Huden er det elastiske hylster... og andre tekster.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Den lille Mads.
Hvordan bruger vi hans og sin?
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Modul 3C Ideudvikling med anvendelse af principper som stimuli.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Det svære liv i en sportstaske
Nicolai Moltke-Leth.
3 Historier fra det virkelige liv
Med dejlige varme farver
Spejderidéen Spejderloven
Nøgler til menighedens vækst
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Menneskets fald og genoprejsning
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
How to boost students´ vocabulary via reading
Tradition og Fornyelse
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Joken, der bringer dig held!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Livets Ord September 2009.
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Kapitel 4 – nogle citater
Rytterne i Åbenbaringen
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Kultur- og branchestudier
Kulturstudier M-KA Festivaler. Et teoretisk perspektiv.
Kulturstudier M Festivaler, koncerter og ”liveness”
Joken, der bringer dig held!
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
The Utility of Organisational Ethnography Konklusion. Neyland.
Adjektiv - Adverbium Facts and rules.
Reduktion AM 2009.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Peter Mikkelsen Med arbejdsglæde til top præstationer.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
På meningsjagt i meningsløsheden! Med Viktor Frankl som tour-guide
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
VEJEN TIL DEN GODE LINKEDIN PROFIL
Hvis 2005 var et af ‘disse år’ hvor du begyndte med optimisme,
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Lidelsens problem (teodicé)
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
Den barmhjertige samaritaner
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Udvikling af immunforsvaret
Skabt som mand og kvinde
Skatteopkræveren Zakæus
Unified Modeling Language
Bulbjerg.
Epik – fortæller - fortællersynsvinkel
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen. 7 følger af retfærdiggørelsen jf. Rom 5,1-11 1) Fred med Gud v.1 2) Adgang til Gud v.2a 3) Håb om herlighed v.2b 4)
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Planer for en godkendelse som avlsforening Poul Haukrog Møller
Præsentationens transcript:

Huden er det elastiske hylster... og andre tekster.

Hvorfor må der ikke stå noget på linjerne ● Side 19 i Huden og... ● ”Et aktuelt eksempel på en sådan ytring kunne man høre i Radio24syv’s kulturprogram AK24syv (d. 11. marts), hvor forfatteren Susanne Staun var inviteret i studiet for at fortælle om sit forestående skift fra krimiforfatter til sonetdigter. I den forbindelse blev Forfatterskolen fremlagt som nærmest synonym med det såkaldte ’parnas’, hvis forfattere var selvcentrede og ikke mindst udelukkende fortalere for litteratur uden handling. »Hvis man skal være helt stringent, så har alle fortællinger en begyndelse, en midte og en ende – medmindre man altså går på forfatterskolen«, lød det fra Staun. Som det nok vil være nogle læsere bekendt, er en anden forfatter, der også ofte har langet ud efter Forfatterskolen, Weekendavisens Leonora Christina Skov. Særligt i forbindelse med kunststøttedebatten blev der gået til den med kommentarer som denne: »Forfatterskolelitteratur skal være meget kort, og der skal stå meget mellem linjerne. Men hvorfor må der ikke også stå noget på linjerne?« Og de to forfattere er ikke alene med deres overbevisninger, men spidsformulerer nogle ret udbredte opfattelser, der til stadighed lurer under overfladen og kommer mere eller mindre eksplicit til udtryk i f.eks. anmeldelser af forfatterskoledebutanterne.”

Fra wikipedia om Weimaranere Behavior Disorders ● Weimaraners are not an independent breed and love to be with their owner never leaving them alone. This can create very severe separation anxiety in the breed. [3] The causes of separation anxiety are not always known but there are precluding factors including, genetics, litter rearing, dominance, submission, boredom, and stress. Weimaraners with severe separation anxiety can destroy property or injure themselves in trying to escape. Good training can curb some of the separation anxiety. [4] A Weimaraner with separation anxiety is likely to bark, whine, howl, and even dig until its owner returns home. [5] Further manifestations of this problem can include panicking, and excessive drooling, along with destructive behaviors and injury. [6]

Regnar Lodbrog Bjørn syr sig et par bukser inden han flygter hjemmefra. ● _8C&pg=PA232&dq=regner+lodbrog+lodne+bu kser&hl=da&sa=X&ei=nntsUb6dPMWKtAaAn4 DABQ&ved=0CEoQ6AEwAg#v=onepage&q=re gner%20lodbrog%20lodne%20bukser&f=false _8C&pg=PA232&dq=regner+lodbrog+lodne+bu kser&hl=da&sa=X&ei=nntsUb6dPMWKtAaAn4 DABQ&ved=0CEoQ6AEwAg#v=onepage&q=re gner%20lodbrog%20lodne%20bukser&f=false

Kamilla Löfstrôm i Information : Den lille prins og Den lille bjørn og Den lille bjørnInformation ”Jeg tror nok, han benyttede sig af de vilde trækfugle til at slippe bort. Den morgen han tog af sted, gjorde han sin planet fint i stand. Han fejede omhyggeligt sine virksomme vulkaner. Han ejede to virksomme vulkaner. Og det var vældig bekvemt til havregrøden om morgenen.” (Antoine de Saint-Exupéry) ”Jeg tror nok, Bjørn benyttede sig af de vilde trækfugle til at slippe bort. Den morgen, han tog af sted, gik han i stalden. Den søde, varme stank bølgede gennem ham, så snart han trådte ind i laden. Det var hestene. De var gået i forrådnelse. De stod helt stille og faldt fra hinanden.” (Bjørn Rasmussen) ”Jeg tror nok, Bjørn benyttede sig af moderens gamle, gule, skramlede Volvo til at slippe bort. Den morgen, han tog af sted, gik han i hundegården og skød weimaranerne. Han flåede skindene, syede dem sammen med grove sting og svøbte sig i den kejtede kåbe af hundehuder, pelsen brun af blod, stænk af det oprindelige sølv.” (Bjørn Rasmussen)