Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oplæg om temaer i Klub Ung

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oplæg om temaer i Klub Ung"— Præsentationens transcript:

1 Oplæg om temaer i Klub Ung
Af Søren Gravgaard, Klubleder, Klub Roskilde Øst Udskift og indsæt selv ét billede bagved skyline, som repræsenterer dit oplægs primære indhold. Placer skyline i overgangen mellem sort baggrund og dit baggrundsbillede. Du kan højreklikke på billedet > Størrelse og placering > Beskær fra: top, bund, højre, venstre. Så billedet ikke overlapper baggrunden. Font: Arial Unicode MS #AlleTidersRoskilde-tag’et skal stå på forsiden sammen med RK-logo.

2 Indledende overvejelser
Vi er glade for invitationen Det er en meget kort oplæg Billedet bliver ikke tilpas nuanceret Det er ikke det samme billede Hiv fat i os – hvis i vil vide mere…. Venstrestillet billede. Lad billedet fylde halvdelen af slidet. Fra kant til kant. Træk billede til kant via hjørnerne, så proportioner holdes.

3 Hvilke temaer har vi i spil…
1 Relationer, forpligtende fællesskaber og unges mobilitet Sociale Medier og Digital Dannelse Rygning og Alkohol Unge der ikke knækker uddannelseskoden 2 3 4 Højrestillet billede. Lad billedet fylde halvdelen af slidet. Fra kant til kant. Træk billede til kant via hjørnerne, så proportioner holdes. Brug talopstilling når mange info skal opridses. Copy/paste cirkel + tal, hvis du har brug for flere. Indsæt sekundært logo# (AlleTidersRoskilde), hvor gode pointer/modeller/billeder præsenteres, som vi gerne ser deles på sociale medier.

4 Hvad gør vi nu: Relationer, Fællesskaber og unges mobilitet:
Udvikling af nye fællesskaber – Musicon & Musikstarter Justering af indsatsen for at matche de unges mobilitet Sociale medier og digital dannelse: Udvikling af undervisningsmaterialer ift. digital dannelse og ”Digitalisterne” Rygning og Alkohol: Udfordringer omkring rygning og alkohol – problematikker der går på tværs skole, klub og forældre sfæren… Der er et paradoks i at vi beder de unge om at blive voksne på alle andre parametre undtagen disse… Venstrestillet billede. Lad billedet fylde halvdelen af slidet. Fra kant til kant. Husk at holde ”shift” nede og hiv i billedets hjørner, så proportioner beholdes. Brug pilene til at understrege overskriftens pointer.

5 Hvad kunne vi gøre? Forbedre samarbejdet med skolerne:
Det gode ungdomspædagogiske arbejde starter i fritidsklubben (Dvs. der er en rød tråd fra SFO til KU). Skolen som platform er vigtig for klubben, men der er fortsat meget stor forskel på indholdet af de enkelte aftaler. Og – Skoleaftalerne omhandler ikke udskolingen… At knække uddannelseskoden: Udvikle det at klubmedarbejderne er de eneste professionelle voksne der kan være gennemgående i børnenes liv fra mellemtrin til ungdomsuddannelse. Kunne de benyttes som vejledere og mentorer til unges uddannelsesvalg og fastholdelse deri? Venstrestillet billede. Lad billedet fylde halvdelen af slidet. Fra kant til kant. Husk at holde ”shift” nede og hiv i billedets hjørner, så proportioner beholdes. Brug pilene til at understrege overskriftens pointer.

6 Spørgsmål til debat: Hvordan understøtter vi klubbernes arbejde med? 1
Relationer, forpligtende fællesskaber og unges mobilitet Sociale Medier og Digital Dannelse Rygning og Alkohol Unge der ikke knækker uddannelseskoden 2 3 4 Højrestillet billede. Lad billedet fylde halvdelen af slidet. Fra kant til kant. Træk billede til kant via hjørnerne, så proportioner holdes. Brug talopstilling når mange info skal opridses. Copy/paste cirkel + tal, hvis du har brug for flere. Indsæt sekundært logo# (AlleTidersRoskilde), hvor gode pointer/modeller/billeder præsenteres, som vi gerne ser deles på sociale medier.

7 Samling af ikonlogoer. Brug dem på powerpoints, når
Vi er stolte af indsatsen, eller når vi kan noget særligt Budskabet bidrager til fortællingen, om Alle Tiders Roskilde OG KUN NÅR BUDSKABET ER PASSENDE!


Download ppt "Oplæg om temaer i Klub Ung"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google