Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rytterne i Åbenbaringen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rytterne i Åbenbaringen"— Præsentationens transcript:

1 Rytterne i Åbenbaringen
Den hvide hest 1 Og jeg så da Lammet åbnede et af de syv segl, og jeg hørte en af de fire levende skabninger sige med en stemme som torden: „Kom!“ 2 Og jeg så, og se! en hvid hest; og han som sad på den havde en bue; og en krone blev givet ham, og han red ud sejrende og for at fuldende sin sejr. (Åbenbaringen 6:1-2)

2 Rytterne i Åbenbaringen
Den røde hest 3 Og da det åbnede det andet segl, hørte jeg den anden levende skabning sige: „Kom!“ 4 Og en anden kom ud, en ildrød hest; og ham som sad på den blev det givet at tage freden bort fra jorden så man ville slå hinanden ihjel; og et stort sværd blev givet ham. (Åbenbaringen 6:3-4)

3 Rytterne i Åbenbaringen
Den sorte hest 5 Og da det åbnede det tredje segl, hørte jeg den tredje levende skabning sige: „Kom!“ Og jeg så, og se! en sort hest; og han som sad på den havde en vægt i sin hånd. 6 Og jeg hørte en stemme, som var den i de fire levende skabningers midte, og den sagde: „En liter hvede for en denar, og tre liter byg for en denar; og gør ikke olivenolien og vinen skade.“ (Åbenbaringen 6:5-6)

4 Rytterne i Åbenbaringen
Den bleggrønne hest 7 Og da det åbnede det fjerde segl, hørte jeg den fjerde levende skabnings stemme sige: „Kom!“ 8 Og jeg så, og se! en bleggrøn hest; og han som sad på den havde navnet Døden. Og Ha´des fulgte lige efter ham. Og der blev givet dem myndighed over en fjerdedel af jorden til at dræbe med et langt sværd og med hungersnød og med en dødbringende plage og ved jordens vilde dyr. (Åbenbaringen 6:7-8)


Download ppt "Rytterne i Åbenbaringen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google