Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Advertisements

Noget at tale om…og tænke på
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Filipperbrevshymnen.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Nøgler til menighedens vækst
Bjergprædikenen (3) Ønsker og evner. Tilskrevet og levet retfærdighed.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
At leve i Guds ubetingede kærlighed!
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Livets Ord Juni 2011 ”Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode,
En menighed, der søger enhed
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Kol. 3:13 Bær over med hinanden og tilgiv hinanden Mark. 9:50 Hold fred med hinanden. 1. Pet. 4:9 Vær gæstfrie mod hinanden uden tværhed. Efs.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
ÅNDENS OPBYGGELSE! Overskriften over menighedslivet her i foråret: ”Åndens opbyggelse”! I små og mellemstore fællesskaber! Vi fornemmer, at OPBYGGELSE.
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Fjellerup valgmenighed Hvem er vi? Hva vil vi? Hva er mitt bidrag? 1.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Velkommen til undervisningsdag om
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
»En mand havde to sønner
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23.
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
Hil dig, frelser og forsoner! Verden dig med torne kroner,
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Guds glæde gennem generøsitet
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen. 7 følger af retfærdiggørelsen jf. Rom 5,1-11 1) Fred med Gud v.1 2) Adgang til Gud v.2a 3) Håb om herlighed v.2b 4)
Et rige, hvor Gud er med os Esajas 7-8 Bibelcamping Fårevejle 2015.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Diakoni del 2 Hvad er et menneske?. Renaissancens menneskesyn Pico della Mirandola: ”Mennesket er det givet at opnå, hvad det ønsker, at være hvad det.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16. Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
Det sårbare fællesskab
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
HVOR GUD MØDER OG FORVANDLER OS
Matt. 5:3-11 Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal.
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Livets Ord Februar 2018.
Til en velsignelse Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Nåde! Jeg råber Gud. Befri mig fra frygten nu.
Præsentationens transcript:

Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen skyller sammen over mig.

Men jeg er hjælpeløs, jeg lider, lad din hjælp beskytte mig, Gud! Salme 69:14 Men jeg beder til dig i nådens tid, Herre, svar mig i din store trofasthed, Gud, med din sikre hjælp! Salme 69:30 Men jeg er hjælpeløs, jeg lider, lad din hjælp beskytte mig, Gud!

Rom. 10:9-10 For hvis du med din mund bekender, at Jesus er Herre, og i dit hjerte tror, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du frelses. For med hjertet tror man til retfærdighed, med munden bekender man til frelse,

Rom. 12:1-2 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste. Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren. Vær glade i håbet, udholdende i trængslen, vedholdende i bønnen.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren. Vær med til at hjælpe de hellige, når de har behov for hjælp. Læg vægt på at være gæstfrie. Vær glade i håbet, udholdende i trængslen, vedholdende i bønnen.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke. Glæd jer med de glade, græd med de grædende.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke. Glæd jer med de glade, græd med de grædende. Hold sammen i enighed.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Stræb ikke efter det høje, men hold jer til det lave, og stol ikke på jeres egen klogskab. Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke. Glæd jer med de glade, græd med de grædende. Hold sammen i enighed.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for alle mennesker.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for alle mennesker. Hold fred med alle mennesker, om det er muligt, så vidt det står til jer.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Tag ikke retten i egen hånd, mine kære, men giv plads for Guds vrede, for som der står skrevet: »Hævnen tilhører mig, jeg vil gengælde,« siger Herren.

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Men »hvis din fjende er sulten, så giv ham noget at spise, hvis han er tørstig, så giv ham noget at drikke; for gør du det, samler du glødende kul på hans hoved.«

Kærlighed skal være oprigtig. Ift. Gud: Ift. mennesker: Lad dig ikke overvinde af det onde, men overvind det onde med det gode. Men »hvis din fjende er sulten, så giv ham noget at spise, hvis han er tørstig, så giv ham noget at drikke; for gør du det, samler du glødende kul på hans hoved.«