Rytterne i Åbenbaringen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

 Du satte dig selv i de nederstes sted  B.S. Ingemann.
Gud lavede dette!
Filipperbrevshymnen.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Opstandelsesfest.
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Menneskets fald og genoprejsning
Jesus beskriver vejen til et stormsikret liv!
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Tradition og Fornyelse
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Jesu genkomst og de sidste tider
Overvældet af Jesu opstandelse!
……………. Livets centrum. 1.Mosebog 11:1-9 Hele jorden havde samme sprog og samme tungemål. Da de brød op mod øst, stødte de på en dal i landet Sinear, hvor.
”Religion er opium til folket”
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Hvilken slags kirke ønsker vi at være
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Kapitel 1 dias 1.1 Kapitel 1: Indledning VELKOMMEN til kurset ! Bibelen og Jesus.
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
ÅNDENS OPBYGGELSE! Overskriften over menighedslivet her i foråret: ”Åndens opbyggelse”! I små og mellemstore fællesskaber! Vi fornemmer, at OPBYGGELSE.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Her ser du de fire slags korn, der er vigtigst i Danmark.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Hvem er du i Juleevangeliet?
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Skabt i Guds billede Tema: Gud Skaber Titel: Skabt i Guds billede
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Lyset der skinner i mørket
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Bibelmeditation III Teol.kursus, MF Luk 24, Den opstandne Jesus og disciplene. Således står der skrevet: Kristus skal lide og opstå.
Kampen mod ondskabens åndemagter, kap.10 (7-12). Daniel 10:1-5 I perserkongen Kyros’ tredje regeringsår blev et ord åbenbaret for Daniel, som havde fået.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Moses 3. del.
Historien om Jesus’ fødsel
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Bulbjerg.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Johannes’ åbenbaring.
RUNDT OM RØDHALSEN.
Præsentationens transcript:

Rytterne i Åbenbaringen Den hvide hest 1 Og jeg så da Lammet åbnede et af de syv segl, og jeg hørte en af de fire levende skabninger sige med en stemme som torden: „Kom!“ 2 Og jeg så, og se! en hvid hest; og han som sad på den havde en bue; og en krone blev givet ham, og han red ud sejrende og for at fuldende sin sejr. (Åbenbaringen 6:1-2) www.larskryger.dk

Rytterne i Åbenbaringen Den røde hest 3 Og da det åbnede det andet segl, hørte jeg den anden levende skabning sige: „Kom!“ 4 Og en anden kom ud, en ildrød hest; og ham som sad på den blev det givet at tage freden bort fra jorden så man ville slå hinanden ihjel; og et stort sværd blev givet ham. (Åbenbaringen 6:3-4)

Rytterne i Åbenbaringen Den sorte hest 5 Og da det åbnede det tredje segl, hørte jeg den tredje levende skabning sige: „Kom!“ Og jeg så, og se! en sort hest; og han som sad på den havde en vægt i sin hånd. 6 Og jeg hørte en stemme, som var den i de fire levende skabningers midte, og den sagde: „En liter hvede for en denar, og tre liter byg for en denar; og gør ikke olivenolien og vinen skade.“ (Åbenbaringen 6:5-6)

Rytterne i Åbenbaringen Den bleggrønne hest 7 Og da det åbnede det fjerde segl, hørte jeg den fjerde levende skabnings stemme sige: „Kom!“ 8 Og jeg så, og se! en bleggrøn hest; og han som sad på den havde navnet Døden. Og Ha´des fulgte lige efter ham. Og der blev givet dem myndighed over en fjerdedel af jorden til at dræbe med et langt sværd og med hungersnød og med en dødbringende plage og ved jordens vilde dyr. (Åbenbaringen 6:7-8) www.larskryger.dk