Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Advertisements

GRAFISK FORTÆLLING 1.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Livets Ord April 2012.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Hældt ud med badevandet!
Nøgler til menighedens vækst
Hvad siger bibelen som socialt evangelisk arbejde? John Lorenzen Præst i Saralystkirken.
At bygge bro mellem teori, erfaring og læring
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Å.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Livets Ord September 2009.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
”Kaldet til kærlighed”
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
En menighed, der søger enhed
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Hvad gør livet så værdifuldt?
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Kate-QUIZ-mus.
Lidt om at flytte bjerge
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
iBehave Et helligt hjerte
Gennem RESPEKT ENGAGEMENT FÆLLESSKAB skaber vi tryghed og trivsel, så vi alle kan opnå høj faglighed.
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Kristen i dag Godt budskab.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Materiale fra Billeder fra
Guds glæde gennem generøsitet
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Efterskole og kirke Kirken er kun en generation fra at uddø Carey.
Ungdomsudveksling Værtsfamilieaften i distrikt 1470 Onsdag den 18. juni 2014.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
”Som Faderen har udsendt mig, sender jeg også jer” (Joh 20,21)
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Livets Ord Oktober 2017.
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Kærlige hænder brødet nu ta'r
Livets Ord April 2018.
PERU Missionsprojekt.
Livets Ord Marts 2018.
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Præsentationens transcript:

Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen

Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være det år vor jeg accepterede Jesus ind i mit liv. Jeg takker Jesus for at have fået mig på Kildevæld, hvor jeg har mødt alle de fantastiske kristne mennesker, som har fået mig frelst. Rigtig Godt Nytår til jer alle, og Gud velsigne jer i det nye år! † ” Facebook hilsen fra elev

Unge og kirke Hvad er vi op imod? Unge elsker Jesus højere end Gudstjenester Unge er larmende og anstrengende Unge er vant til youtube, Face book osv. Karakter, moral, tro og bekendelse under udvikling Karakter, moral, tro og bekendelse under udvikling Somme tider usikre, uden selvtillid Andre gange kan de klare hele verden, alene.

Men de er også..... Åbne og fordomsfrie Nemme at berøre og begejstre Villige til at gøre en forskel og tage fat De bedste til at bygge bro til andre unge Hyggelige, sjove og nytænkende Meget traditionelle når det kommer til stykket

Hvad siger de unge selv? ”Fede lovsange vi kender” ”Korte relevante prædikener” ”Unge præster som ikke er kedelige” ”Fællesskab, sjov og Jesus” ”Godt fællesskab med andre unge” ”Noget at spise og Helligånd”

Hjem fra Efterskole ! Skolen tager kontakt til hjemmemenighed, hvis det er et ønske fra den unge Menigheden kontakter den unge via Facebook, SMS eller personligt Vis den unge, at i er glade for at han/hun er tilbage. Lad den unge fortælle lidt på en Gudstjeneste Inviter til et møde med ledere fra Kirken, hvor I kan afstemme forventninger og ønsker

Unge er en attraktiv ressource i Kirken Børn og unge skal prioriteres Skab gode rammer for de unges menighedsliv Invester evt. i boliger hvor unge kan bo sammen Understøt unges kontakt til større arrangementer, events, lejre osv. Opmuntrer menighedens unge til, at tage på Efterskole/EC Autentiske voksne med et relevant budskab

Skole og kirke – hvordan virker vi sammen? Gensidig tro og tillid Kontakt og dialog feks. via bestyrelsesarbejde, fælles arrangementer, besøg hos hinanden osv. Fælles kontakt omkring konkrete unge også dem som skal ud og finde en menighed for første gang. Unge fra jeres kirke gør det muligt, at drive en seriøs kristen skole. Landslejr, undervisningslejr, juniorlejre.