Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side."— Præsentationens transcript:

1 Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side

2

3 1.Steve Krug: Trunktest 2.Jakob Nielsens heuristikker 3.Gestaltlovene

4 1. Steve Krug: Trunktest

5 Site ID Page name Sections ”You are here” indicators

6 2. Jakob Nielsens heuristikker

7 1. Synlig system status Brugeren skal kunne bevare overblikket over, hvor han befinder sig i systemet og hurtigt gennemskue hvilke muligheder, der er for at komme videre eller tilbage i systemet. 2. Lighed mellem systemet og den virkelig verden Der skal anvendes almindelige dagligdagsord, så der ikke opstår misforståelser. 4. Ensartethed og standarder For at undgå forvirring og lette navigationen for brugeren, skal man bruge standarder, da det skaber genkendelighed.

8 6. Genkendelse frem for erindring Brugerens forskellige muligheder skal fremstå klart, så de ikke skal huske information fra en tidligere del af programmet for at kunne komme videre. 8. Æstetik og minimalistisk design Det er en fordel at skære alt overflødig information og grafik væk, så det centrale fremstår mere klart og tydeligt, så det ikke drukner i informationsmængden.

9 3. Gestaltlovene

10 Loven om closure Vi er i stand til at fortsætte sammenhænge i elementer der ikke er der, og dermed skabe mening. Loven om den fortsatte bevægelse Handler om evnen til at lægge til. F.eks. giver et billede af musikere mening, fordi vi kan genkende oplevelsen og ved, at det kun er et udsnit af en sammenhæng. Nærhedsprincippet Det der står sammen hører sammen. Kontrastloven Det der har den største kontrast læses først, fordi det virker som om det er nærmest.


Download ppt "Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google