VÆGTKLUBBEN.DK Den akademiske diskurs på arbejde 16-ugers projekteksamen Konstruktion af website & projektrapport af Sophie EriksenKristian Falkenberg.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Ligninger og uligheder
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Hvordan har du det? 2010 | Unge Disposition • Datagrundlag for HHDD2010 – unge • Fysisk helbred/trivsel - Selvvurderet helbred • Psykisk.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Pædagogikum for ungdomsuddannelsesbibliotekarer værktøjer, viden eller ny identitet? Lise Alsted Henrichsen Bibliotekar DB og stud.cand.pæd.
Hvor meget må kvaliteten i et robust og forsvarligt beredskab koste?
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Bokstav børn.
”Find talentet” - introduktion
Anvendelse af GAF Netværk for forskning og kvalitetssikring af psykoterapi – heldagsmøde januar 2008.
INFORMATIONSFORMIDLING KRÆVER EN PLAN SKANKOMP VIBORG LOUNGE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER 2010.
Sprog/billeder på Internettet
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
MUNDTLIG FREMSTILLING
Kommunikation / it.
Chefanalytiker, Oxford Research
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Kvantitative metoder. Indsamlingsflow 4-ugers projekt 03 Web-popup på på dagligvarekoncerns hjemmeside som led i større Usability test Spurgte om: –køn,
Hvilken vej kører IT-toget ? en meget polemisk sammenligning af de to forskellige opfattelser af, hvordan man integrerer IT i uddannelsesmiljøer. det bliver.
Fortællinger fra kanten
Mette Arleth Aalborg Universitet Fru Madsen og de interaktive spatio- temporale online GI-applikationer Kan vi forstå GIS? (skal vi?)
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Gymnasietid Lektielæsning Læringsstile. Lektielæsning Hvad er god lektielæsning? ◦ Man når at lave det, man har planlagt (realistisk planlægning) ◦ Man.
Mere liv i samtalen Liv i samtalen Liv i hverdagen.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd Hohnen, Pernille: Den korteste vej til arbejdsmarkedet, Den korteste vej til arbejdsmarkedet.
3. N OVEMBER 2009 DØGNKONFERENCE, HORSENS. I NDHOLD Hash- og Kokainprojektet Grupperne Formål Målgruppe Tilgang Udvalgte resultater.
Kick-off: Hele Ledelser
STJERNEN FORMÅL SITUATION MÅL TREND RESSOURCER TRADITION.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Problemer eller udfordringer.
Wischmann Innovation ©
- COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj COPENHAGENLIVINGLAB.COM - DEN TRYGGE KOMMUNE URBAN INNOVATORS 5. MAJ 2010 COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2.
Projekt It for alle Hanne Bjørn Susanne Kierkegaard -
Spørgeskemaundersøgelse
”Et virtuelt spring over bæltet” ITMF projekt november 2003 Ella Myhring Skolebibliotekar, projektleder Højby Biblioteksbutik.
Gruppeudviklingssamtaler
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Uge 2-6 Senmoderne ungdomslitteratur.
Gymnasiernes tiltag for tosprogede elever Oplæg ved rektor Niels Jørgen Helms Mulernes Legatskole.
Reflektioner og erfaringer samt aktuel rapport fra DEA Genemførelse på erhvervsuddannelserne.
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Hospitalsenheden VEST Tværfaglig dokumentation, temamøde 7. okt 2014 Dorthe Hansen, Kvalitet og Udvikling.
Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Formidling og informationsarkitektur Christina Mette Thorarinn.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Øvelse 1: First Impressions
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Kvalitative og kvantitative undersøgelser
- og hvordan du undgår dem…
Præsentationens transcript:

VÆGTKLUBBEN.DK Den akademiske diskurs på arbejde 16-ugers projekteksamen Konstruktion af website & projektrapport af Sophie EriksenKristian Falkenberg Marie LundAnne Hodal IT-Universitetet d. 22. Juni 2005

DISPOSITION Anne:opgavens udgangspunkt Sophie:analyser & undersøgelser Kristian:status & vurdering Marie:perspektivering - Giddens

OPGAVENS UDGANGSPUNKT En kombination af: og

SPØRGSMÅL Hvad er hovedformålet med siden? Hvem skal siden henvende sig til? Hvad er det primære budskab, der skal formidles?

SVAR Formål EB: Teste markedet, tjene penge SFK: Udnytte eksisterende ressourcer, videoklip Budskab...Et tilbud til alle - en løsning for enhver... Målgruppe ”Primært kvinder, men også gerne mænd”!

NAVIGATION I KAOS - Eksisterende undersøgelser - Usability test - Konkurrentanalyse - Undersøgelse af slankemarked - Ny empiriindsamling - Fokusgruppeinterview - Erfaringer fra Slankedoktoren - Funktionsanalyser

ANALYSE KARAKTERISTIKA Kvantitativ - Vidtgående generaliseringer - Forstå tingene udefra og i bredden - Få oplysninger om mange personer Kvalitativ - Dybdegående forståelse af enkeltpersoner - Forstå tingene indefra og i dybden - Mange oplysninger om få personer

BRUGERTYPER Profiler tilføjet scenarier A: Ulla B: Charlotte C: Bjarne

SPEKTRUM: EKSTREMER/YDERPOLER Social Ældre Overvægtig Traditionel Individuel Ung Normalvægtig Moderne

SKEMA OVER ’ØNSKER’

KONKLUSION A Hvis man VIL begge dele, må man GENNEMFØRE begge dele!

VORES FORSIDE

SKABELONER

VORES SITEMAP

DEN UMULIGE OPGAVE Ikke sammenhæng mellem A – tid og ressourcer B – ambitioner, ønsker, krav

KONKLUSION B Hvis man IKKE KAN (eller vil?) begge dele, skal man ikke forsøge at gennemføre begge dele!

ANBEFALINGER XXX

BRUGER CITAT(er) Jeg har været med fra starten.. Dengang var der ikke noget der hed venneliste.. Man havde kun sit hold og det fungerede ikke anderledes end det gør idag.. Dengang kunne man føle sig ene og forladt, manglede nogle at skrive og snakke med, kiggede på et næsten tomt hold og en tom skærm Vi aktive fra samtlige hold fandt hinanden på "debat på tværs" men kunne ikke se hinandens dagbøger m.m. Vi skrev og vi skrev til SD og klage vores nød over at holdene ikke fungerede. Det endte ud i vennelisten, som er alletiders.. Jeg siger ligesom Munken, søg ud på tværs af holdene, og find venner der, samt behold dem på ens hold, man matcher godt med.. Det er med at ha´det sjov her, samtidigt med man taber sig, og der er vennelisten "guld værd".. Jeg ved godt det er svært som ny, at opdage, at holdet ikke fungerer, men jeg tror desværre ikke, der er noget at gøre ved det, man kan jo ikke tvinge nogen. Ha´en dejlig dag Birgitte

Siden launchen

Overblik Sverige (viktklubb.se) brugere på 2 år. Danmark (vægtklubben.dk) 430 brugere på 1 mdr. (PT. 300) Norge (vektklubb.no) 8000 brugere på 1 uge.

Utilfredse brugere Sammenhæng mellem opskrifter og kuren Brugervenlighed - Debatten - Dagbogsmodulet

Statistik

Hvordan takles situationen nu? Samme procedure Efterstræber Vikklubb.se Kritik af EB’s markedsføring – Målgruppen?

Hvilken retning går det? Dynamisk deadline Hvorfor ikke blot Viktklubb.DK? Målsætningen?

EN SAMFUNDSTEORETISK PERSPEKTIVERING

GIDDENS Er vores samtid så moderne og innovativ som Giddens foreslår? Eller er vi på nogen områder stadig meget præmodernistiske?

LÆG TRADITIONERNE PÅ HYLDEN De små og mellemstore virksom- heder er for traditionsbundne De skal turde satse på nye tiltag og være med til at skabe fremtidens arbejdspladser!

DET PRÆMODERNISTISKE ERHVERVSLIV 98 % af det danske erhvervsliv forstår ikke at udnytte akademikernes viden. Alt tyder dog på at det er det, Danmark skal leve af i fremtiden

ERHVERVSKLYNGER Dynamiske og videnstunge erhvervsklynger, hvor erhvervslivet samarbejder med universiteter, myndigheder osv. er fremtiden!

DK PÅ SIDELINIEN

SENMODERNISTISK REFORM De bedste resultater opstår i de samarbejder mellem erhvervsliv og universiteter, hvor det ikke er regeringen, men en selvstændig virksomhed der står bag.

VI ER BARE ÉT EKSEMPEL Vores oplevede samarbejds- vanskeligheder med erhvervslivet er et symptom på et større samfundsmæssigt problem