Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem www.ligeomlidt.dk & www.kkallesoe.dk & www.psykisksult.dk Kirsten Kallesøe i dag 1980 - 2002.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema 4: Regulering af følelser Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
At bruge disse to ord rigtigt
Parforhold; kommunikation og seksualitet
F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) STYRKE OG MOD Irene Oestrich Irene Oestrich, chefpsykolog, ph.d. adj. professor SKOLEN FOR KOGNITIV.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
Hvordan handler jeg ved æresrelaterede konflikter v. Susanne Willaume Fabricius Projektleder LOKK.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Temadag Funktionelle lidelser.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Velkommen.
Hvordan handler jeg ved æresrelaterede konflikter v. Susanne Willaume Fabricius Projektleder LOKK.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Psykose og skizofreni Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
En fejl af stor betydning...
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Hvad gør livet så værdifuldt?
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
En ganske from historie….
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Psykoedukation til patienter med skizofreni
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Videreudvikling af ide 2&2
Smølfens død.
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Mestring af ADHD som voksen.
Hverdagsliv med en kræftsygdom v. psykolog Ditte Tang Johansen
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Læring i et vejledningsperspektiv
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
»En mand havde to sønner
Sårbarhed hos børn og unge
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Workshop Motivation og fokus på målet
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Historien om de gode venner.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
Komme dit rige iblandt os
Misbrug, psykisk lidelse og recovery
Psykoedukation skizofreni
Vor tids paradoks Klik for næste side .
Præsentationens transcript:

Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag

& & Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem Hvem er jeg ? - Kirsten Kallesøe 44 år og gift -sygdomsperiode (anoreksi, bulimi, angst, depression, bordeline, skizofreni, selvskadende adfærd) - førtidspension 1996 – Selvstændig, Id-psykoterapeut, Nordlys Massageterapeut, coach, foredragsholder - ansat i PS LANDSFORENING som rådgiver, konsulent og støttegruppeleder - glad, kærlig, vred, ked af det har gode dage og øv dage… Lige som de fleste andre..

& & Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem Diagnose, Overlevelse Symptomer Adfærd, Mestring Magtkampe sygdom Den sunde del, grundfølelser Grundkvaliteter Kærlighed til livet, livsstyrke, livslyst og energi Jo mere nogen forsøger at tage noget væk jo mere holder jeg ved. Angsten, tomheden, ensomheden i det felt, hvor noget er væk er for angstfyldt og ensomt. Grobund for magtkampe. 100 % cirklen

& & Mødet med sagsbehandleren… Svaret fra brev kasse redaktøren Det var ikke det hun skrev, men at hun skrev. 15 år senere, nu må jeg ud af pensionen Fornemmelsen i min krop er som den gang Men oplevelsen er anderledes Stemme er venlig og i møde kommende, jeg fortæller at jeg vil til at arbejde. Går flere gange i sort og han foreslår at det er svært Vi aftaler en tid. Da vi mødes læser han op hvad han skrev ned sidst. Tænk han har hørt det jeg sagde alt det hele. Jeg føler mig forstået og anerkendt. Der er noget med økonomien, jeg bliver bange igen nu går klappen ned, nøjagtig som dengang. Den søde sagsbehandler siger roligt Hvor er det godt, at du gør det du er god til, så ringer jeg til økonomi afdelingen For det ved jeg noget om, så kan du nikke eller sige nej, hvis jeg siger noget forkert. Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem

Bevar håbet det skaber mulighed for udvikling og forandring Når du ser mig er jeg… & & Styrk det sunde, rum det sårbare og anerkend mestringen Det handler ikke om at vinde en krig, men at se mig som et menneske af kød og blod, der også elsker livet Jeg har brug for at være til nytte og gavn Du styrkede mit mod og min egen tro på at der er et liv for mig. God frokost Velkommen på