indeholder skabeloner og eksempler på FamilieopgaveArk

Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Eksempel på Familieopgave

Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Ved bordene skal I nu To og to udfylde FamilieopgaveArket skabelonen i forhold til et konkret undervisningsforløb, som I er i gang med. I har 15 minutter.

Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Tal i hvert team om Hvilket udbytte: Elever... Forældre... I som lærere......får af at bruge FamilieopgaveArket. I har 10 minutter.