ALMEN STUDIEFORBEREDELSE AT 1.3. 2008. Hvad er det nu AT er? AT er et samarbejde mellem fag inden for og på tværs af gymnasiets tre faglige hovedområder:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
NGG-INFO 1.
Advertisements

AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
NGG.
Velkommen til orienteringsmøde Odense Katedralskole.
Rungsted Gymnasium.
Hvad skaber det hele menneske? (Fælles mindmap på tavlen)
Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Almen studieforberedelse
NGG.
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2013 februar 2013 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres IntrolektionVejledning om valg af emne.
Velkommen til Lemvig Gymnasium Orienteringsmøder 2011
Roskilde Katedralskole stx – det almene gymnasium
1 NGG 2 ngg.dk 1.g2.g3.g V U I D D E A R N E N G E Å L E S N E D R E ?
Gymnasiets opbygning Studentereksamen STX OptagelseStruktur Grundforløb og studieretninger Valgfag.
Klassisk studieretning sprog og kulturhistorie hvis du vil være supergod til sprog og forstå grundlaget for europæisk kultur og tankegang.
Samfundsvidenskabelig studieretning Team Danmark
Projektopgave klasse.
Almen Studieforberedelse på RG efterår Almen Studieforberedelse Oplæg til AT-forløb med emnet: Sandt-Falsk.
Studentereksamen - stx
Samfundsvidenskab Tirsdag den 29. september 2009.
Almen sTudieforberedelse - AT
Velkommen Til Klassemødet i 1x.
Almen sTudieforberedelse AT
NGG-INFO.  Afsluttet 10. klasse.  Aflagt afgangsprøve i fagene: Både skriftlig og mundtlig: Dansk, matematik, engelsk. 10. klasse-prøve eller 9. klasse.
Fagkategorierne i projektet Humaniora Sprog, litteratur, historie, musik, kunst, religion, filosofi, medier Samfundsvidenskab Politik, økonomi, samfundsforhold,
Almen studieforberedelse Holstebro Gymnasium
Formidling Skolebiblioteket som ramme for faglig formidling.
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Gymnasiets opbygning 1.
NGG.
AT eksamen 2014 Hvordan kan opgaven løses med de humanistiske fag? HS
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Orientering om studieretninger på RG En studentereksamen : 4 A-niveau, 3 B-niveau, 7 C-niveau 3 naturvidenskabelige fag på C Heraf.
AT eksamen ”Mad og mennesker”
Valgfagsorientering 21. November 2011
Opgavetyper og hjælp til informationssøgning, STX og HF
Videnskabsteori & metode
Orienteringsaften Brøndby Gymnasium. Program Kl Velkomst ved borgmester Kjeld Rasmussen Adm.dir. i Brøndby IF, Per Bjerregaard/bestyrelsesmedl.
Østre Borgerdyd Gymnasium
AT4 Torsdagsplan. Dagens 4 timer: 1. modul: Undersøg om jeres samfundsfaglige hypoteser holder (tjek også om jeres naturvidenskabelige forsøg stemmer.
Gymnasiet (Stx)
AT-årsprøve 2.g.
Ny Fælles Naturfagsprøve
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
Historie i fagligt samspil
Samfundsvidenskab /samfundsfag Introduktion i forbindelse med almen studieforberedelse.
STX og idræt. Naturvidenskabelige: Matematik A, Fysik A, Kemi A, Biologi A og Bioteknologi A, Dansk A, Historie A andre kulturfag Samfundsvidenskabelige:
1. Kommunikation 2. Årets gang – Skole/hjemsamtalerne 3. Prøverne 4. Dansk 1. Den daglige undervisning 2. Afleveringer 5. Matematik 6. Styrkebaseret undervisning.
Godmorgen og velkommen til AT4. AT, AT, AT…hvad er det nu lige, det er…? Faget hvor det tværfaglige er i fokus En SAG vil styre forløbene I skal vide.
Obligatoriske fag Dansk A Teknik A Engelsk B Fysik B Kemi B Matematik B Teknologi B Biologi C Kommunikation/it C Samfundsfag C Teknologihistorie C 3 studieret-
Erfaringer fra næsten 2 år med 2.w, NAG
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
Vejledning i 9. klasse Kollektiv vejledning i klassen
Virksomhedskontakter, fag og studieretninger - Nogle overvejelser og eksempler.
Ligheder/forskelle på HHX – STX – HTX De har helt den samme struktur, dvs. ½ års grundforløb og 2½ års studieretningsforløb. De tæller lige meget til videregående.
Januar 2016 / MG & RO AT-EKSAMENSOPGAVEN Valg af sag og fag Vejledning og skrivedage Afleve- ring Uge 4Uge 5Uge 6Uge 7Uge 8Uge 9Uge 10Uge 11Uge.
1 Velkommen til Teknisk Gymnasium Hillerød. Obligatoriske fag 2 Dansk A Engelsk B Kemi B Matematik B Fysik B Kommunikation og IT C Biologi C Samfundsfag.
1 Velkommen til HTX Fremtidens tekniske gymnasium.
Teori og metode i AT?. AT – læreplan – faglige mål De faglige mål med almen studieforberedelse er, at eleverne skal kunne: – tilegne sig viden om en sag.
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 27. januar 2015.
Fagkategorierne i projektet Humaniora Sprog, litteratur, historie, musik, kunst, religion, filosofi, medier Samfundsvidenskab Politik, økonomi, samfundsforhold,
Kursus: At tænke hovedområderne sammen. Modul: Videnskabsteori og hovedområder Gymnasiets tre faglige hovedområder.
Hvad er AT – almen studieforberedelse
Skriveperiode (synopsis)
Velkommen til HTX Fremtidens tekniske gymnasium
ATG Almen Studieforberedelse Grundforløb
Det rullende Universitet
Mulighederne i ungdomsuddannelserne - PowerPoint
Præsentationens transcript:

ALMEN STUDIEFORBEREDELSE AT

Hvad er det nu AT er? AT er et samarbejde mellem fag inden for og på tværs af gymnasiets tre faglige hovedområder: AT er et samarbejde mellem fag inden for og på tværs af gymnasiets tre faglige hovedområder:  Naturvidenskab - Humaniora og  Samfundsvidenskab En timeramme, hvor fagene arbejder sammen om et emne

Fag og Sag  Fagene skal tilsammen hjælpe til forstå en sag, et konkret emne, et spørgsmål eller et problem  Fagene er til for sagens skyld

AT i 1g AT 1.1. Mig og min klasse – idræt og dansk AT 1.1. Mig og min klasse – idræt og dansk AT 1.2. Mig og min by – matematik og historie AT 1.2. Mig og min by – matematik og historie AT 1.3. Identitet og ungdomskultur – billedkunst og samfundsfag AT 1.3. Identitet og ungdomskultur – billedkunst og samfundsfag AT 1.4. Mediet er budskabet – fysik og engelsk AT 1.4. Mediet er budskabet – fysik og engelsk

Humaniora Humaniora beskæftiger sig med det kulturelle i videste forstand: Humaniora beskæftiger sig med det kulturelle i videste forstand: historie og hverdagskultur historie og hverdagskultur litteratur, kunst og æstetik litteratur, kunst og æstetik bevidsthed og erkendelse bevidsthed og erkendelse sprog, medier og kommunikation sprog, medier og kommunikation værdier og etik værdier og etik

Samfundsvidenskab Samfundsvidenskab beskæftiger sig med, hvordan mennesker udvikler og organiserer deres fælles virkelighed: Samfundsvidenskab beskæftiger sig med, hvordan mennesker udvikler og organiserer deres fælles virkelighed: sociale relationer og strukturer sociale relationer og strukturer produktion og fordeling af ressourcer produktion og fordeling af ressourcer politik og magt, nationalt og internationalt politik og magt, nationalt og internationalt

Hvad er der fokus på i AT 1.3.? Overordnet emne: Identitet og ungdomskultur Overordnet emne: Identitet og ungdomskultur At lave en problemformulering At lave en problemformulering At opstille og besvare problemstillinger i tilknytning til problemformuleringen At opstille og besvare problemstillinger i tilknytning til problemformuleringen Metoder – samfundsfaglig, humanistisk og kunstnerisk – muligheder og begrænsninger Metoder – samfundsfaglig, humanistisk og kunstnerisk – muligheder og begrænsninger Formidle resultatet af jeres undersøgelse i en powerpoint (talepapir og visuel formidling) Formidle resultatet af jeres undersøgelse i en powerpoint (talepapir og visuel formidling)

Arbejdsformer og faser Faglig introduktion – klasseundervisning Faglig introduktion – klasseundervisning Gruppearbejde med projektmøde, referater, arbejdsplan – fra og med d Gruppearbejde med projektmøde, referater, arbejdsplan – fra og med d Brug af AT-konferencen til referater og materialecentral Brug af AT-konferencen til referater og materialecentral Mundtlig fremlæggelse med brug af powerpoint d.1.2. Mundtlig fremlæggelse med brug af powerpoint d.1.2. Evaluering og studierapport d.1.2. Evaluering og studierapport d.1.2.