Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation af forretningsplan

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentation af forretningsplan"— Præsentationens transcript:

1 Præsentation af forretningsplan
Firmanavn Præsentation af forretningsplan

2 Idegrundlag Angiv klart og tydeligt virksomhedens langsigtede mission. Prøv at bruge ord, der kan hjælpe med at skabe vækst i virksomheden, men vær så kortfattet som muligt.

3 Konkurrenter Opsummer konkurrencen.
Skitser virksomhedens konkurrencemæssige fordel.

4 Teamet Angiv navnene på administrerende direktør og ledelsesgruppen.
Medtag tidligere resultater for at vise, at det drejer sig om personer med en succesrig baggrund. Opsummer antal års erfaring i dette felt.

5 Markedsoversigt Redegør for markedssituationen før, nu og i fremtiden.
Gennemgå de ændringer i markedsandele, lederskab, spillere, markedsforskydninger, omkostninger, prisstrukturer eller konkurrenceforhold, der udgør muligheden for virksomhedens succes.

6 Muligheder Identificer problemer og muligheder.
Angiv forbrugerproblemer, og definer karakteren af de muligheder for produkter/tjenester, der skabes af disse problemer.

7 Forretningskoncept Opsummer de vigtigste elementer i den teknologi, det koncept eller den strategi, som virksomheden er baseret på.

8 Mål og målsætninger Angiv målene for de næste fem år.
Angiv specifikke, målbare målsætninger, der skal bruges til at nå disse mål. Angiv målsætninger for markedsandele. Angiv målsætninger for indtjening/overskud.

9 Økonomisk plan Skitser en overordnet økonomisk plan, der definerer din økonomiske model og prisforventninger. Denne plan skal omfatte forventet årligt salg og overskud de næste tre år. Brug flere dias til at dække dette materiale ordentligt.

10 Ressourcekrav Angiv krav til følgende ressourcer: Personale Teknologi
Økonomi Distribution Salgsfremme Produkter Tjenester

11 Risici og afkast Opsummer de risici, der er forbundet med det foreslåede projekt, og hvordan de håndteres. Estimer forventet afkast, navnlig hvis du ansøger om kapital.

12 Vigtigste problemer På kort sigt På langt sigt
Identificer vigtige beslutninger og problemer, der kræver øjeblikkelige eller snarlige løsninger. Angiv konsekvenser ved udsættelse af beslutninger. På langt sigt Identificer problemer, der kræver løsning på langt sigt. Vær specifik, når det gælder problemer, der kræver økonomiske ressourcer for at kunne løses, hvis du ansøger om kapital.


Download ppt "Præsentation af forretningsplan"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google