E-sport Når computerspil og videospil afvikles under konkurrenceform, med rankings, præmier, events, turneringer osv. kaldes det e-sport.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fokusgruppe Hvad er en fokusgruppe?
Advertisements

Putting it into Practice Få det omsat i praksis. Putting it into Practice Få det omsat i praksis Arrangementer Modificerede spil.
Målgrupper Målgruppe Hvem vil du ramme med jeres aktivitet på sociale medier? Hvad ved din målgruppe om jeres organisation? Hvilke tre nøglerelationer.
Chr. Viktor Rasmussen IT-Universitetet januar 2009 Målgruppeanalyse Målgruppeanalyse INTRODUKTION TIL FAGET.
Er det ikke noget i klassen?
Børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser
Den Danske KvalitetsModel i institutionskøkkener
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Junior Development Juniorudvikling. Junior Development Juniorudvikling Aktiviteter rettet mod forældrene Hverveaktiviteter for nye medlemmer Minihockey.
Dataindsamling og kildebearbejdning
Forældremøde X årgang.
Sprogpakken Forældresamarbejde.
BØRN, UNGE OG COMPUTERSPIL CENTER FOR COMPUTER GAMES RESEARCH COPENHAGEN JONAS HEIDE SMITH FORSKNINGEN I BØRN, UNGE OG COMPUTERSPIL Ved.
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
FBUs visionsplan 2015.
Rasmus Damsø Johansen og Søren Menzer
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Forældremøde for U maj 2012 Dagsorden • Formålet med Play & Stay konceptet • Turneringsformater for u10 og u8 • Mål med træningen – selvtræning •
Program:  Præsentation: 40 min  Pause: 10 min  Debat: 60 min.  Pause: 10 min  Materialevalg: 45 min.  Frokost: 45 min.  Spilzone - sådan en skal.
Ungdomsudvekslinger med ”Aktive unge”
Når det at vejlede handler om andet end det faglige Søren Hansen Aalborg Universitet At vejlede i projektprocessen; med fokus på problemformulering, problemanalyse.
Agenda – Velkomst – Præsentation af os og projektet – Præsentation af deltagere – Præsentation af E-Sport og GamingLeague
EU Kids Online arch/EUKidsOnline/Home.aspx.
Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde.
Hvad er et scenarie? Et scenarie er en fiktiv fortælling om en bruger, der bruger et system. Grundelementerne er: - en hovedperson - et sted - et forløb.
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
5 gode grunde til at tænke seriøst over computerspil: Bred målgruppe: 5-75 år og kønsforskelle Øget afstand mellem udviklere og brugere Teknologisk udvikling.
Camping Temaanalyse 11. oktober 2005 Gennemført af Jysk Analyse i maj 2005 Opkald til 3012 personer, 2310 gik videre Gennemført telefon interview med 608.
Kommunikation inde for gaming Gruppe 19.
Et computerbaseret projekt. Udgangspunkt  Formål og præmis Hurtig adgang til hjælp Oplyse om faren ved og bag rygning Informere og rådgive brugeren Applikationen.
Fritidspas.
En dynamisk klub for børn og unge fra 5
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
FULGNI Research & Innovation ritid ærmiljø derumegeplads rønne arealer nnovation.
Sundhedspædagogisk tværfagligt samarbejde
USABILITY Session 2 Dataindsamlingsmetoder Brugerne og deres opgaver.
Samarbejde på tværs Baris Atak Integrationskoordinator
BØRN, UNGE OG COMPUTERSPIL CENTER FOR COMPUTER GAMES RESEARCH COPENHAGEN JONAS HEIDE SMITH FORSKNINGEN I BØRN, UNGE OG COMPUTERSPIL Ved.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Brugerundersøgelse Brugssituationen Dataindsamlingsmetoder Spørgeskema
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
1 Hvem deltager i Program for læringsledelse ?. 2 Deltagende kommuner med dagtilbud Billund Fredericia Hedensted Kolding Nordfyn Svendborg.
/Bent Storgaard Etablering af UU-Vestegnen Mange opgaveudvidelser siden 2004 ”Uafhængig af sektor- og institutionsinteresser” UU-Vestegnen:
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Personaspektet Danske forældre og unges holdninger til HPV-vaccination.
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
‘At sætte problemer under debat’ Medieanalyse med fokus på at genopfriske og udvide vores viden om argumentationsanalyse, retoriske virkemidler etc. Sagprosaanalyse!
Kap Målgrupper Spørgsmål: Hvad er konsument-enheden? Svar: Alle der har teknisk og fysisk mulighed for at bruge produktet.
Socialtilsyn årsmøde Faglig session: Autisme
Konkurrenceforhold afsætning.
Projektuge 8.X – August, Kasper og Kristian
Viden kan være erfaringsbaseret eller forskningsbaseret
Kvalitative og kvantitative undersøgelser
Oplæg om temaer i Klub Ung
Introduktion til Badminton People
Digitaliseringen kommer
Jonas, Oliver og Kasper T.
Konfronterende, passiv eller aktiv?
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Evaluering af Billund Builds Nature Karin M. Villumsen, CoC Office
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Fagligt udviklingsforløb om e-ressourcer – pust nyt liv i formidlingsarbejdet 11. september 2018.
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Blev udført i perioden fra den 27. august til den 6. september. 1
Nye muligheder og potentialer
Præsentation af partnerskab
LU-syd medlemsmøde Tirsdag kl. 10:00 Haderslev Ungdomsskole
Præsentationens transcript:

E-sport Når computerspil og videospil afvikles under konkurrenceform, med rankings, præmier, events, turneringer osv. kaldes det e-sport.

Med udgangspunkt i Gaming School og Ungdomsringens tiltag, GamingLeague og GameCoach uddannelsen, udføres en målgruppe analyse for at undersøge e-sports potentiale for udbredelse i danske Problemformulering

Undersøgelsesspørgsmål Hvad karakteriserer målgruppen og målgruppens kommunikationssituation? Er Gaming School og Ungdomsringens kommunikation hensigtsmæssig ift. målgruppen? Hvilken rolle spiller klubmedarbejderne ift. diffusion af e-sport i klubberne? Er der et potentiale for diffusion af e-sport til danske fritids- og ungdomsklubber?

Målgruppe Afgræsning af målgruppe: Vi har valgt udelukkende at se på Gaming School og Ungdomsringen fælles aktiviteter som grundelementer for e- sports diffusion i Danmark.

Undersøgelsesdesign Ustruktureret interviews med Rasmus Pedersen/ ophavsmanden til Gaming School. Ustruktureret interviews med Flemming Moesstrup/ konsulent for Ungdomsringen Observation af PEGI instruktører under uddannelse. Forundersøgelse, 5-10 hurtige spørgsmål, af Klubmedarbejdernes generelle karakteristika og personlige holdning til børn og computerspil.

Næste skridt.. Online spørgeskema til klubmedarbejderne i fritidsklubber. Interviews med klubmedarbejderne Fokusgruppeinterview med klubmedarbejdere og forældre. Observation af børn i alderen 9-12 år i spilsituationer i deres klub Fokusgruppe af børn i målgruppen med benyttelse af kreative metoder

Kommunikationssituation Gaming School  Ungdomsringen  Klubben  Unge  Forældre

Gaming School Computerspil med sunde kostvaner??? ”Less but better” Fremme sociale kompetencer

Er spørgsmålene i spørgeskemaet relevante? Er det nødvendigt at se på samtlige forhold; e-sport, Gaming league, og game coach? Hvordan skal vi konkretisere de tre forhold til hinanden? Er der ting i rapporten vi bør udelade? Er forholdet mellem Gaming School og Ungdomsringen GamingLeague og GameCoach klar og forståelig? Er problemformuleringen for bred eller for snæver? Er brugen af vores metoder fyldestgørende? Skal der vedhæftes en mere grundig forklaring på hvad en gamer er og hvad vi betragter som en gamer? Passer undersøgelsesspørgsmålene med vores spørgeskema?