Kommunikation/IT projekt Grov skitsering + analysering vha. gestaltlove og interaktionsdesign Martin, Nadia, Nicolaj & Sameh.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Advertisements

Vektorer i planen Regneregler Definition Begreber Definition af:
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
DTaF’s Lovmappe Afsnit 3 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Readymades / genbrugskunst
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Reduktion AM 2009.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Leveringspligt vs. Forsyningspligt
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Måske er I bedste venner i et år,
TATIONpRÆSEN 7. SEP AARHUS UNIVERSITET NY HJEMMESIDE TIL AU 1.
Backoffice præsentation
Regionalplanlægning over Sydøst-Fyn
Kommunikation / it.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Lav jeres egen forretning
Blackboard Blackboard er det interne skolesystem, der bruges af lærere og studerende på UCSyd.
ForældreIntra – kom godt i gang! – med hvad???
Velkommen til Hvordan vises skolens værdier bedst muligt i SkolePorten? SkolePortens fleksibilitet kan medvirke til at understøtte skolens værdier. Oplægget.
Synopsis VIP3/2012.
Læs med blyant Sæt streg under de vigtigste
Kom / It - Brugergrænseflader
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
[Produktnavn] Marketingplan
Har du rørt din lærer i dag
Reduktion AM 2009.
Studieweb Kaare og Jonathan.
Henrik Johansen 1.2 Roskilde Tekniske Gymmnasium.
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Implementering af eget design til en D!ng-hjemmeside v/ Ewan Andreasen
SYNKRONISER DIN S3 SCANNER. At synkronisere sin scanner betyder at man sender data fra alle de scanninger man har lavet, ind til Nu Skins server, der.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Opfølgning uge 1 Anne Marcussen. Ugens program Proces Visitkort - skitsering.
GRAFISK DESIGN HVAD SKAL VI PÅ KURSET OG HVAD ER GRAFISK DESIGN Vi møder ordet design første gang 1500 tallet i et engelsk leksikon. ”Skitse til noget.
OPGAVE 1 AF : MIA MARSCHALL Kommunikation / IT. XCF XCF er gimps eget format. Dette format gemmer både lag & gennemsigtighed. Ulempen ved xcf er, at den.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Brøker Af Alexander Olssson.
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Dagsorden Tirsdag d. 28/10 Hvad ved vi nu om novellegenren – snak i gruppen! Opsamling på film omhandlende komposition. Gruppearbejde i teams – ”Hovedet”.
Grundlæggende DW, HTML, CSS, udskæring.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Øvelseslærer på ITU cand.merc.(dat.) studerende på CBS.
Med tegninger af Morten Grove OTS
Statistik II 4. Lektion Logistisk regression.
Krimifortællinger Interaktiv assistent til arbejde med krimifortællinger i udskolingen.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Forårsrengøring med Fabrikam
Præsentation af forretningsplan
Advisory Board Tesla.
Elev oplæg: I skal lave en blæret brøkbeholder,
Helt tomt regneark.
Interaktionsdesign.
Præsentationens transcript:

Kommunikation/IT projekt Grov skitsering + analysering vha. gestaltlove og interaktionsdesign Martin, Nadia, Nicolaj & Sameh

Grov skitsering Skitse 1 Loven om lighed: Header + ejer Loven om lighed og forbundethed: Person informationer (kontakt og info) Det samme vedr. Opgaver/links Loven om lukkethed: Nuværende ”fane” samt indhold. Loven om lukkethed: Copyright ejerne >> navne << Loven om fortsættelse: Link baren der omfatter alle muligheder samt forsiden ved tryk på navn. ©

Grov skitsering Skitse 2 Loven om lukkethed samt fortsættelse og lighed ved copyright samt bruger kontakt/info. Men kontakt/info er forbundet ved loven om nærhed nærmere end copyright Anti-lov om lighed bekræfter hvilken fane du er under ved at understrege den (odd one out?) Loven om lukkethed i header’en fortæller hvilken persons studieweb du befinder dig på. Loven om fortsættelse og forbundethed har vi undgået i linkbaren fordi links’ene ikke omhandler samme emne, men de er forbundet ved lighed da de alle er links.

Grov skitsering Skitse 3 Igen er Kontakt/Info forbundet vha. loven om lighed og fortsætter ned i infoboksen lige under de to links Her er 'headeren' komprimeret og gælder kun for de relevante information der findes i teksten nedenfor, vha loven om lighed fortæller det at hovedessencen på dette studieweb er opgaver samt download af disse for lærere Ejerne af copyright på denne side er forbundet vha. loven om lukkethed, lighed &forbundethed

Grov skitsering Skitse 4 Loven om lighed: Alle de links der befinder sig under headeren, de er alle med samme skrift, størrelse, form og de er alle indrammet, samt understreget. Linksne er også forbundet vha. loven om lukkethed og dette gør at man kan se linkbaren som et element som samtidigt er forbundet med content og footer. Dog er linkbar og content forbundet vha. loven og nærhed, for selvom footeren har samme lighedsniveau som linkbaren er de to nærmere forbundet.

Grov skitsering Skitse 5 Her er loven om lighed brugt meget, den bruges i headeren som har samme bredde som maincontent rammen, mens den begynder i samme højde som linkbaren og hermed er forbundet til det øverste link >forside< Footeren i bunden skal vha. loven om lighed opsummere hele siden, samt oplyse om hvem der har lavet den. De forskellige links er forbundet vha. loven om lighed da de alle har en streg under sig og har samme størrelse osv. Overskriften bliver forbundet til indholdet vha. loven om lukkethed

Endelige model Begrundelse af valg + Ja, her er der også brugt lidt gestaltlove, for blær. De to bedste modeller er forenet i rammen og forbundet med plusset samt forbundet af deres sammenlignelige størrelse og form :b Det fortæller bare hvordan disse geniale regler gælder overalt og hvordan man kan drage dem til ens egen fordel. Men nu til det endelige resultat **tromme-hvirvel**

Det endelige resultat