Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens Kirke.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

Studiekreds 2013 Gruppe 1 Børnepasningsordning Formålet er, at afhjælpe problemer for børnefamilier, hvor begge forældre arbejder med 3-holdsskift. Det.
St.George’s kirke i Bagdad Den anglikanske kirke i Bagdad arbejder med forsoning og nødhjælp i Irak.
De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder.
Flickr.com – online billeddeling
Det er boble boble. Når der er børnekirke For det er boble boble. Når der er børnekirke her. DP©
”Præster hænger ikke på træerne” Oplæg v. TU-udvalget forår 2013.
1 Vi skal have et godt tilbud!  En bevægelse, der giver mening og resultater  Hjælpearbejde, der nytter  Personlig udvikling  Et kristent fællesskab.
Set fra Humanistisk Samfunds perspektiv
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Skabelon til strategisk plan
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
Emne: Kirke og gudstjeneste
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
Velkommen til 1. lektion •Velkommen til en lektion som er en del af Folkekirkens Nødhjælps ungdomskampagne slutsult.nu.
Det åndelige landkort i DK  2 ud af 3 danskere tror på Gud  34% tror på reinkarnation  38% på et liv efter døden  2% i kirke på en given søndag (godt.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Dansk Bibel-Institut tilbyder en spændende og udfordrende uddannelse
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Vejen til Lausanne 1974 Tværkirkelige vækkelser op til 1905 Edinburgh-konferencen 1910 Den dobbelte følge af Edinburgh Den teologiske spaltning.
Opeepl – Rotary partnership En unik mulighed for inddrage din klub i END POLIO NOW indsamlingen.
Vision for Vanløse Bydel
Er tienden en forpligtende bibelsk praksis for Jesu disciple?
Nye højder Mod Drømmen om fremtidens frikirke i Danmark Alene – eller en del af det større fællesskab?
C4 i Hillerød Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse Erhverv C4 Sammen er vi stærkere! C4 er en medlemsbaseret paraplyorganisation, der samler Hillerøds.
Menighedsnetværket i Evangelisk Luthersk Netværk.
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
”Et fællesskab af tjenester” Kirke som TEAM Et netværk af menigheder… 1.
Randers HH Sæson 2014/15 Samarbejde mellem klubben og forældrene til U16 og U18.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Guldet i nabolaget – om læring og fællesskab i lokalsamfundet Børne- og Kulturchefforeningen.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens kirke.
Danske Sømands- og Udlandskirker, DSUK, blev stiftet 1. januar 2004 som følge af en fusion mellem Dansk Kirke i Udlandet og Dansk Sømandskirke i fremmede.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Efterskole og kirke Kirken er kun en generation fra at uddø Carey.
KIRKERNES ROLLE I FRIVILLIGHEDSSAMFUNDET Nyborg Strand den 4. november 2011 Centerleder Laust Kristensen 1.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Søren Aabye Kierkegaard Lavet af Kamilla og Florentina.
When The Center Does Not Hold: The Importance Of Knotworking
Elevproduceret materiale Mulernes Legatskole 27. marts 2014.
Fyraftensmøde Nord-Bo Runners Tirsdag d. 11. februar 2014.
Specialisering: Det civile samfund og sociale bevægelser Ann-Dorte Christensen & Lars Skov Henriksen.
Diakoni i lys af skabelse og forløsning hvad er diakoni?
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Mærk dig selv.
- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
DIAKONIENS ÅRHUNDREDE diakonale opgaver og behov i dag.
PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Bogtrykkerkunsten Fra Gutenberg til Google Bogtrykkerkunstens betydning for udbredelsen af Luthers tanker på reformationstiden – frem til nutidens deling.
”Tror du på julemanden?”
To-regimentelæren og opgøret med den katolske kirke.
Interesse for de 10 temaer
219 – Nu bede vi den Helligånd 1, S1
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
FRIHED FOR ALLE I TRO OG TALE 2
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Hvordan kommer vi ind ad døren?
”Baptistkirken vil:”.
Menigheden - privilegier og ansvar
Præsentationens transcript:

Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens Kirke

Hvad er ELN? Et netværk der ønsker at kæmpe for at bevare Kirken på Bibelens grund Et netværk der består af både præster og lægfolk Et netværk der ønsker at skabe sammenhold og samansvar på tværs af organisationer, menigheder og kristne Et netværk der går på tværs af sognemenigheder, valgmenigheder og frimenigheder

ELN i medierne Personer fra ELN optræder ofte i medierne, hvor de markerer Bibelske sandheder, og kommenterer kirkepolitik og kristendommens plads i samfundet ELN ønsker at markere bibelske sandheder i samfundsdebatten

Medlemmer Enkeltpersoner kan melde sig ind i ELN og støtte netværket økonomisk og moralsk Menigheder og mindre fællesskaber kan melde sig ind i ELN, og blive en del af menighedsfællesskabet

Menighedsnetværk Menigheder og menighedslignende grupper kan melde sig ind i ELN Som medlem af menighedsnetværket får man: –Fællesskab og erfaringsudveksling med menigheder, som man åndeligt og teologisk er på linje med –Fokus på praktisk menighedsliv –Interaktion på internettet og ved arrangementer

Hvorfor blive medlem? Du giver stemme til bevarelse af kirken på Bibelens grund Du bakker op om en bibelsk funderet røst ind i kirke og samfund Du støtter fællesskab og netværk på tværs af bibeltro kristne Du er med i kampen for fremtidens kirke!

Meld dig ind Bliv medlem og støt ELN Meld dig ind på luthersk-netvaerk.dk Det koster 200 kr. for et år Rabat for studerende, pensionister og ægtepar