Portfolio opgaven 2kok1122.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af emne 2.
”Omkring en tredjedel af al verdens mad bliver produceret direkte til skraldespanden”.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Evaluerings- kompetencen
Kært barn har mange navne -
Samtaler i hverdagen & Understøttende sprogstrategier
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Faglig læsning Dagsorden
Praksiseksempler v. Marie Fuglsang
Erfaringer fra brugerpanelet i Onkologisk Klinik
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
… DEN BEDSTE VEJ TIL SUND MAD
Red Barnets frivillignet
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Portfolio -hvordan man arbejder med portfolio i billedkunstundervisningen og til eksamen.
Vestegnsprojektet Forebyggelsespuljens temadag 4. oktober 2012
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Viden, læring og progression
Psykose og skizofreni Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
EPJ i Region Nordjylland
Taksonomisk mindmap i religion
Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,
Tina Sneholm Andersen tian
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Notatteknik Hvorfor Hvornår Hvordan.
Mundtlig eksamen Mat B Spørgsmålene til den mundtlige prøve skal offentliggøres i god tid inden prøven Eksaminationstiden er 30 minutter pr. eksaminand.
IT-baserede retteformer –erfaringer fra et udviklingsprojekt Udviklingsprojektets titel: Udvikling af god praksis ved feedback på elevernes kollektive.
Eksamen.
INDSKRIVNINGSMØDE.
Hva er god klasseledelse ?
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
S. 1. Dka s Cellen arbejder.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Årsplan – en kort en lang
S:\OH\PowerPoint skabelon farvet baggrund.ppt 1 Forskelle i foderværdien af danskdyrkede vinterhvedesorter v. Else Vils cand. agro. Landsudvalget for Svin.
Stilladsering af det skriftlige arbejde i samfundsfag
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
©B H Sørensen & K Levinsen Aalborg Universitet 2014 Konference – Odense d. 11 sept Demonstrationsskoleprojekt Elevernes egenproduktion og elevinddragelse.
J. Schirmer 26. oktober 2007 Portfolio Undervisning Læring Evaluering Dokumentation Jørgen Schirmer Nielsen.
Søren Kierkegaard 2. Eksistentialisme.
Lærerpræsentation.
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
FØR LÆSNINGEN 1. 3 faser - fagets tekster  Før læsningen  Under læsningen  Efter læsningen 2.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Retten på tallerkenen indeholder 19 g fedt 2820 kJ = 670 kcal, hvis der bruges 1 spsk olie ved tilberedning Retten på tallerkenen indeholder 9 g fedt 2440.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Formativ evaluering Workshop Kort repetition  Formativ evaluering  den lærende skal have indsigt i sin egen læreproces  Formativ evaluering.
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Modul 3.1 – Hvorfor og hvordan dokumenterer vi?
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Myter om tilberedning af kød
Drivkraften og Motivation
Portfolio IT B.
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Naturfag.
Praktikvejledertræf PAU den 28/9 2015
Mundtlig prøve og mindstekrav på matematik B
Præsentations-portfolio
Brug af elevdata til udvikling af kvalitet i undervisningen
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

Portfolio opgaven 2kok1122

PORTFOLIO Port Bringe Folio Blad/Papir

PORTFOLIO Portfolio er en metode til evaluering, hvor eleven systematisk samler eksempler på sit arbejde for herigennem at forbedre sin indsats. Systematisk samling af arbejder og emner som dokumenterer elevens indsats og færdigheder.

Portfolio (Formål) En kontinuerlig og løbende arbejdsindsats. Understøtte organiseringen af arbejdet. Hvor langt er jeg i forhold til de enkelte emner Hvilke emner interesserer jeg mig i særlig grad for Hvor skal jeg i særlig grad sætte ind for at få udbygget min viden Give mulighed for at dokumentere jeres færdigheder og evner til at tilegne jer ny viden. Styrke færdigheder og evner i forhold til jeres eksamen

Portfolio (Hvordan) Emner Hvilke emner skal dækkes? Har jeg P.T materiale om emnet? Opbygning Hvordan bygger jeg videre på eksisterende materiale? Lav brainstorm eller Mindmap med overskrifter. Prøv at skelne mellem væsentligt og mindre væsentligt. Opgaven Hvordan og hvor får jeg svar på spørgsmål omkring emnet? Hvordan bygger jeg materialet op så jeg kan overskue det?

Portfolio (skabelon eksempel) KALV Udskæring, Anvendelse , tilberedning, klassiske retter Sæson, Alder, Vægt, Stempler. Godt kalvekød? Kvalitet Racer Spise Etisk Sundhed Teknisk Udseende Lugt Mørhed Velfærd Opvækst Transport Foder Medicin rester i kød Næringsværdi Fedt/Protein Kødfylde Anvendelse Egenkontrol Ernæring

Portfolio (Eksempel) God asparges? Asparges Udskæring Anvendelse Tilberedning Klassiske retter Sæson, Farve, udseende God asparges? Kvalitet Sorter Spise etisk Sundhed Teknisk Udseende Frisk-/sprødhed Smag Lugt Oprindelse Dyrknings-metode Transport Sprøjte-/Gift rester Nærings-indhold Ernæring Næringsværdi Fedt/Protein Kulhydrat Anvendelse