IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
Advertisements

Mellemtrin EMU.
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Arbejdsløs.
Børnearbejde lavet af 4. klasse og lærer Stine B
MEDIEKULTUR OG SKOLEKULTUR
Flickr.com – online billeddeling
Supersøgerne i syvende
G OOGLE DOKUMENTER i undervisningen. I NTRO Hvad er Google dokumenterGoogle dokumenter  Netbaseret skriveværktøj  Giver mulighed for eleverne at skrive.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
i Ungdomsuddannelserne
GeoGebra Som basis for den daglige undervisning i C-niveau og B-niveau
Interaktion med Digitalisering af læringsrummet, august 2013 Charlotte Højrup, EF Digital.
Grundlæggende IT, niveau G
Lærerprofessionen.
Dogmegruppe – 10.30Kaffe samt highlights fra fokusgrupper / Karin – 11.30Observation af undervisning med iPads – 12.00Frokost.
+ Danskkursus Storutjarnarskolí November 2011 ”Dansk ud af bogen” Hvordan kan vi supplere undervisningen med IT og (ikke goggle.com)
Internet for børn & unge - nye formidlingsformer
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Anslag: ”Søgehistorier”.
Udvikling af fagenes didaktik Flakkebjerg,
It og medier Folkeskolens formål Elevens alsidige personlige udvikling dansk, historie, sprog … matematik, natur og teknik … idræt, sløjd, billedkundskab,
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Workstations.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Negative tal Sisse Bülow Brandt LH
Kort præsentation af principperne bag SOL (Samarbejde Om Læring)
Hvad er specialpædagogiske kompetencer?
6 år med JPCK og hvad så nu? Annette Eickhardt marts 2011.
- Hvad kan I forvente som forældre?
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Praktik i 07 læreruddannelsen Niels Grønbæk Nielsen
Meningsfuld stavning Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dansk 3.-4.kl. og indskolingen Projektet behandler en af danskfaget absolutte kerneområder ved.
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
 Erfaring er med inklusion og rummelighed  Fremtidens udfordringer.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Dine karakterer Gives ud fra flere elementer. Hvilket niveau E-F, D eller C (taksonomi) Indhold af det der står skrevet holdt op imod det som der forventes.
Fælleskommunal arbejdsgruppe nedsat af UUVs styregruppe 4 møder i alt = beskrivelse af indhold og forslag til organisation UUVs styregruppe tager den endelige.
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
1 Program 8.30:Hvordan finder jeg de gode bøger? 9.10:Pause 9.20: Internettet – hvad er det? 9.40: Hvor og hvordan finder jeg de gode sider på nettet?
DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?
Det virtuelle i realiteten ~ det reelle i virtualiteten 1 Historien bag det virtuelle gymnasium Historien bag det virtuelle på Statsskolen 1.Integration.
Er det økologisk madordninger ofte sundere? Presenter: Sofie Husby Ph.D student: Chen He Skolemadskonference – fra holdning til handling Strandgårdsskolen,
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Skolebiblioteket Materialer Undervisning Informationer Oplevelser Viden Kultur Vejledning mv.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Ole Laursen Danmarks Naturfredningsforening Uddannelse er afgørende for at fremme en bæredygtig udvikling.
Alle elever i den danske folkeskole, skal blive så dygtige, som de kan En længere skoledag Flere timer i dansk og matematik Tidligere fremmedsprog Lektiehjælp.
læse- skrivevanskeligheder
Pythagoras.
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
Brug af internet i klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne.
Skriftlig opgave: Redegørelse og diskussion Lav en redegørelse for hovedsynspunkterne i teksten ”Delt opmærksomhed”. Diskutér tekstens synspunkter og holdninger.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Pædagogiske intentioner ved inspirationsforløb i erhvervsøkonomi
Modul 6: ”Vi kikker på internettet”
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
IT undersøgelse på Breum Skole
Prøve Eksamen D. 7/ Varighed: 30 min
Program: Introduktion til projektet Præsentation af opgaven
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Præsentationens transcript:

IT og praktik på Høje Kolstrup Skole

Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak

IT som en del af praktikken I vores praktik på HKS i 5. og 6. klasse har vi valgt at inddrage IT i undervisningen, for at fremme elevernes forudsætninger i IT som led i danskundervisningen. Herunder har vi valgt at lade eleverne arbejde med blandt andet Internettet og Microsoft Word. Til vores emne ”Identitet” arbejdede eleverne med Internettet som en informationskilde til opgaverne. Her skulle trænes i at bruge gode søgestrategier for at lære at finde relevant materiale via søgemaskiner og hjemmesider. Opgaverne gik blandt andet ud på, at finde deres navnes betydning, finde oplysninger om deres idoler. Eleverne fik også tid til at skrive deres stile rent inde på computeren for at træne dem i brugen af Word.

Hjemmesider Her er nogle af de hjemmesider, som børnene brugte for at løse deres opgaver:

Farvel og Tak