Gør det simpelt Trænings planlægning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Overordnet målsætning:
Den lille Mads.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Tid til ledelse Henrik Leslye.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
I dag er temaet Visualisering
FOKUS! På vores udvikling.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Udlægning af en ny cache
Anette Schjødt Thorsen
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Arbejdspladsudvikling
Mentaltræning Målsætning
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klar parat sæson start! V. Anna Nilsson og Mia Hastrup Militarydagen den 25. februar 2012.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Backoffice præsentation
Halv- eller helårsturneringer Udtræk fra undersøgelse Indkomne svar 27.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
MUNDTLIG FREMSTILLING
Mindre grimt, tak.
Velkommen.
Musik: Nightengale Serenade
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Fortællinger fra kanten
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Projektlederens rolle(r)
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Sundhed og livsstil Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
Vejlederens kommunikation
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
MÅL, PLANLÆGNING OG OPFØLGNING
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
STUDIETEKNIK EUX - REBSLAGERVEJ.
Workshop Motivation og fokus på målet
Uafhængige LifeWave Distributører
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
Livet.
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
MUNDTLIG FREMSTILLING
Præsentationens transcript:

Gør det simpelt Trænings planlægning

Mål Man sætter sig et mål, fordi der er noget man gerne vil. Der findes to typer mål, resultat mål og tekniske mål. Resultat mål sætter man, hvis man vil opnå en bestemt placering eller point antal. Teknisk mål sætter man, når man gerne vil blive bedre til f.eks. at tage aftræk. Lige meget hvilken målsætning du sætter skal den være realistisk. ”Flyt ikke hele bjerget på en gang, tag lidt af gangen. Ellers går du kold halvvejs.”

Delmål Når du har fastsat dit mål, skal du sætte dig nogle delmål. Delmålene gør at du kun flytter lidt af bjerget af gangen. Er dit mål at rykke fra klasse 3 op i klasse 2, kunne dit delmål f.eks. være at blive bedre til at tage aftræk, da det har stor indflydelse på din skydning. Når du er blevet god til aftrækket, kan det næste delmål være et godt sigte.

Forslag til delmål Eksempler på delmål: Aftræk Sigte Mental indstilling Fodstillingen Håndstillingen

Overvejelser Når man har fastlagt sit mål, begynder man at kigge nærmere på forskellige ting som følgende: Hvad skal der til for jeg når mit mål? Hvornår skal jeg opnå det? Betyder det, at det mål du har sat dig, at du helt basalt skal til at træne mere. Hvis ja, skal målet nok ikke opnås i morgen, sæt en tidshorisont på.

Planlægningen Tag en kalender og indsæt dine delmål og mål på de dage, hvor de skal være opnået. Find ud af hvad du vil træne op til det enkelte delmål. Skriv ned hvornår du skal på skydebanen, så du ikke glemmer det. Søg hjælp ved andre, hvis du ikke ved hvordan du skal træne den enkelte ting. Dit delmål må max. tage 10 uger at opnå. Tager det længere tid må du revurdere dit delmål.

Opbygning af en træningsaften Når du planlægger din træning, tænk da på disse ting. Hvad skal der trænes? Hvad skal træningen indeholde? Træning: Hvordan gennemfører jeg den? Konkurrence, hvordan presser jeg mig selv Evaluering: Nåede jeg målet for i dag? Næste gangs træning: Hvad er næste mål?

Eksempel på en træningsaften Træningen: 10 min. bruges på at komme ordentlig ind i skydestillingen 10 min. træn aftræk og sigte / tørtræning 5 min. pause - har jeg fået styr på tingene? 15 min. træning med skarp 15 min. frem og tilbage træning(Skyd et skud og gå ud af stillingen, gå derefter ind og skyd et nyt skud) Konkurrence: Lav en konkurrence med dig selv eller andre Evaluering: 5 min. nåede jeg målet for i dag? Samlet tid: 1 time (Små øvelser gør det nemmer at bevare koncentrationen. Snup en øvelse fra opgavebanken.)

Opgavebanken I opgavebanken kan du finde en masse små øvelser du kan lave til træning. De er opbygget som denne her. Hvor mange 10´ere kan du lave i træk? Mål: At kunne holde fokus på at gøre alt rigtigt. Fremgangsmåde: Giv et bud på hvor mange 10´ er du kan skyde i træk. Lykkes det må du forhøje buddet. Lykkes det ikke må du vurdere, hvad der skal til for du når buddet. Succes: At kunne skyde en længere række 10´er i træk.

Revurdering Hvis du opdager at der går meget lang tid i mellem du opnår dine mål, skyldes det måske at de er for høje. Det er ikke nogen skam at ændre dem til nogle, der er mindre. ”Det er bedre at få en lille succes ofte end at være skuffet når sæsonen er slut.”